Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

something new

6/30/2010

something new

arskat

headbands

Olin viime sunnuntaina ekaa kertaa Tampereen Ikeassa ja ostin mm. nuo kuvissa näkyvät korit, joista yhteen laitoin hiuspannat ja toiseen aurinkolasit - yksi on vielä tyhjillään, mutta enköhän mä sillekin jotain täytettä keksi! Mulla on noita samoja koreja isompinakin, niiden kätköistä löytyy hiustenlaittomönjät, hiusharjat, kiharrin, suoristusraudat ja hiustenkuivain.

Ikeasta löytyi myös kokonaan valkoiset lakanat, joista oon ehtinyt haaveilla jo monta kuukautta - ellen sitten jopa vuosia, en oikein muista enää. Nyt ne pitäisi pestä jotta pääsisivät käyttöön :- ) Kun Ikeassa kerran oltiin, olihan sitä pakko popsia lihapullat ja vetää jälkkäriks superhalpaa pehmistä. Joko te ootte käyneet tsekkaas Tampereen Ikean? Tarttuiko jotain mukaan?

Tunnisteet:

12 kommenttia:

30. kesäkuuta 2010 klo 11.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meillä isi pani ranttaliks ja osti 1700e vähän tavaraa kotiin :D Päätti sitten kerralla törsätä ettei heti tarvi takaisin mennä.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 13.02 , Blogger Elina kirjoitti...

kyseinen mesta on vielä katsastamatta, jotenkin vaan jäänyt :-D No, ehkä tässä on vielä aikaa. Oi, valkoiset lakanat! Pakko metsästää ne itsellekkin; en tiedä parempaa kuin hotellin vitivalkoiset petivaatteet. Ja tuollaisille koreille olisi kyllä myös käyttöä.

ja pst. en ole ikinä syöny ikeassa :o

 
30. kesäkuuta 2010 klo 13.59 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, hahahahah, ihan kreisii :--D toivottavasti säki sait jotai tolla summalla ;-D

Elina, sama täällä, mutta sunnuntaina asiaan tuli muutos! :- D

JA HEI mikä menetys!!! Lihapullat, keitetyt perunat, kastike ja puolukkahillo, mmmmmmm<3!

 
30. kesäkuuta 2010 klo 14.10 , Blogger laura kirjoitti...

aika käteviä noi korit. =)
ikea houkuttelis ihan hullunlailla, mutta en oo saanu aikaseks poiketa. ehkäpä on parempi mennä sitten kun sieltä voi kunnolla jotain ostaakin eikä tarvii nuukailla. :--) myönnetään, ikävä taitaa olla niitä lihapulliakin !

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.18 , Blogger ritu kirjoitti...

Ääää, kauheeta kun on elokuussa muutto edessä ja pitää säästää takuuvuokraan eikä viitti/pysty tätä sisustamaan, niin pitää ainakin pari kuukautta vielä odotella että voi ostaa mitään "ylimäärästä". Ja vapaa-ajalla oon kanssa käyny Ikeassa ehkä kaks kertaa, mutta tunteja siellä onkin kulunu muissa merkeissä jo ihan hullu määrä :D

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.23 , Blogger Ida kirjoitti...

laura, no lihapullaikävää en yhtään ihmettele;- )

ritu, hahaha no uskon kyllä!:- D mä kävinki heti ostaa juuhelilta pehmiksen, haaha:-D

no voihan, sun on sit vaan odotettava vielä jonkun aikaa,mut uskon että se on sen arvosta, ois hölmöö jos nyt ostais jotai joka ei sopis uutee kämppää :-s

 
1. heinäkuuta 2010 klo 11.38 , Blogger mia kirjoitti...

noi korit on kyllä tajuttoman käteviä! Itellänikin niitä löytyy eri mallisia ja kokoisia, ja pitävät kätköissään myös hiusmönjät, meikit ja siveltimet, pikkulaukkuja..

 
1. heinäkuuta 2010 klo 14.52 , Blogger Ida kirjoitti...

mia, kuulostaa varsin tutulta :--D

 
1. heinäkuuta 2010 klo 15.12 , Anonymous Annie kirjoitti...

Ihania koreja, paljonko maksoi? :) Entä onko ne rottinkia vai muovia..? Ite en oo vielä päässy käymään vaikka Tampereella asunkin.. :(

 
1. heinäkuuta 2010 klo 23.21 , Blogger Ida kirjoitti...

Annie, apua, en oo varma, mutta musta tuntuu että rottinkia, ei nuo siis ainakaan muovia ole :-D maksoivat 2.95 kpl kaiketi! no baaad

 
1. heinäkuuta 2010 klo 23.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha, ostin just viikko sitte samanlaiset korit:)

 
2. heinäkuuta 2010 klo 11.15 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, cool, hyvä maku sinulla;-))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu