Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kosmetiikkavinkki!

12/14/2010

kosmetiikkavinkki!

Jatketaan kosmetiikkalinjalla...

Klikkailin eilen minitilauksen Everyday Mineralsille, sillä mun Lily Lolon Blush Away alkaa vedellä viimeisiään. Tilaus lähti EDM:lle ihan puhtaasti hinnan vuoksi, sillä Mint Color Corrector on nyt tarjouksessa! Mulla on aiemminkin ollut kyseinen tuote, tosin testikoossa. Pidin sitä ihan hyvänä, mutten mitenkään ihmeellisenä - nyt Lily Lolon vastaavaa käyttäneenä en ole järin suurta eroa tuotteiden välillä havainnut. Katsotaan, muistanko väärin, vai onko tämä ihan hutiostos :-D Ei ainakaan ole hinnalla pilattu ja on näistä kuitenkin jonkin verran hyötyä ainaiseen punoitukseen.


Image and video hosting by TinyPic
kuva: everyday minerals
edit//
SHIT, menin sitten infoomaan teille oikean alekoodin mutta VÄÄRÄÄN paikkaan........ hohh hoi, anteeksi sekaannus. Olen joululoman tarpeessa, selvästikin :-- D

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

14. joulukuuta 2010 klo 13.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osaatko sanoa, et jos tilaan tommosen ekan ilmasen TRY ME -setin ja sit ton punasuuden neutraloijan, niin voiko niihin tulla tulleja? (: Ja sitte vielä semmonen juttu et voiko noita levittää tavallisilla puuterisiveltimillä, vai pitäiskö tilata myös tommonen Kabuki Brush? (:

 
14. joulukuuta 2010 klo 14.43 , Blogger Katri kirjoitti...

Mä yritin käyttää tota koodia mutta ei oo kuulemma enää käytössä :o menikö se sitten viime keskiyönä umpeen...

 
14. joulukuuta 2010 klo 15.03 , Blogger Anniina kirjoitti...

mulla on toi mint-tsydeemi ja mulla ainakin toimii ihan hyvin! osaisitko muuten vinkata hyvää tummien silmänalusten neutralisoijaa, esim everyday mineralsilta? :-)

 
14. joulukuuta 2010 klo 15.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onks toi fair hyvä alotuspaketti jos on käyttäny ennen id bare mineralsien fairly light:ia ja light:ia (joista ensimmäinen on ainakin näin talvella parempi)?

 
14. joulukuuta 2010 klo 18.53 , Anonymous mms kirjoitti...

En nyt jostaan syystä saa tota koodia toimimaan :/

 
14. joulukuuta 2010 klo 20.21 , Blogger Jennifer kirjoitti...

State/Province * Mitä toi tarkkoittaa kokeilin jo googlen kääntäjää en ymmärrä :D!

 
14. joulukuuta 2010 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jennifer, ei sun tarvii sitä kohtaa täyttää, se tarkottaa esim. jenkkien osavaltioita (california, florida jne), mitä suomessa ei siis ole! ja provinsseja taitaa olla ainaki kanadassa..?

 
15. joulukuuta 2010 klo 0.53 , Blogger Laku kirjoitti...

Kattry: Toi koodi on lily lolon (lilylolo.co.uk) sivuilla ainakin toiminnassa, tilasin itse äsken.

 
15. joulukuuta 2010 klo 19.54 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Anonyymi, ei voi, raja on vissiinki 45e:-) eeen usko että puuterisiveltimet toimii kovin hyvin, kantsii ostaa joku mineraalimeikeille tarkoitettu suti!:- )

kattry, HÖH, ei sen pitänyt mennä vasta kuin nyt viime yönä, eli ei siis toissa yönä:-(( saitko tilattua sillä?

anniina, en osaa! tilasin joskus aussie perk me upin, mutta se KIMALSI :D eli ei kovin kiva häivyttämään, oon käyttäny sitä highlighterina nyt:D itse häivytän tummia silmänalusia ihan vaan vaaleahkolla meikkipohjalla:- )

Anonyymi, light-settihän on varsin kellertävä sekä baremineralsilla että everydaymineralsilla, joten mikset ottais edm:lläkin light-settiä? tuo fair-setti on vähän semmoinen..... tosi vaalea, joka taittaa hieman punaiseen/siniseen! mutta jos taas fairly light on ihan ok nyt talvella niin voi kai fairkin toimia. Mulle noi lightit on kaikki melkein liian keltaisia, mutta fairissa sitten taas on pari liian vaaleaa putiloa.

mms, MÖÖ:-(

Jennifer, ei sitä tarvi laittaa kun valkkaat Suomen sieltä:-D Se on jenkkeihin siiis!

Anonyymi, yyyes kiitos kun autoit jo!

Alexandra, ei helvetti:D:D:D mä olen itse sekoillut siis ihan upeesti, kun mun oli tarkoitus tilata ekana lily lololta mutta tilasinki sit edm:ltä! VOI KURJUUS tytöt, johdin teitä harhaan!:--(

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu