Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kesä&ruoka

7/01/2010

kesä&ruoka


shrimps

yummmjpg

salmonsalad

strawberries

Mä syön kesäisin aivan onnettoman epäsäännöllisesti - töissä syön vähän mitä sattuu jos eväät unohtuu, kotiin päästyä syön päivällä tehtyä ruokaa, jos sitä on, ja illalla saatetaan vielä grillailla. Kesäisin aamupalan merkitys korostuu ihan huimasti, sillä joinain päivinä se on ainoa "kunnon" ruoka. Huh huh kun muistaisikin aina tehdä ne eväät - ja ottaa mukaan!

Onneksi joinain iltoina tehdään kuitenkin vielä ihan "kunnon" ruokaa kun tuun töistä kotiin, pari iltaa sitten söimme herkullista salaattia. Koska olen vähän nirso merenelävien suhteen, enkä tykkää raa'asta kalasta tai katkaravuista, tein itselleni savulohi-version. Herkullista oli, nams! Tänään taitaa olla vuorossa vielä tuota lohi&ananas-komboa eksoottisempi yhdistelmä, nimittäin mansikka&cantaloupe&suolapähkinä&brie. Siitä lisää myöhemmin... :-D

Mansikat ja skumppa näyttävät paljon paremmilta miltä yhdessä maistuvat! Tai siis ovat ne hyviä yhdessä, mutten enää laita mansikoita skumppalasiin, paljon parempia kulhosta napsittuna.....

Tunnisteet:

8 kommenttia:

1. heinäkuuta 2010 klo 21.36 , Blogger Elina kirjoitti...

äää, tuun aina ihan mielettömän kateellisiks näistä kuvista :-D Mulla ei oo aikaa/viitsimystä ikinä tehdä mtn tuollaista, vaikka näyttää ihana mielettömän herkulliselta. Voisi ehkä ryhdistäytyä!

 
1. heinäkuuta 2010 klo 21.37 , Blogger I'm Lacking kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
1. heinäkuuta 2010 klo 21.38 , Blogger I'm Lacking kirjoitti...

Viime kesänä tuli syötyä ihan tosi säännöllisesti kun olin töissä mutta nyt kun oon ollut lomalla niin on ollu taas tosi epäsäännöllistä syönti. Ihanan näköstä ruokaa kyl ja mansikat on herkkua :)

 
1. heinäkuuta 2010 klo 22.27 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Salaatit on kyllä ihana kesäruoka. Mä oon tullut syöneeksi vähän turhan raskaasti ja raskaaksi olen siitä muuttunutkin, haha :D Toisaalta, saahan salaatistakin tehtyä aika rasvasen. Mitä tosta sun versiosta löytyy?

 
1. heinäkuuta 2010 klo 22.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

freixenet on hyyvääää :--D sitä oli mun ylppäreissä. ja vieläki taitaa olla yks pullo jemmassa, hahaaa!

 
1. heinäkuuta 2010 klo 23.44 , Blogger Ida kirjoitti...

Elina, hahahh voi ei! :-D ruokakuvat blogeissa aiheuttavat kyllä mullekin ruokakateutta.... etenki jos dataa nälkäsenä ja jääkaappi ammottaa tyhjyytään! Toi salaatti oli superherkkua, suosittelen!;-)

I'm Lacking, ai, sulla meni niin päin :--D Mun työajat ajottuu aina keskelle päivää/iltaan, niin tulee syötyä jotenki ihmeen epäsäännöllisesti: joskus eväänä kunnon ruokaa, joskus vaan tyylii jugu+bansku, joskus pikapuuro, että... : D namnam, kesä&mansikat, mm!

AnsQ, eikö:-D nooooh mäki vedin tänään jätskin, pullan, makkaran ja ranskikset, yööörgh:-DD

Tossa oli sipulia, tomaattia, salaattia, ananasta, rucolaa, savulohta jaaa parmesan-juustoa!:- ) äidillä ja isällä oli kraavilohta ja ravun pyrstöjä jaiks

Anonyymi, niinpä!:-D toi on kans ylijäämä pullo mun ylppäreistä, hehehe :---DD

 
2. heinäkuuta 2010 klo 12.54 , Blogger karolina kirjoitti...

aww tosta mansikka-cantaloupe-suolapähkinä-brie yhdistelmästä saa aivan iiihania sämpylöitä jos laittaa vielä jäävuorisalaattia mukaan ja jättää pähkinät pois!♥ mäkin voisin kokeilla tota salaattiversiota :>

 
4. heinäkuuta 2010 klo 21.56 , Blogger Ida kirjoitti...

karolina, oioi varmasti!:- )) suosittelen testaan, oli superia!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu