Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hemmotteluhetkiin

8/03/2010

hemmotteluhetkiin


Pienet hemmotteluhetket ovat oiva tapa piristää arkea ilman sen suurempaa vaivaa.

c

Lempparihemmotteluhetkiini kuuluu Nivean kosteuttava kasvonaamio, juurikin tuo kuvassa näkyvä. Se on ihanan kosteuttava eikä mun herkkä iho reagoi siihen mitenkään negatiivisesti, kuten esimerkiksi Freemanin kasvonaamioihin ja -kuorintoihin. Jos tuota kasvonaamiota ei satu olemaan kotona, käytän hunajaa kasvonaamion tekoon.
Töiden takia en voi käyttää kynsilakkaa päivittäin, siksi lakan levityskin on pientä luksusta arjen keskelle. Lempparilakkani on Opin Hopelessly in love jolla saa täydelliset nudekynnet!

b

Jos aikaa ja viitsimystä on enemmän, kuorin koko kropan ja laitan kuorinnan ajaksi hiuksiin Aussien 3 minute miracle -tehohoidon, jonka jälkeen hiukset ovat superpehmeät ja siloiset! Dermosilin kuorintavoide on melkoisen raikas tapaus, tulee mieleen kesämökki, hyvässä mielessä siis ;-)

a

Vartalon lisäksi kuorin kasvot, siihenkin tarkoitukseen mulla on Dermosilin kuorintavoide joka on aivan ihanan tuokuista ja sopivan hellä. Kotitekoiseksi kuorintavoiteeksi aspiriinihunajakuorinta on oikein toimiva, ainakin mun iholla. Kuorinnan jälkeen kasvoille on ihana levittää jokin vähän tuhdimpi voide, itse levitän L'occitanen ultra rich face creamia, jota tuhdimpaa saa oikeasti hakea.

Mitä teidän kosmetiikkahemmotteluhetkiin kuuluu?:-)

Tunnisteet:

9 kommenttia:

3. elokuuta 2010 klo 11.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus:) Mitä tohon sun hunajanaamioon kuuluu?

 
3. elokuuta 2010 klo 13.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä tyyppistä työtä teet?:)

 
3. elokuuta 2010 klo 15.31 , Blogger Maija kirjoitti...

hei bongasin sut ja lindan tänään Carlingsissa! :-) harmi että oon niin hirmu ujo, niin en kehdannut tulla teitä häiritsemään

 
3. elokuuta 2010 klo 17.02 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Onko toi oopeeiin kynsilakka niin hyvää kuin ne väittää? :D

 
3. elokuuta 2010 klo 17.28 , Anonymous tyttö kirjoitti...

Sun kuvas on weheartit.comin etusivulla!!!!!!:)

 
3. elokuuta 2010 klo 22.29 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, kiitos!:-) Pelkkä hunaja riittää, mutta sekaan voi laittaa esim maustamatonta luomujugurttia (tällöin naamiosta tulee tosi löysä, eika jugua tarvita paljoa!)

Anonyymi, asiakaspalvelua, kioski- ja kahvilamyyjänä oon :-)

Maija, hahaa musta tuntuikin että joku katseli meitä!:-D tai siis että sen huomaa melko helposti jos joku vilkasee vähänki pidempään :-) ei se mitään, kiva kun kuitenkin sanoit että se olit sinä;-) mä aina jäädyn pahasti ku joku tulee sanoon että tietää meidät, että et menettäny mitään hahaha :D

AnsQ, ON!:----D

tyttö, ai:-D mikä kuva siellä oli?:-D

 
3. elokuuta 2010 klo 23.55 , Anonymous Annie kirjoitti...

Voi vitsit, tää oli ihan mahtava postaus! Sain paljon ideoita seuraavaa shoppailukierrosta varten.. ;D Ja koska itellänikin on tosi herkkä iho, niin extra-mahtavaa aina kuulla kohtalotovereilta vinkkejä hyvistä naamioista ym. Kiitos siis. :))

 
4. elokuuta 2010 klo 14.39 , Anonymous tyttö kirjoitti...

Öö, en ehdi nyt etsiä, missä se oli, mutta sellainen, missä sinulla oli etuhiukset pinnillä kiinni, jokin kukkamekko/-toppi, aurinkolasit päässä ja söit varmaan sellaista kookosmehujäätä :--) Söpö kuva! Hitsi, en muistanut silloin katsoa, kuka sen oli "tagannut".

 
5. elokuuta 2010 klo 10.44 , Blogger Ida kirjoitti...

Annie, jee, oli kiva olla avuksi ja hyödyksi!;-)

tyttö, hahaha no joo, arvatenkin siis sellainen mun ja miinan kuvausreissun kuva :-D hihii kiva kun sanoit!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu