Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

talking talking

6/10/2010

talking talking

down

jorden
Juuhel ja meitsi

tididii
Juuhel ja Liihel

ambitions
Parasta jätskiä mitä on, kookosmehujää! Mmmm♥

now

kirjoitettu keskiviikkona 9.6.2010

Mun vapaapäivä on ollut kerrassaan ihana! Kuvat kertovat enemmän, mutta piknikin jälkeen suunnattiin vielä Lindan kanssa hurvittelemaan huvipuistoon! Half Pipe taitaa edelleen olla kovin laite, vaikka Motogee:kin otti kivasti mahanpohjasta - sen sijaan Tyrsky ja Take Off olivat niin lällyjä meille, ettei edes (ihan kamalasti) kiljuttu ;-D Voi että, tämmöisinä päivinä sitä vaan niin rakastaa elämää ja ystäviään. Jokos siellä on tehty jokavuotinen huvipuistoreissu?

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

10. kesäkuuta 2010 klo 10.41 , Blogger lopez kirjoitti...

Ihania kuviaa! Minkä merkkistä on kookosmehujää? EHDOTTOMASTI haluan sitä heti! :D nam Mistä kaupoista sitä saaa esim?

 
10. kesäkuuta 2010 klo 11.39 , Blogger Irina kirjoitti...

pitää kokeilla tota mehujäätä:b

 
10. kesäkuuta 2010 klo 12.08 , Blogger Johanna kirjoitti...

kylläpä näyttää ja kuulostaa aivan täydelliseltä kesäpäivältä! :) ite en vaan enää uskalla mennä oikeen mihinkään laitteisiin missään huvipuistoissa...:D mitenköhän näin päin voi käydä?

 
10. kesäkuuta 2010 klo 12.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MISTÄ TOTA JÄTSKIÄ SAA? :D

 
10. kesäkuuta 2010 klo 13.14 , Blogger Henna kirjoitti...

Oii kivoja kuvia! MMmmm ittekki pittää tuota jädee maistaa kyllä 8---)

 
10. kesäkuuta 2010 klo 14.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apua miten voit lasillisen/lasillisten jälkeen mennä huvipuistoon? :D itse tulisin oikeesti jo pieneen huppeliin parista lasista ja saattaisin olla laitteissa vastuuton:DD

 
10. kesäkuuta 2010 klo 15.03 , Anonymous ootko_hullu HÄ?!?!? kirjoitti...

iida kuinka voit mennä särkkikseen kännisä, tai et olit ihan varmaan aivan kikkelis_kokkelis kun joit pari lasii skumppaa ehkä viiden tunnin aikana, ihan sikke edes vastuutonta oisit voinu tehdä vaikka mitä niinkun yleensäkin huppelissa sinulla on tapana. APUA!!

 
10. kesäkuuta 2010 klo 21.07 , Blogger Ida kirjoitti...

lopez, eiko ookkin! HMMM jos en nyt hirveen väärin muista, niin soleroa! Stocka myy Tampereella, muualta en oo bongannu. Tota on myös ananasta, mutta se ei oo yhtään niin hyvää!:< toivottavasti löydät!

Irina, SUOSITTELEN, parasta!

Johanna, hihii sitä se oli!:-D Muaki kieltämättä vähän jännitti, etenki ku en edes muistanu koska olisin viimeks ollu OIKEESTI laitteissa!?:-D

Fenia, Stockalta ainaki, muusta en tiiä!:-D

Henna, hiiii KANTSII, aiaiii tekispä taas mieli...

Anonyymi, laitteissa vastuuton, ai miten? Heittelisit kenkiäs ja irrottelisit turvakaares vai? No hyvä sitten että tiedät olla menemättä huvipuistoon parin lasillisen jälkeen. Mäkin tiedän omat rajani varsin hyvin, ja tiedän ettei aamupäivällä nautitut kuoharilasilliset muhun enää illalla vaikuta :-)

 
11. kesäkuuta 2010 klo 12.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

muokkaatko noita kuvia jotenkin? näyttävät tollasilta kylmän sinisiltä, ihan kuin niissä olis joku kalvo päällä.. kesäkuvatkaan ei näytä niin kesäisiltä, kun noi kuvat on noin kylmän värisiä! :o

 
11. kesäkuuta 2010 klo 20.26 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, muokkaan tietysti, näkeehän sen kuvista samantien. Päivä ei itseasiassa ollut järin aurinkoinen, suurinosa kuvista olisi näyttänyt hölmöiltä keltasävyisiksi - eli kesäisiksi - muokattuina, kokeilin kyllä. Kivoimpia mielestäni noin!

 
11. kesäkuuta 2010 klo 23.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saat noi sun kuvat näyttämään tosi kivoilta. Miten muokkaat niitä? Vähennätkö vaan valoisuutta vai onko sulla omat niksisi? :-)

 
12. kesäkuuta 2010 klo 9.43 , Blogger Ida kirjoitti...

Minna, hmmmm no en kyllä ainakaan vähennä valoisuutta:-D kikkailen jo kuvaillessa aukkojen koolla, valotusajalla ja iso-luvuilla, muokkaan eri tavoin ymms :-) omat kikat jo joo!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu