Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

say shuck-a-lucka-lucka

7/28/2010

say shuck-a-lucka-lucka

Holahola! Parit kuvat viime päiviltä:

japanfood
[1] Emma toi Japanista hostperheeltään tuliaisia, erikoisia karkkeja nimittäin..... Noi kumin sisällä olevat jellyt näyttivät ja maistuivat hieman epäilyttäviltä, noihin vihreisiin karkkeihin en uskaltanut koskeakaan sillä ne maistuivat kuulemma vihreältä teeltä, levältä ja kalalta, yummmy? Muut herkut sen sijaan olivat ihan neutraaleja, mutta tosiaan, näin sen aina huomaa, että missään ei ole niin hyviä karkkeja kuin Suomessa :-D Salmiakkia sen olla pitää! Ja irtokarkkeja.

grapes
[2] Eräs iltapala! Tykkäsin ennen enemmän vihreistä viinirypäleistä mutta nykyisin ostan vain noita tummia - ainakin mun mielestä ne ei oo niin kirpeitä ku vihreät = parempia.

xxxo
[3] Superkiva hiuspinni!

cooler
[4] Oli ihan pakko ikuistaa toi erikoinen Cherry Vanilla Creme -limonaadi!:-D Se oli ihan kirkasta, mitä en ehkä olis kirsikkalimulta odottanut ja melkoisen makeaa. Hyvää kuitenkin - maistamisen arvoista :-D Siskon strawberry kiwi oli maukas myöskin, vanilla cola sen sijaan hieman tylsä noiden rinnalla.

back
[5] Lempihengailumekon selkämys on aika superkiva! Mekko muutenkin on ihana, se päällä kaikki aamut ja löhöpäivät muutenkin.

Nyt jatkan yhden huippukirjan lukemista - vuorossa on Alice Seboldin Oma taivas. Kantsiiko leffaa mennä katsomaan ollenkaan kun kirja on näin hyvä?

Tunnisteet: , , ,

21 kommenttia:

28. heinäkuuta 2010 klo 22.36 , Blogger cloé kirjoitti...

Onko noita limppareita Suomessa? :)

 
28. heinäkuuta 2010 klo 22.38 , Blogger Tiia kirjoitti...

Mä kyllä tykkäsin tosta Lovely Bonesista leffanakin, vaikka kirja onkin upea! Se on tehty enemmän lapsillekin sopivammaksi, mutta silti se oli musta nätti leffa ja se pedari oli järjettömän pelottava. Oli lähellä, etten olis joutunut nukkuu valot auki monta yötä sen ukon takia. :D

 
28. heinäkuuta 2010 klo 22.46 , Blogger alice. kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
28. heinäkuuta 2010 klo 22.48 , Blogger alice. kirjoitti...

i never know what your writing about...but i LOVE your blog just by looking at the pictures :)

 
28. heinäkuuta 2010 klo 22.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä maistoin jotain kirsikka 7upia viime sunnuntaina stokkan kahvilassa. 3 euroa meni kyllä vähän hukkaan, ei ollu ees mitään erikoisen hyvää:( ja vanilla cola oli kans ihan lame, odotin enemmän ku kaikki aina hehkuttaa sitä:D

en oo vieläkään nähny tota oma taivasta elokuvana, pelkään pahoin et se ei oo niin hyvä ku kirja.. mut kai se täytyy katsastaa!

-eve

 
28. heinäkuuta 2010 klo 23.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä en pitänyt leffasta juurikaan. Jacksonin ehdottomasti huonoimpia. Liikaa mässäilty effecteillä. Näyttelijä valinnat oli kuitenkin ihan mahtavia :) Ja siis ihan perus hyvä leffa, ei vaan mikään über...

 
28. heinäkuuta 2010 klo 23.23 , Blogger anni kirjoitti...

oih, kerrankin joku ajattelee (okei iskän lisäks) karkeista samalla tavalla kuin minä ! salmiakki ja irtokarkit, nam. Ite olen kyllä semmoinen karkki hiiri ettei mitään rajaa. sipseistä en tykkää sitten yhtään. Kyllä oli meidän ranskalaisella vaihtarilla ihmettelemistä cittarin karkkihyllyllä, kun karkki osasto oli leipähyllyjen kokoinen, ellei jopa suurempi. Varsinkin kun tämä näkymä toistui miltei joka kaupassa, ja oli myös erikoiskauppoja, jossa myytiin vielä enemmän karkkeja. Mä olen siinä suhteessa kummallinen, etten tykkää suklaasta :D

 
28. heinäkuuta 2010 klo 23.36 , Anonymous mariya kirjoitti...

eikää, iha täydellinen toi mekon selkä, tosi nätti! millain se sit on jos käytät löhöilynä vaan:oo tai tarkotan että käytätkö arkena ollenkaa, näyttää nimittäi hienolt löhöilyyn:D ahhahaa

 
29. heinäkuuta 2010 klo 0.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eieiei, leffa on ihan huono. varsinki kirjan jälkeen.

 
29. heinäkuuta 2010 klo 0.28 , Blogger Kiira kirjoitti...

mulla on ihan sama juttu rypäleissä lol, syön enää ainoastaan tummia :-D ja omasta taivaasta sen verran, että se kirja lukeutuu ehdottomasti lempikirjoihin niin en oo vieläkään menny sitä leffaa kattomaan ku pelkään sen pilaavan kaiken :-D

 
29. heinäkuuta 2010 klo 1.40 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Siis mitä perhanaa :D Levän makusia karkkeja? Joo kyllä mä tiesin, että jossain niitä pahoja karkkeja tehdään, mutta en mä tiennyt että noin pahoja. Tai pahalta kuulostavia.

 
29. heinäkuuta 2010 klo 2.01 , Blogger ROSA kirjoitti...

oikun taas kiva postaus=)

 
29. heinäkuuta 2010 klo 11.20 , Blogger Suvi kirjoitti...

Ostin itekkin tuon kirja, mutta vielä se odottaa hyllyssä vuoroaan :)

 
29. heinäkuuta 2010 klo 13.34 , Blogger anniina kirjoitti...

eei kannata kattoo leffaa! mä en ainakaan tykännyt toteutuksesta yhtään. kiva postaus :-)

 
29. heinäkuuta 2010 klo 16.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä katsoin leffan ekana ja tykkäsin kyllä ja sit myöhemmin luin kirjan ja tykkäsin siitä vielä enemmän. kyllä se elokuva on kuitenkin ihan katsomisen arvoinen, ainakin leffateatterissa ne kaikki efektit näytti siisteiltä. Mutta oli tosiaan niinku joku mainitsikin niin semmonen ehkä nuoremmillekkin suunnattu versio tehty siitä elokuvasta eikä siitä saanu ihan samaa fiilistä kun mitä siitä kirjasta.

 
29. heinäkuuta 2010 klo 18.15 , Blogger Ida kirjoitti...

cloé, juu siis limu on cittarista!

Tiia, aa, hyvä tietää:-D en oo siltikään varma haluanko nähdä leffaa (ainakaan vielä), oon niin innoissani tästä kirjasta!

alice., have you tried the google translator? :-) it sucks but it's better than nothing. Thank you dear!

Eve, ooooh en tienny että semmostaki on:o hhuu! Vanilla cola on vähän booring ja normikirsikkakola ehkä kans, tosin kirsikkakola on paljon parempaa ku normikola :D hehee

ei se varmaan voi olla, tai tuskin mikään leffa yltää kirjan tasoole (twilight?:D:D) mutta niin, ehkä ne pitää vaan nähdä eri kokonaisuuksina:- )

Anonyymi, jassoo jassoo!:-D mitäs tähän nyt sitten sanois:-D

anni, hahahah ihan hassua:--D mahto olla ihmeissään.... rupes tekee mieli salmiakkia, mmmöö!

mariya, no ku se on tunika kai, mutta siis superlyhyt! shortsien kanssa se kai menis ja ehkä pillifarkkujen kanssa talvella mutta siinä on semmoin jännä leikkaus että se näyttää enemmän mekolta ku tunikalta mutta se on niiiiin lyhyt!:-D

Anonyymi, oh noes, niin arvelinki...

Kiira, toi kirja on kyllä ihan huippu! Tekee koko ajan mieli lukea sitä:_D

AnsQ, hahahah:DD

ROSA, kiitos muruu!<3

Suvi, otapa se luettavaks seuraavana, ihan huippu!;-)

anniina, hyvä tietää:-D ja kiitos!

Anonyymi, aah okei... onhan ne päähenkilöt tosiaan aika nuoria etenki kirjan alussa, mutta silti en tota ehkä luetuttais ihan sen ikäsillä. Ne efektit tuskin näyttää kovin hienolta tässä tietsikan näytöllä.......:D pitää harkita!

 
29. heinäkuuta 2010 klo 23.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei muuten luin joskus kauan aikaa sitte sun ja niiden tyttöjen blogia niin seurusteletko vielä sen saman pojan kans? =)

 
31. heinäkuuta 2010 klo 20.44 , Blogger Helmi kirjoitti...

Ihana toi mekon selkä! :)

 
31. heinäkuuta 2010 klo 22.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en tiedä onko tästä jo kysytty, varmaan on, mutta miten saat kuvistasi tuollaisia "himmeitä" ? :--)

 
1. elokuuta 2010 klo 20.03 , Blogger winda kirjoitti...

Mäkin pohdin samaa, en usko että haluun nähdä leffaa kun kirja oli niin hyvä, kiljuisin kuitenkin tapani mukaan vaan koko ajan miten joku asia oli kirjassa ihan erilainen, ja tietenkin parempi.

(Jos pitää valita oon kyllä niin paljon enemmän kirja kuin leffa ihminen :D)

 
1. elokuuta 2010 klo 23.21 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, juuuh=P

Helmi, eikö olekin!

Anonyymi, säätämällä lightnessiä!


winda, älä muuta sano!! Ja mäkin olen ehdottomasti enemmän kirja- kuin leffaihminen. Kirjat vaan säväyttää niin paljon enemmän. Ehkä meidän ei siis kannata pilata lukukokemustamme?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu