Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

YOU part 001

9/15/2010

YOU part 001

Alkuun vielä vähän tarkempaa infoa, ilmeisesti en osannut ilmaista itseäni ensimmäisellä kerralla niin, että kaikki olisivat tajunneet jutun idean.... Idea oli siis tehdä itsensä näköinen esittely (ei esimerkiksi tehdä suoraa kopiota mun kollaasistani - tai no kertoohan sekin paljon, jos "omin juttu" on suoraan toiselta matkittua, mutta :-D). Suurin osa lähettämistänne esittelyistä on ollut suloisia ja omannäköisiä, mutta sitten on tullut niitäkin, joista ei tiedä, oliko pääpointiksi ajateltu oman blogin mainostaminen vai se, että esittelis itsensä muille, hassua. En nimittäin ajatellut julkaista semmosia tulkaa lukeen mun blogia -"esittelyitä" joiden pääidea on lukijoiden kerjääminen omaan blogiin. Jos joku sen sijaan ajattelee "voi, tuon tyypin blogia haluan lukea" nähdessään teidän tekemänne esittelyn, niin GOOD, se se pointti on! Siksi mä haluankin julkaista bloginne osoitteet esittelyidenne yhteydessä, mutta lukijoiden kalastusta varten tämä juttu ei varsinaisesti ole. Sitä voi harrastaa esim täällä. =)

HUH, ja sitten niihin suloisiin esittelyihin! Tässä tulee nyt ekat, lisää saa yhä lähetellä ida365 [@] luukku.com - osoitteeseen. (Kuvia klikkaamalla pääsee tyttöjen blogeihin!)



Maija:
Image and video hosting by TinyPic

Nimi: Maija
Nimimerkki: Tuhatjuttua
Blogin osoite: http://letsstarta.blogspot.com





Ida:
Image and video hosting by TinyPic




Anna:
Image and video hosting by TinyPic


My name is Anna and my blog adress is: fashion-crimewave.blogspot.com
I hope you like it :)
Kisses
Anicka xox

Teidän esittelynne tulevat jatkossa löytymään you-tunnisteen alta :--)


Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

15. syyskuuta 2010 klo 14.12 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Amanda, ei ole pakko tehdä kollaasia, voit vaikka kirjoittaa postikortin ja ottaa siitä kuvan ;-) kaikenlaiset toteutukset kelpaa, kunhan se on itsensä näköinen!

Hihii, minustakin tämä on kiva idea!:- )

 
15. syyskuuta 2010 klo 15.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei, älä mainosta tota kauneusjaterveyspalstaa sillee, et siel sais kalastaa lukijoita blogilleen! :( Mainosta mielummi vaikka tätä http://demi.fi/demila/4253

 
15. syyskuuta 2010 klo 15.21 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Anonyymi, hahahaha eikö ne aina oo tuolla tyyli- ja kauneuspuolella? sinne googlailu mut johdatti ...... :D:D ekalla sivullaki joku 10 blogikeskustelua?

 
15. syyskuuta 2010 klo 17.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, siellä ne mainostaa blogiaan ja se on ärrrrsyttävää! :D

 
15. syyskuuta 2010 klo 19.04 , Blogger Unknown kirjoitti...

Hihi tässähän ihan punastuu! :>

 
15. syyskuuta 2010 klo 19.05 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Anonyymi, hahahahah ::D

 
15. syyskuuta 2010 klo 19.05 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

ida, hihii mitä suotta;--) ihania kollaaseja ja ihania tyttöjä tässä postauksessa!<3

 
15. syyskuuta 2010 klo 20.13 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Amanda, osoitteeseen ida365@luukku.com ? :o ohh, ei oo tullu mitään!>: koetapa vielä kerran, annan muutoin toisen osoitteen sulle....

 
15. syyskuuta 2010 klo 22.46 , Blogger Ansku kirjoitti...

Ihaniaa! Ainiin, munkin piti tehä tämmönen. Vois olla kivistä :)

 
16. syyskuuta 2010 klo 10.53 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

AnsQ, tee ihmeessä!:- ))

 
16. syyskuuta 2010 klo 19.04 , Blogger Annamari kirjoitti...

Aivan ihania kollaaseja, todella nähneet tekijät vaivaa! Nousi pieni inspiraatio josko itekin väsäisin jotain :D

 
16. syyskuuta 2010 klo 19.20 , Blogger Elinakui kirjoitti...

koska sä oot tilannut aiemmin topshopista (eikö) niin käännyn sun puoleen :--) Eli, olin laittamassa ekaa tilaustani tänään menemään ja olin maksu kohdassa. menin electronin kautta op:n sivuille ja maksun hoidettua siirryttiin taas ts:n sivuille. yläreunassa luki jtn. "tilauksesi on pienentynyt, tarkista ...." joten maksoin uudelleen ja sama homma toistui. maksu on velotettu kahdesti, eikä mitään tilausvarmistusta ole tullut s.postiin - kuuluisiko?

laitoin s.postia UK:hon ja odottelen vastausta. mutta nyt on epämiellyttävä tunne. ulps!

 
17. syyskuuta 2010 klo 13.03 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Annamari, väsää ihmeessä! Nuo kollaasit pääsevät ilahduttamaan mun lisäksi myös kaikkia muita :--)) ja tosiaankin, oikein kivoja kollaaseja!

Elina, mitäs ihmettä, nyt en kyllä osaa sanoa yhtään mistä on kyse!;-O Mulla tilaus sujui ongelmitta visa electronia käyttäen... ei tullut mitään tuommoista viestiä. Onko sieltä jo otettu suhun yhteyttä? Toivottavasti asia selviää pian, ahdistavaa jos tililtä lähtis isoja summia kahteen kertaan :-(

 
17. syyskuuta 2010 klo 14.07 , Blogger Elinakui kirjoitti...

ei ole vastausta kuulunut ja summa on tosiaan kahdesti tilin " varauksissa" eli olen jo käytännössä maksanut ne. HMH. No, jos tilaus tulee kahdesti niin ei auta kuin lähteä palautusrumbaan :s

 
17. syyskuuta 2010 klo 14.36 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Elina, o-ou! No kyllä ne varmasti pian vastaa, tai sitten jos ei maanantainakaan kuulu, niin koeta laittaa uutta viestiä tai jotain? Ärsyttävää!!:-( Harmi että sulle kävi noin, koska itsellä ei ole ollut mitään ongelmia ko nettikaupan kanssa.

 
17. syyskuuta 2010 klo 15.21 , Blogger Elinakui kirjoitti...

jep! ja kaikki omituisinta on, että mun tilaus on edelleen ostoskorissa eikä tilauksissa lue mtn? ja tein kaiken kuitenkin just niinku piti :-D scary. nyt ei oo hyvämaku suussa, toivottavasti ottavat yhteyttä ja saan rahani.

löysin nimittäin tummansinisen silkkipaidan sieltä ;-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu