Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

haaveshoppailua

7/06/2010

haaveshoppailua

Nyt ei edes tarvitsisi olla kovin rikas tyttö saadakseen jotain luksusta vaatekaappiinsa, sillä net-a-porterilla on aika mukavat alet!

netaporter
Oon miettinyt klassisen silkkipaida ostamista ja nyt niitä on jopa näkynyt liikkeissä jonkin verran - usein niissä vaan sattuu olemaan yksi pieni vika, ne on kaikki leikkisilkkiä, eli siis polyesteriä. Oikeasta silkkipaidasta olisin valmis maksamaan hieman peruspaitaa enemmän, joten nuo Vanessa Bruno Athén ja Rebecca Taylorin silkkipaidat ovat varsin varteenotettavia vaihtoehtoja, ainoa että kummastakin on mun koot loppu.
kollaazi
Majen playsuit olisi lähtenyt tilaukseen heti, jos siitä olisi ollut kokoja, mutta ei niin ei. Sopivasti kimallusta, kaunis leikkaus ja pehmeästi laskeutuva kangas, mutta ei kokoa, niin. Birger et Mikkelsenin paidassa on ihana selkäosa, mutta tilasin juuri Urban Outfittersiltä tunikan, jossa on vastaavanlainen selkäosa, joten skippaan tuon tilaamisen siksi. Shortsit, pääpanta ja vaaleanpunainen paita sen sijaan ovat ale-hinnastaan huolimatta hieman liian hintavia ollakseen noin tavallisia, Rykielin laukku taas ei ehkä olisi minun käytössäni hintansa arvoinen - 98e ei ole paha hinta laadukkaasta nahkalaukusta, mutta jos minä maksan tuon verran laukusta, sen on oltava iso:-D muuten se ei ole tarpeeksi käytännöllinen.

playsuits
Acnen ja Chloén playsuitit ovat kumpikin ihania, mutta niitä enemmän ihastuin by Malene Birgerin sähkönsiniseen shortsiasuun. Oon tallettanut tuon kuvan koneelle jo kauan ennen aleja, mutta nyt mojovan alen jälkeen siitä ei TIETENKÄÄN ole kokoja! Rasittavaa. Chloén shortsiasu taasen on kuvien perusteella liian läpikuultava arkikäyttöön (paitsi bikinien kanssa), joten no - no. Aika hienoja alelöytöjä joku tuolta sivuilta kuitenkin tekee, olen hieman katkera että en itse saa noita haaveilemiani vaatteita... :- ( another time! Oletteko te löytäneet nettialeista vielä mitään kivaa? Nimim. Asoksen oikeaa alea odotellessa....


// plääh mitäs vitsiä, nään sähköpostista että blogiin on tullut kommentteja, mutta kun klikkaan kommenttiboksia, ne eivät näy!? Eikä ongelma ole ainoastaan tässä postauksessa.... huh, onko muilla samaa vikaa bloggerin kanssa? :- (

Tunnisteet: , ,

9 kommenttia:

6. heinäkuuta 2010 klo 18.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita, katselin mm. tuota sinistä playsuitia muttei siitä mullekaan ollut kokoa enää :< plaa!

 
6. heinäkuuta 2010 klo 19.14 , Anonymous jenna kirjoitti...

Menikö se pitsimekko myydyksi? Olisin kiinnostunut jos ei!

 
6. heinäkuuta 2010 klo 19.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihih ihania vaatteita! mutta tulin vaan kysäisemään et miten oot tehnyt ton bannerisi jossa lukee sun blogin nimi tollei kivasti?

 
6. heinäkuuta 2010 klo 21.00 , Anonymous burlesque kirjoitti...

Joo ittekkin kävin kattelemassa tuolla ja oli vaikka mitä! Tänä vuonna oon löytänyt vaaaikka mitä. No ei sitä ongelmaa yleensä ole edes etteikö nyt JOTAIN löytyisi :D

 
7. heinäkuuta 2010 klo 0.48 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, no ääää voi että!>:--( vähänkö ärsyttävää.

jenna, ei mennyt, laita mulle mailia!:- )

ja täältä se löytyy myös: http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=hattaraaa&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A

Anonyymi, hihii eikö!:-) oon muokkaillu sen, sitä on vaikea selittää...

burlesque, NO niiiinpä! Mä oon löytäny aleista muutenkin poikkeuksellisesti vaikka mitä kivaa, jeejee:-)

 
7. heinäkuuta 2010 klo 17.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pakko hehkuttaa: haha mä ostin amsterista just tollasen sähkönsinisen satiinijumpsuitin ! second handina, se oli ommeltu vanhasta pliseeratusta hameesta. aika jännä ostos, mut kyllä mä uskon et varsinki kesällä sille löytyy käyttöä=)

-eve

 
7. heinäkuuta 2010 klo 21.00 , Blogger Ida kirjoitti...

ei hitto eve, kuulostaa ihan superhyvältä!:--D laita joskus lj:hin kuva siitä,iiks! oi että, vähänkö mäki haluisin tehdä tommosen löydön!

onko mun kirje tullu?;-)

 
8. heinäkuuta 2010 klo 19.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo mä laitan kuvan!;)
ja kyllä se tuli tänään, et arvaa kuin ihanaa oli herätä 12 krapulassa ja lukea sua <3

 
9. heinäkuuta 2010 klo 10.25 , Blogger Ida kirjoitti...

Eve, aiaiia, superia!:---D kirjottele taas pian! <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu