Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

everyday minerals

5/27/2010

everyday minerals

Tein toissa päivänä Everyday Mineralsille tilauksen sopsan kommentista innostuneena, ja osittain myös siksi, että tiesin Eevalla olevan hyviä kokemuksia kyseisen merkin mineraalimeikeistä. Koko tilaukselle tuli postikuluineen hintaa hieman yli kahdeksan euroa, että eipä paljoa kirpaise, vaikka tuotteet eivät jostain syystä oliskaan mulle sopivia.

edm tilaus
kuvat: edm


Tilaus lähti mint color correctorin vuoksi liikkeelle, mutta nappasin pakettiin mukaan myös aussie perk me up concealerin. Ensimmäisen on tarkoitus peittää punaisuutta ja toinen toimii peiteaineen tavoin tehden ihosta pirteämmän näköisen. Jokaiseen tilaukseen saa yhden try me free!-kokeilusetin ilmaiseksi, joten minä valitsin meikkipohja -paketin fair-sävyisenä, jotta pääsen testaamaan onko noilla eroa mun käyttämiin bare mineralseihin. Tilasin siis molemmista tuotteista näytekoon, joten siksi pääsin näin halvalla. Onko teillä kokemuksia kyseisistä tuotteista tai mielessä hyviä punaisuutta poistavia tuotteita, jos tuo ei toimikaan?

Tunnisteet:

15 kommenttia:

27. toukokuuta 2010 klo 12.34 , Blogger Aija kirjoitti...

Lily Lolon Blush Away on mun lemppari ja hyvin on toiminut! Mulla punoittaa tosta nenän ja poskien alueltaa iho aina _paljon_, ihan kaikkea tuo ei peitä mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin. Jos ei ole samanlainen tomaatti ku meitsi niin peittää varmasti paremmin. :--D Ja on ainakin ollu parempi ku yksikään voidemainen punaisuudenpeittäjä. :)

 
27. toukokuuta 2010 klo 16.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nyt oli kyllä pakko pistää itekin tilaukseen toi mint color corrector, sen verran edullinen tapaus :)

 
27. toukokuuta 2010 klo 16.35 , Blogger iinap kirjoitti...

Aijan tavoin mäkin suosittelen Lily Lolon samaista blush away-peiteainetta. Mulla on punakka syntymämerkki nenänvarressa ja tällä se peittyy mainiosti. myös ajoittaiset punaset näpyt peittyy paremmin kuin koskaan millään voidemaisella concealerilla.

 
27. toukokuuta 2010 klo 18.11 , Blogger mersey kirjoitti...

mistäs noita Lily Lolon Blush Away voiteita sitten löytyy? :o

 
27. toukokuuta 2010 klo 20.12 , Anonymous Linda kirjoitti...

haha, mullakin on noita nyt jo kaks tilausta tulossa. :D oli kai siitä puhetta, että metsästän jotain uutta kokeiluun.. :) harmi vaan ettei kumpikaan ole vielä tullut perille.. :/ vaikka sen ekan tilasinkin jo yli kaks viikkoa sitten. :s

odottavan aika on niin _pirun_ pitkä. :D

 
27. toukokuuta 2010 klo 20.13 , Anonymous Linda kirjoitti...

ai niin ja ehdottomasti kutsukortista lähempää kuvaa! :))) ps. mikä tilanne mekon kanssa? :>

 
27. toukokuuta 2010 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oks lily lolon ja everyday mineralsin testerit samankokoisia?

lily lolon testeri kun maksaa 1,50e ja everyday mineralsin 2,04 euroa?

vai tuleeko postimaksukohdassa sitten tasoitusta hintaeroille?

miten lily lolon postimaksut edes määrittyy?

 
27. toukokuuta 2010 klo 21.44 , Anonymous vraa kirjoitti...

tilasin iteki just viikko sitten samplen muun muassa noista mint- ja perk me up -jutuista, toivottavasti ovat hyviä!
em:n mineraalipohjista oon kyllä tykkäilly, nyt testereiden jatkeeksi lähti yksi normaalikokoinen meikkipohjakin.

 
28. toukokuuta 2010 klo 16.21 , Anonymous sus kirjoitti...

Ite tein ensimmäisen everyday minerals tilaukseni joskus kuukaus sitten. Ja oon tykänny ihan hirveesti! Tilasin neljä poskipunaa, meikkipohjakokeilusetin, peiteaineita öö ja aika paljon kaikkea muuta :D Siis voi luoja miten voi olla niin pehmee sivellin?? harmittaa et se flat top on ollu loppunu nettikaupasta aika kauan :( siveltimiä suosittelen ihan 150%. Noi meikkipohjat on aivan loistavia, mun iho ei oo _ikinä_ ollu näin hyvässä kunnossa ja heleä ja huh. Eli oon koukussa noihin :D pakko varmaan tehä kohta uus tilaus..

 
28. toukokuuta 2010 klo 16.29 , Blogger Fashion By He kirjoitti...

love the blog , great post

come follow the first ever fashion blog from a guys POV, let He know what you think

fashionbyhe.blogspot.com

 
29. toukokuuta 2010 klo 23.10 , Blogger Ida kirjoitti...

Aija, aiai kuulostaapa hyvältä! Se siis voisi olla seuraavana listalla testattavaksi. Noi voidemaiset punaisuuden poistajat ei muakaan miellytä :s


Anonyymi, loistavaa! Kerro sit miten sulla toimi? :- )

iinap, aaa hienoa, kuulostaa tehokkaalta! Onko Lily Lolon testerit kuinka riittoisia? :- )

mersey, netistä varmaan vain :-)

Linda, aivan aivan, loistavaa sitten!;-- ) Täytyy toivoa että tulevat nopsaa, useinhan sitä Euroopan ulkopuolelta saakin venailla kaikkea 2-4 vk. :-S mekon kanssa sujuu hyvin, ens viikon keskiviikkona se pitäis olla MUN<3 ahhh aiaii!

Anonyymi, Mä en osaa yhtään sanoa, kaippa ne tiedot löytyy sivuilta kun kerran hinnatki löysit ;- )

vraa, hienoa, kuulostaa siltä etten tilannut turhaan kun sinäkin kehut noita meikkipohjia :- ) niistä siis tilasin itse nyt nuo testerit kokeiluun.

sus, huhhhuh, nyt harmittaa etten tajunnu kattoa siveltimiä ollenkaan, HÖH! Olis ollu tarvetta kabukille ja luomivärisiveltimelle, nyyyyh! Pitää kattoa ne sit jos tilaan uudelleen, kiitos vinkistä ;- )

Fashion by He, Hehe many thanks!

 
2. kesäkuuta 2010 klo 23.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa tosiaan tilata niiden Flat Top Brush. En liioittele kun sanon, että sitä käyttäessä tuntuu kuin hieroisit kaninpoikasta naamaasi. :D

Oon ihan rakastunut EDM:n meikkipohjaan! Oon valkoinen kuin liitu ja löysin vihdoinkin sopivan sävyn, vuosien nestemäisten meikkivoiteiden kokeilun jälkeen: Sandy Fair. Se on tosi tosi TOSI vaalea. Se 1g purkki on kestänyt mulla käytössä huimat 26 päivää.

Jos muuten käy niin, ettet löydä noista tilaamistasi pohjista sopivaa, niin mulla on omasta ekasta tilauksesta vaalean ihon sampleja tyhjänpanttina. Voisin vaikka myydä ja lähettää ne sulle. Kaikissa on vielä tosi paljon tuotetta jäljellä, oon tosiaan vaan testannu niitä. Sävyt: Fair Neutral (Intensive), Fair (Intensive), Multi-Tasking Neutral (Matte), Ivory (Semi-Matte), Linen (Matte), Fawn (Original Glo). Voi olla että tilasin enemmänkin, mutta noi löysin. :D

- Pauliina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.56 , Blogger Ida kirjoitti...

Pauliina, aiai, kuulostaa laittoman hyvältä, ihanaa!:-D Täytyy kyllä ens kerralla miettiä ton tilaamista, aiai.

Ja hei upeaa, jos noista tosiaan ei löydy sopivaa niin käännyn sun puoleen!;--) Joitain samoja mullekin näemmä tuli, mutta kaikkia noita mulle ei ole, kun tilasin vaan sen yhden setin :-) Jee, hieno juttu, sun täytyy seurailla, hihkun joskus sitten blogin puolella että PAULIINAAAA nyt kaipaisin sua jos nuo mun testerit ei toimi;-)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, joo, huutele sitten jos tarvit lisää sävyvaihtoehtoja. :D

- Pauliina

 
15. kesäkuuta 2010 klo 14.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten oot tehny sun bannerin? (: tosi hieno (:

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu