Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Everyday Mineralsit saapuivat!

6/04/2010

Everyday Mineralsit saapuivat!

Everyday Minerals- tilaukseni saapui pari päivää sitten ja tältä se näyttää kokonaisuudessaan:

edm

En ole uskaltanut kokeilla aamukiireessä meikkipohjia, mutta purkin läpi sävyt näyttävät hyviltä iholleni - ja jos ei, niin yksi teistä tarjoutui myymään mulle omat ylimääräiset testerinsä, käy ;-) Mint color correctoria olen käyttänyt parina aamuna, toimii ihan hyvin, mutten tiedä käytänkö tuotetta liian vähän vai mikä siinä on, kun punoitan iltapäivästä aina siihen malliin, kuin en olisi koko tuotetta koskaan nähnytkään :-D Aussie Perk Me Up:iakaan en ole vielä testannut, viikonlopun jälkeen sitten, luultavasti infoilen teitä kokemuksistani vielä tarkemmin!

Joku kyseli kommenttiboksissa, että mitä kokoeroa on Pure Luxen ja Everyday Mineralsien tuotteilla - en osaa ihan satavarmaksi sanoa, sillä Pure Luxen testereistä puuttuu kokomerkinnät, mutta mielestäni nuo EDM:t ovat isompia kooltaan. EDM:n tilaus oli sen ~ 8 e ja Pure Luxen ~6e, sisältö tietysti hieman eri. Lily Loloihin en osaa näitä verrata, jos joku teistä osaa, niin saa jakaa tietouttaan muille, sillä nekin kiinnostavat! Mistä niitä muuten kannattaisi tilata, jos seuraavaksi kokeilisin niitä?

Tunnisteet:

6 kommenttia:

4. kesäkuuta 2010 klo 12.32 , Blogger tiiku kirjoitti...

hitsi, pitää vissiin itekki sit tilailla joku kokeilupaketti noita mineraalijuttuja kun kaikkialla vaan hehkutetaan niitä :-D oottelen innolla siis postausta kuhan oot ehtiny kokeilla näitä paremmin :-)

tykkään myös tästä kapeemmasta ulkoasusta paljon ja ihanan kesäset kuvat! noi tagit on ainoot mitkä näyttää vähän tyhmiltä :/ laita ne silleen listaks vois toimii tossa kapeessa paremmin? :-)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.21 , Blogger Liina kirjoitti...

tuli mieleen, että jos siitä punoituksesta kärsit, kokeile Maybellinen dream matte moussea ! toimii jos iho kiiltää tai punoittaa. Itselläni on molemmat ongelmana ja tuo on auttanut todella paljon !

 
6. kesäkuuta 2010 klo 14.03 , Blogger Ida kirjoitti...

tiiku, suosittelen jo nyt, mutta infoan vielä paremmin kun oon kokeillut kaikkia tuotteita :-)) nooi ei oo edes hinnalla pilattuja niinku baremineralsit taas suomesta ostettuna on. :-D

jee kiitos! tagit voisin tosiaan vaihtaa, hieman sekava tuo nykyinen!:- )

Liina, yyyh en mä enää mineraaleista vaihda mihin tahansa meikkivoiteeseen, maybelline ei muutenkaan ole vakuuttanut laadullaan ;-) hyvä että se sulla toimii!

 
9. kesäkuuta 2010 klo 16.59 , Anonymous niina kirjoitti...

Montako siis ostit noita purkkeja? :)

 
9. kesäkuuta 2010 klo 17.35 , Blogger miau kirjoitti...

Minäkin haluaisin tilata tuolta noita Everyday Mineralsin tuotteita, mutta siihen tarvii luottokortin tai paypal jutun. :< PETTYMYS!

 
9. kesäkuuta 2010 klo 21.32 , Blogger Ida kirjoitti...

niina, 2 ostin, 4 tuli kaupan päälle :-D hehe

miau, höhhh! ei oo kyllä iso vaiva rekisteröidä visa electronia paypalille jos semmoin löytyis?:-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu