Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nicole Richie as a guest editor for WhoWhatWear

9/23/2010

Nicole Richie as a guest editor for WhoWhatWear


Nicole Richien lempparit syksylle ovat yllättäen minunkin lemppareitani: isot, pyöreät aurinkolasit, rennon mallinen paljettimekko, musta+kulta -kombo, leopardikuosinen takki, bustier-toppi yhdistettynä pappahousuihin, punainen nahka (mistä löytäisin klassiset punaiset korkokengät?) ja  niin edelleen. Minä tykkään, entäs te?:-)


Image and video hosting by TinyPic
kuva ja video: whowhatwear


Joku uusi bustier-mallinen toppi iltakäyttöön olis kyllä löydettävä - se pitsinen vetää viimeisiään, mutta kyllä sitä vielä hetken voi käyttää ennen kuin se lahoaa käsiin lopullisesti:-D Pitsi on ottanut vähän osumaa ja kangas sen alla on ruvennut purkaantumaan.....  Nooh, mitä pienistä, se päällä vetelin eilenkin!

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

23. syyskuuta 2010 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vaikka oma tyylini on hyvin mustaharmaa, niin ah toi punainen laukku ! kelpais oikein hyvin.

 
23. syyskuuta 2010 klo 17.58 , Anonymous iina kirjoitti...

uumama toi toinen leoparditakki jota nicole kokeili, täydellinen yksilö! leotekoturkis himottais kyllä ihan liikaa. oli se punainen baskerintapainenkin ihana♥

 
23. syyskuuta 2010 klo 18.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielenterveyden takia voitko ottaa selvää Martti koiran rodun, koska rakastuin palavasti ja olen koittanut löytää googlen avulla martti koira rotua mutta turhaan :'( ja sydäntä särkee jos en saakkaan koskaan omaa marttia </3 (ja kukaan ei vastannut minkä rotuinen martti on kuin kyselin sitä)

 
23. syyskuuta 2010 klo 20.34 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Oi ihana postaus! Nicole on niin inspiroiva :>

 
23. syyskuuta 2010 klo 20.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa melko yllättäen H&M myy tosi klassisen nättejä kirkkaanpunasia korkkareita! Laadusta ei tietty sit oo takuuta, mut syötävän suloset ne oli :)

 
23. syyskuuta 2010 klo 23.22 , Blogger teresa kirjoitti...

Tykkään! Nicole on muutenkin niin kaunis :-)

 
24. syyskuuta 2010 klo 17.46 , Blogger Ida kirjoitti...

lilly, hihii, uskon!

iina, no älääääää!!!! leoparditakki ois niin rouhee, ahhh :-( tosin ei ehkä tekoturkiksena, jonai muuna matskuna mayyybe?!

Anonyymi, voi kuule en mä tiedä yhtään?!?! :-( laita jutalle komsuu tai lähetä sähköpostia, tietääkseni jutta lukee sitä ahkerimmin- se vastaa jos vastaa:-D mä en todellakaan tiedä koirista mitään, sorry honey!

AnsQ, kiitti:-)

Anonyymi, jep, ihan sieviä olivat, mutten osta kuin nahkaisia kenkiä, ellei oo ihan pakko, ja nyt ei ole;-) odotan että täydelliset löytyy!

teresa, niin on:-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu