Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Salty Splash

6/09/2010

Salty Splash

öne

twuu

thr33

Sain Elinalta superkivaa postia, joka sisälsi kaksi meikkituotetta: tässä toinen, Lumenen Natural Coden kynsilakka 31 " Salty Splash". Se saa vaaleankin ihon näyttämään aavistuksen päivettyneeltä ja voin kuvitella miten upealta tämä sävy näyttäisi ruskettuneissa sormissa! Lisäksi sävy tuo kimalluksineen mieleen lapsuuden, jolloin siskollani oli lähes vastaava kynsilakka. En ole käyttänyt aikoihin kimaltavia kynsilakkoja, mutta tämä näyttää mun kynsissäni erittäin kivalta- kimallusta ei missään nimessä ole liikaa. Kiitos vielä Elina!♥

Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun käytän Lumenen Natural Code:n kosmetiikkaa - en siis tiedä mitään laadusta tai kestävyydestä. Väri levittyi hyvin pienelläkin siveltimellä, ei jäänyt ikäviä rajoja, kuten pienistä siveltimistä joskus jää. Väri myös kuivui nopeasti. Kynsilakan kestävyydestä lisää myöhemmin....?

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

9. kesäkuuta 2010 klo 12.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipas hassua katsoa tuota kuvaa sun sormista, kun tajusin että ne on _oikeasti_ pikkurilliä lukuunottamatta identtiset mun sormien kans! :---D Kaartuvat ihan samalla tavalla ja nivelet just samanlaiset. Kynsien muoto myöskin.

 
9. kesäkuuta 2010 klo 19.22 , Blogger Elina kirjoitti...

Näyttääpä se söpöltä! :--))

 
9. kesäkuuta 2010 klo 21.32 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, hahaahah wtf, ihan kreisii:-DD

Elina, niin näyttääkin, hihii!:-D

 
9. kesäkuuta 2010 klo 22.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itellä on vain hyviä kokemuksia natural coden meikeistä - kiinteä meikkivoide, puuteri ja muutama eri ripsari on ollu ihmeen hyviä :D Toivottavasti noi kynsilakatkin on, vois ehkä itekkin testailla!

 
10. kesäkuuta 2010 klo 1.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ite oon tykännyt kaikista kokeilemistani Natural Code -meikeistä, mukaan lukien kynsilakat :)

 
10. kesäkuuta 2010 klo 9.58 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, hieno juttu!:-) Oon miettiny että ovatko ne anytime-laatua vai normaalimpaa lumene-laatua, hyvä sitten jos toimivat! Kynsilakkojen suhteen laadulla ei hirveästi ole väliä, en oo vielä löytäny lakkaa joka ois SELKEÄSTI ylitse muiden ;-)

Anonyymi, hieno juttu!:-) Lakka on mullakin pysynyt hyvänä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu