Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

9873645358790862454701

7/14/2010

9873645358790862454701

77

99

Päivän asu parin päivän takaa: raitoja, tikkilaukku kultaisella ketjulla ja paper bag-vyötärö. Oon kovin tykästynyt tuon mallisiin hameisiin ja odotankin yhtä hieman samantapaista saapuvaksi Asokselta - tilaus on postitettu torstaina, eikä sitä vieläkään kuulu, murr! Oon saanut aiemmat Asos-paketit niin nopsaa että normaali toimitusaika tuntuu ikuisuudelta! Hameen on paras tulla ennen viikonloppua, sillä lauantaina on Big Pop!


Tunnisteet:

16 kommenttia:

14. heinäkuuta 2010 klo 16.30 , Blogger Hannah kirjoitti...

Love love love!
Paperbag waist + stripes = ultra cool :D

Percy Owl

 
14. heinäkuuta 2010 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä toi toppi on :)? ihana yhdistelmä muuten.

ainiin toinen juttu mitä piti kysyä sulta: onko/oliko sulla joskus sellanen toppi, joka oli vähän niin kuin bikinimallia, mutta se oli ihan tehty kankaasta :D? aika random kysymys mutta... näin vaan bershkassa sellaisia tallinnan reissulla, mutta unohdin ostaa ja nyt kaipaisin kipeästi samantyylistä. ehkä muistan väärin mut piti nyt kysyä kuitenkin varalta :)

 
14. heinäkuuta 2010 klo 17.12 , Blogger Ida kirjoitti...

Hannah, many thanks;---)<3

Anonyymi, se on H&M:stä joskus keväällä ostettu :-) Kiitos!

Ja jeps, minulta löytyy sellainen kyllä, se on siis edestä mustaa trikoota ja takaa pitsiä ja ostin sen ginasta ehkä 3 viikkoa sitten? Samantapaisia ilman sitä pitsiä on myös H&M:llä ollut. Minäkin näin ne bandeaut siellä bershakassa, mutta onneksi ostin vasta täältä, sain hienomman ;--) Toivottavasti löydät kanssa omasi!

 
14. heinäkuuta 2010 klo 18.05 , Blogger wanda kirjoitti...

lovely blog!

http://itislikethesmelloffreedom.blogspot.com/

 
14. heinäkuuta 2010 klo 19.23 , Blogger Ida kirjoitti...

wanda, thank you:-)

 
14. heinäkuuta 2010 klo 22.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei mikä blogimalli sulla on? millä saat noi tekstien kokoerot tehtyä? onko siihen joku koodi vai ihan työkalu? koska mulla ei oo mitään työkalua ainakaan :O

 
14. heinäkuuta 2010 klo 23.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä sun farkkujen tuumakoko on?näytät tosi pieneltä.

 
14. heinäkuuta 2010 klo 23.25 , Blogger Isla S kirjoitti...

Toi mekko on aivan ihana! Mistä se on ja paljon kustans?:)

 
15. heinäkuuta 2010 klo 0.42 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, ihan siis siinä kirjoitustilassa on sellainen kohta, mistä voi muuttaa fontin kokoa!:-D siis varmaankin tarkoitit juuri postauksessa kesken kaiken vaihtuvaa fonttia...? Mulla ei oo mitään blogimallia kun oon koodaillu ite.

Anonyymi, hahha, hassu kysymys, mitä sä teet sillä tiedolla?!:-D Se vaihtelee!

Isla S, siis tuo hameko?:-) Se on ostettu viime kesänä Ginan aleista ja makso ehkä viis euroa:-D

 
15. heinäkuuta 2010 klo 14.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sama anonyymi taas joka kyseli siitä blogimallista....
oon itekin koodannut blogini ulkoasua muttei kirjoitustilassa oo mitään mistä sitä vois muuttaa:OO oon useilta kysyny tätä ja kaikki aina sanoo että siinä on semmonen.. mutta ei mulla ole. oon kokeillu kaikki namiskat eikä vaan löydy:---(

 
15. heinäkuuta 2010 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Muutama kysymys tosta Asokselta tilailusta. Yritin äsken tilailla sieltä vähän yli 60 punnalla vaatteita ja muuta sälää, ottivat kortin (Visa Electron) tiedot ylös ja sanoivat että jää odottamaan sähköpostia. Email sitten tuli muutaman minuutin päästä ja siinä luki että "Your card was declined." Tiedätkö yhtään mistä johtuu? Ja eihän ne nyt vaan huijaa ihmisiä tolla sivustolla sanomalla noin, mutta ottamalla rahat kuitenkin? Onko sulla ollut tilauksessa ongelmia juurikin laskutuksen ja/tai tilauksen lähetyksessä? Ja tilailetko myös Visa Electronia käyttäen?

Kiitos etukäteen.

 
15. heinäkuuta 2010 klo 21.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei ollut hassu kysymys, ihan tosissani olin kun mietin etten varmasti mahtuisi sun farkkuihisi :D olet niin mini.

 
15. heinäkuuta 2010 klo 22.44 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, wtf, nyt en kyllä ymmärrä!:-D puhutaankohan me edes samasta asiasta.............

tältä: (http://i29.tinypic.com/2l8enao.jpg)
pitäis näyttää ja nuolella merkitystä kohdasta voi vaihtaa fonttikokoa postauksissa!

Anonyymi, moikkamoi! Mulla ei ikinä koskaan ole ollut _mitään_ ongelmia Asoksen kanssa. Ihan ekana kantsii kattoa nettipankista että lähtikö se sun Asostilauksen loppusumma pankkitililtä (katevarauksissa se näkyy melko pian). Jos lähti, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kysy että onko paketti tulossa ja että miksi kyseinen viesti. Jos taas ei ole rahat lähtenyt, niin korttitiedoissasi on ollu jotain häikkää tai sitten tyyliin tilillä ei oo ollu tarpeeks rahaa...? Mulla ei maksujen kanssa oo tosiaan ollu probleemaa ja mäkin oon electronilla maksanut. Kun mä tilasin, tilausvahvistus tuli parissa minuutissa ja siinä luki "Hi Ida,

We're sure you can remember what you have ordered, but just for information, all the details you could possibly need are below...

ASOS Customer Care

YOUR ORDER NUMBER IS: ...." ja sitten lueteltuna kaikki tilaamani tuotteet. Jos sulle ei tota tullut niin ei varmaan mennyt tilaus läpi. Koeta uusiks tarkistamalla kaikki korttitiedot! :-) toivottavasti onnistuu!

Anonyymi, hahaa ok... :-D

 
16. heinäkuuta 2010 klo 0.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, mä en käsitä miks mua vastaan ei tuu yhtään paperbag-vyötäröllä varustettua hametta missään vaikka oon varmaan vuoden sellasta metsästäny. :D Ootko siis asokselta löytänyt vastaavanlaisen? jos oot niin haluisitko vinkata, jos tääkin epätoivoinen vaikka vihdoin löytäs omansa. :)

-Lulu

 
16. heinäkuuta 2010 klo 22.26 , Blogger Ida kirjoitti...

Lulu, voi että, etkö tosiaan!? :o Asokselta oon niitä kyllä bongaillu varsin tasaseen tahtiin. Mun hametta en äsken löytänyt enää, mutta tämmöset kaks bongasin:

http://www.asos.com/Supertrash/Supertrash-Paperbag-Dogtooth-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=673466&cid=3149&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=3&clr=White

http://www.asos.com/French-Connection/French-Connection-Bow-Front-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1076614&cid=3149&sh=0&pge=1&pgesize=200&sort=3&clr=Turquoise

Höhhh kun sitä mun ei ollu, se oli paljon noita hienompi :-( (:D) mutta siis kantsii tarkkailla asoksen valikoimaa, ja esim shortseista tuota paper bag-vyötäröä löytyy yhä kyllä!

 
17. heinäkuuta 2010 klo 0.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! kiitos tosta kuvasta sillä nyt ainakin tiesin missä namiskan pitäisi olla. rupesin etsiskelemään asetuksista ja ongelmaan löytyi ratkaisu:---) kuvasta oli apua sillä oma kirjoitustila näyttää nyt samalta:---)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu