Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hyväksi todettu: volume million lashes

12/13/2010

hyväksi todettu: volume million lashes

Kosmetiikan, kuten monen muunkin jutun suhteen, en ole kovinkaan merkkiuskollinen - mieluummin ostan eri tuotteen kokeiluun vanhan loputtua, ellei aiempi ole ollut ihan super. Nyt musta kuitenkin tuntuu siltä, että tähän ripsariin palaan uudelleen - kyseessä on  L'Oréalin Volume Million Lashes. Se tuuheuttaa, pidentää ja erottelee, eikä ripsiväri ole kuivunut eikä loppunut lähes kolmen kuukauden käytön aikana. Miinukseksi tosin lasken sen, että pullean harjan käyttäminen oli aluksi outoa ja tein sillä paljon sotkua, mutta nyt, kun siihen on tottunut, se toimii loistavasti. Harjaan tulee sopivasti väriä, ei liikaa, joten ripsistä ei tule kökköisiä. Ripsari kestää koko päivän, mutta illalla se saattaa sohvalla nyhjätessä alkaa varista alaluomille - tosin niin tekee lähes kaikki kokeilemani ripsivärit, joten se ei ole iso miinus. Yhdenkään juhlaillan jälkeen ei ole tarvinnut katsoa peilistä alaluomille varisseita ripsivärejä, joten olen varmaan itse hinkannut silmiäni niinä iltoina, kun ripsari on alkanut varista.

mascaraa

halfnhalf
meikkaamaton vs meikattu silmä, pelkkä ripsiväri

with mascara

Mun mielestä ero on aika suuri, sillä mun ripset ovat melko vaaleat ja lyhyehkötkin. Tätä ripsiväriä aion todella ostaa jatkossakin, sillä sen hinta-laatu-suhde on loistava. Hieman hintavampihan tämä on markettiripsariksi, mutta aika usein näitä on näkynyt kanta-asiakastarjouksissa, jolloin hinta jää vähän reiluun kymppiin. Seuraavaksi testiin pääsee Oriflamen ripsiväri, joka näytti harjansa perusteella lupaavalta. Jos se ei vakuuta, kipaisen ostamaan uuden Volume Million Lashesin, mutta ei tässä vielä kiirettä ole, sillä nyt käytössä oleva väri ei ole osoittanut mitään loppumisen merkkejä... :-D

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

13. joulukuuta 2010 klo 12.00 , Blogger Aija kirjoitti...

näyttää hyvältä! pitäisikin ostaa uusi ripsari, mutta musta tuntuu että mun ripsille ei oo olemassakaan sopivaa :-(

datailen muuten tässä koulussa just ja mun vieressä istuva kaveri totes ku luin tätä postausta että "vau onpa kaunis tyttö!". totta ;)

 
13. joulukuuta 2010 klo 12.23 , Blogger Siiri kirjoitti...

joo toi on ihan paras ripsari, saa jopa munki vaaleet lyhkäset ripset näyttämää joltaki :-D ja oot niin nätti taas noissa kuvissa

 
13. joulukuuta 2010 klo 13.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itseasiassa just tänään kattelin tota töissä ja mietin et onkohan toi hyvää.. ihan tilauksesta tuli tämä siis :-D täytynee ehkä koklailla!

 
13. joulukuuta 2010 klo 14.41 , Blogger anni kirjoitti...

mä oon ollu vähän skeptinen ton suhteen koska mulla oli joskus tosta se vanhempi versio, joku collagen tms, ja se oli täyttä kuraa. Nyt oon vannoutunu Loreal telescopicin käyttäjä, en suostu ostaa mitään muuta, koska se on vaan paras, kannattaa kokeilla ! Mutta ehkä vois kokeilla tuotakin (;

 
13. joulukuuta 2010 klo 15.34 , Blogger Emilia kirjoitti...

vautsi, näyttää tosi hyvältä :) Ehkä pitäisi testata itekin tota :)

 
13. joulukuuta 2010 klo 16.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Semmoinen tuli vain vielä mieleen, että kuinka hyvin ripset pysyvät taivutettuina?

 
13. joulukuuta 2010 klo 16.48 , Blogger mymlan kirjoitti...

vaaauu toihan saattas tehä munki tynkäripsistä nätit. mulle tuli toi oriflamen ripsari viime viikolla ja se on kyllä musta ihan jeez. :>

 
13. joulukuuta 2010 klo 17.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaAAAAAA oot maailmansöpöin

 
13. joulukuuta 2010 klo 18.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mullakin on tota ja se on ihan super, paras ripsiväri mikä mul ikin on ollu :D mut mul vaan meinaa silmät alkaa vuotamaan, jotenki se "haju" on niin voimakas :c muuten ihan huippu.

 
13. joulukuuta 2010 klo 19.43 , Blogger silvia Navarro kirjoitti...

love your blog!!
amazing post!!
xx
follow u

 
13. joulukuuta 2010 klo 20.11 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Mä oon ymmärtänyt, että tuosta tulee tosi helposti paakkuja, mut sä osotit luuloni vääriksi! :>

 
14. joulukuuta 2010 klo 0.12 , Blogger Minna kirjoitti...

Oon kattellu tota samaa ripsaria, mutten oo vielä uskaultautunut testaamaan. Ostin just Max Factorin 2000 Calorien taivutetulla harjaspäällä...sekin on yllättävän hyvä kuitenkin suht. edulliseksi ripsariksi! Mut täytyypä varmaan välissä ainakin testata tuota Volume Million Lashesiakin :)! Hyvältä ainakin näyttää sun ripsissä!

 
14. joulukuuta 2010 klo 9.26 , Blogger Elina kirjoitti...

huomasin kanssa, että kun päätin antaa tolle uuden mahiksen niin oon kyllä tykännyt! aluks just sotkin ihan törkeesti sillä ja siihen se into sitten loppukin, mutta onneks kokeilin uuestaan :) tekee kyllä iha loistavaa jälkeä.

pst. kaunis toi vika kuva!

 
14. joulukuuta 2010 klo 9.38 , Blogger Emmi kirjoitti...

heeei minkä merkkiset noi sun ripsentaivuttimet on? =))

 
15. joulukuuta 2010 klo 21.48 , Blogger Roosa kirjoitti...

täytyy varmaan seuraavaksi sitten kokeilla tuota, kun mulla näyttäis olevan aika saman pituiset ripset ku sulla ja toi piedentää kyllä tosi hyvin:) Pitääkö se ripset taivutettuina koko päivän ku mulla on ollu sitäkin ongelmaa että ripset lässähtää jossain vaiheessa..?:- )

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu