Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lily lolo & bad skin

8/12/2010

lily lolo & bad skin

red

lily lolo

Lily Lololta tilaamani Blush Away (ja testerit) saapuivat juuri parahiksi, sillä mun iho on tällä hetkellä niin räjähtänyt ja punainen, että se todella kaipaa peittoa ja punaisuuden poistoa... Etenkin nenä, nenän pielet, leuka ja otsa ovat täynnä ärsyttäviä näppyjä >:-( En vissiin ole nukkunut tarpeeksi, tai sitten iho ei tykkää siitä, että pyöräilyn jälkeen hiki kuivuu kasvoille ja töissä iho vain hikoaa lisää... Kesä on oikeasti inhottavinta aikaa mun iholle, sitten taas syksyisin ja keväisin iho voi melko hyvin. Tai no hyvin ja hyvin, aika suhteellinen käsite :-D

Lily Loloista parin päivän testauksen jälkeen tehtyjä havaintoja:

+/- toimii laajalla alueella hyvin (esim nenä, posket), mutta ei peitä hyvin yksittäisiä punaisia kohtia, esim näppyjä
+ koostumus on kevyt, siitä paljon plussaa voidemaisiin color correctoreihin verrattuna
- tuote ei vaikuta järin pigmenttiseltä, tuntuu että sitä pitäis käyttää enemmän kuin esimerkiksi pure luxen what red?-tuotetta
+ paketti on loistavan mallinen, kansi on tarpeeksi iso, jotta siinä mahtuu pyörittelemään sivellintä! Pikkujuttu, mutta tuollaisillakin seikoilla on yllättävän paljon väliä

= Kyllä tämä ihan hyvältä vaikuttaa, mutta odotukseni taisivat olla vieläkin kovemmat tuon peittävyyden suhteen. Ehkä mun pitäis seuraavaks kokeilla Make Up Storen punaisuudenpoistajaa, työkaveri nimittäin kehui sitä! Voi olla, että voidemainen tuote toimisi kuitenkin paremmin, vaikka onkin raskaampi.

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

12. elokuuta 2010 klo 14.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaverini kanssa kehui tuota Make up storen punaisuudenpoistajaa, kannattaa ehkä testata=)

 
12. elokuuta 2010 klo 14.09 , Blogger bonbon kirjoitti...

Haluaisitko joskus tehä meikkipostauksen, jossa käyt läpi kaikki vaiheet, mulle kun on vähän hämärän peitossa, kuinka noita mineraalimeikkejä tulisi käyttää. :) Mutta aion ehdottomasti seuraavaksi ostaa sellaisia, niin paljon hyvää kommenttia kuullut! :)

 
12. elokuuta 2010 klo 14.45 , Blogger Bisquits kirjoitti...

Oon hyvin samaa mieltä Lily Lolosta. Tuote toimii muuten, mutta yksittäiset punaiset kohdat vaatii esim. peitekynää. Itse ajattelin hankkia vielä Lily Lolon jauhemaisen concealerin ja siihen soveltuvan siveltimen, niillä pitäisi pystyä poistamaan pienet, punaiset kohdat.

Mulla on muuten iho alkanut parantua tosi paljon Lily Lolon käyttämisen alettuani, ei ole enää yhtään näppyä. :-)

 
12. elokuuta 2010 klo 15.48 , Blogger noona kirjoitti...

Itse oon kamppailut kans suht punoittavan ihon kanssa ja omalle iholleni on sopinut parhaiten Wet n Wildin peitevoidepaletti, jossa on tosiaan se vihertävä nappi. Todella riittoisaa ja 4€ hinta ei todellakaan ole paha! Voin sanoa, että olin aluksi tuotteen suhteen aika skeptinen, mutta tuote osoittautuikin ihan mahtavaksi hintalaatu-suhteeltaan! :-)

 
12. elokuuta 2010 klo 16.53 , Blogger Ansku kirjoitti...

Kiitos kun kerroit Lily Loloistasi :) Enpäs ostakkaan niitä ainakaan, jos eivät kerran peitä paljoa. :D Tähän naamaan juurikin sitä peittoa meinaan tarvitaan :D

 
12. elokuuta 2010 klo 17.24 , Anonymous Kay kirjoitti...

Tykkään kovasti Lily Lolon concealerista. Toimii erittäin hyvin... väreinä Blondie ja Nude joita sekoittelen oikeaa sävyä varten. Suosittelen.

 
12. elokuuta 2010 klo 23.09 , Blogger Roosa kirjoitti...

Make Up Storen Eazy Cover Red on ihan superhuippu! Pikkupurkki, mutta kestää mielettömän kauan ja todellakin peittää punaisuuden! :D

 
13. elokuuta 2010 klo 11.18 , Blogger Kiira kirjoitti...

hei mitä sä suosittelet ku ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa jotain mineraalimeikkejä niin onks noissa jotain eroa et mitä on helpoin käyttää tai vastaavaa? :) musta tuntuu etten i.d mineralsia viitti ostaa ihan vaan sen hinnan takia. noi muut taitaaki olla halvempia?

 
14. elokuuta 2010 klo 12.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyh mul on sama juttu et naama täys sellasia hikinäppyjä, ku syöräilen töihin ja sit oon siel monta tuntia ja sit viel kotiin ja sit vast pääsee suihkuun. . .

 
15. elokuuta 2010 klo 11.13 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Anonyymi, no pitänee kyllä!:-)

bonbon, tänne: http://ida365.blogspot.com/2010/05/bare-minerals.html

oon tehnytkin aika kattavan selityken:-) hyvä valinta, suosittelen mineraaleja niin täydestä sydämestäni!

Bisquits, jee, en ole siis ainoa joka ei koe sitä ihan supersupertuotteeksi. Pitäis tosiaan munkin hankkia joku oikea concealer, värillinen siis, nyt oon käyttäny normimeikkipohjia sillä pienellä sudilla näppyjen päällä. Toiminut ihan hyvin, muttei kovin peittävästi:-)

Oho, onko ero ollut suuri muihin mineraalimeikkeihin verrattuna, vai oletko käyttänyt edes muita mineraaleja?:-)

Noona, oho, hassua:-D Mulla on ollu muutamia wnw:n kynsilakkoja, eikä ne suuresti oo eronnut muista halpismeikeistä. Nyt kumminkin etsin jotain for real laadukasta tuotetta, mutta pitää pistää tuokin muistiin!

AnsQ, no jooo, ei tuon pelkän punaisuudenpeittäjän perusteella voi sanoa muista mitään - enhän siis vielä puhunut meikkipohjista mitään:-) BM:t ovat kuitenkin kaikista peittävimpiä tällä kokeilulla.

Kay, okei, kiitos tiedosta!:-)

Roosa, noin kaverikin sanoi:-D mitähän se mahtaa olla hintaluokaltaan?

Kiira, mä kyllä suosittelisin juurikin bare mineralseja aloittelevalle, sitä get started kitiä nimittäin - paketti on oikein kestävä ja tuotteet riittoisia ja mukana tulee neljän (tai viiden) meikkituotteen lisäksi kolme sivellintä. Netistä tilattuna (briteistä, ei tulleja) paketille tulee hintaa n. 45e, joka ei todellakaan ole paha hinta siitä määrästä tavaraa! Jos alotat muilla merkeillä, sun pitää hommata kaikki siveltimet erikseen, itse käytän kolmea sivellintä + poskipunasivellintä, mutta kaipaisin vielä yhtä isoa, joten millään yhdellä siveltimellä et tuu pärjäämään :-) Siksi se get started kit on niin mainio! Lily lolon aloituspakkaus, joka sisältää meikkipohjan ja puuterin ja kabukin maksaa sekin n. 42e, ja tuotteita on paljon vähemmän, vaikka pakkauskoot sitten ovatkin isommat, että niin..... :-D ja minähän olen siis tilaillut lähinnä testereitä vain, jotka tietysti ovat halpoja, mutta tosi pieniä :-)

Anonyymi, no äläpä, yöök:-/// kuraa!

 
15. elokuuta 2010 klo 23.09 , Anonymous Emma kirjoitti...

Hei, tuliko muuten paketti suoraan kotilaatikkoon vai haitko postista? :))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu