Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

bow & books

7/13/2010

bow & books

bow

Tänään on ollut hyvä päivä, ja tiedän että päivä muuttuu iltaa kohti vielä paremmaksi, kun nään ystävääni. Nukuin univelat pois, heräsin ilman herätyskelloa, tein kuorinnan ja laitoin hiuksiin tehohoidon ja myöhemmin lähdin kaupunkiin hoitamaan asioita. Sain postitettua kaikki huuto.net jutut ja vietyä muutamat vaatteet kaverille. Kävin myös pitkästä aikaa kirjastossa, etsimässä uutta luettavaa ja palauttamassa ne jo kolme kertaa uusitut kirjat...

books2

books

Lainattavaksi valikoitui Hamish Bowles - YVES SAINT LAURENT STYLE, Martina Haag - Ihana ja todella rakastettu, Khaled Hosseini - Tuhat loistavaa aurinkoa ja Alice Sebold - Oma taivas. Osan valkkasin kannen perusteella, osan taas kavereiden suosittelemina. Löytyykö kirjapinosta jotain, mitä olette lukeneet tai oliskos teillä suositeltavia kirjoja mielessänne ensi kirjastokäyntiä ajatellen?;-)

Tunnisteet: ,

19 kommenttia:

13. heinäkuuta 2010 klo 18.00 , Blogger Seini kirjoitti...

Tuhat loistava aurinkoa on ainakin huippu ja tosi suosittukin! Ootko lukenu Leijapoikaa samalta kirjailijalta?

 
13. heinäkuuta 2010 klo 18.16 , Anonymous eve kirjoitti...

Tuhat loistavaa aurinkoa on tosiaan aivan loistava! Mulla on myös Oma taivas tossa hyllyllä kirjastosta lainattuna, mut en ole alottanutkaan lukemaan. Leffan oon tosin nähnyt :)

Jos et ole lukenut Aikamatkustajan vaimoa(Audrey Niffenegger) niin lue se! Se on aivan ihana kirja! Muita suosikkikirjojani on mm. Sofi Oksasen kirjat(erityisesti Stalinin lehmät), Jodi Picoultin Sisareni puolesta ja Valkoinen oleanteri enkä muista nyt kirjoittajaa.

ja kiva jos tykkäsit siitä the hoursista :--D

 
13. heinäkuuta 2010 klo 19.47 , Blogger r-ii kirjoitti...

oon lukenu ton tuhat loistavaa aurinkoa :) se on tosi hyvä ! ja ihan btw sullaon tosi kiva blogi =)

 
13. heinäkuuta 2010 klo 20.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi tuhat loistavaa aurinkoa on yks parhaista kirjoista joita oon lukenut. jos tykästyt, lue myös leijapoika samalta kirjailijalta :-) lähes yhtä hyvä, ellei parempikin!

 
13. heinäkuuta 2010 klo 20.27 , Blogger aeb kirjoitti...

Tuhat loistavaa aurinkoa on tosi hyvä (kuten tässä muutama on jo sanonut), samoin Leijapoika oli loistava. Luin kummatkin kirjat parissa päivässä, kun en saanut niitä laskettua alas.

Omia suosikkeja on Kjell Westön kirjat, vaikka niissä on aika hankala päästä alkuun (Westö tykkää jaarittelusta :-D). Varsinkin Missä kuljimme kerran on ihana. Myöskin Zadie Smithin kirjat, varsinkin White Teeth, on lukemisen arvoisia. Hömppäkirjailijoista Marian Keyes on ihan paras!

Ja löysin tässä vihdoin eilen sitä kookosmehujäätä, ja se meni ihan suosikkimehujäiden joukkoon! Eli kiitos vinkistä! Ainoa huono puoli oli pieni koko.. :-D

 
13. heinäkuuta 2010 klo 20.32 , Blogger Jenna kirjoitti...

Oma taivas on hyvä :-)

 
13. heinäkuuta 2010 klo 20.44 , Blogger Emma kirjoitti...

Mä lainasin kans taannoin ton Oman taivaan ja vaikuttaa ihan lupaavalta mitä oon sitä kurkkinu :)

 
13. heinäkuuta 2010 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kesällä ei kannata kuoria ihoa, koska se suojautuu aurinkoa vastaan paksuuntumalla ja kuorinta tietenkin kuorii pintaa pois.

 
13. heinäkuuta 2010 klo 22.22 , Blogger sannero kirjoitti...

tuhat loistavaa aurinkoa on tullut täälläkin luettua! omasta mielestäni se oli kyllä aikast huippu ja todella ajatuksia herättävä :)
Ite luin sen alkujaan koulun kesäkirjalistan pakottamana, mutta en tosiaankaan kadu että valitsin sen.

 
14. heinäkuuta 2010 klo 1.07 , Anonymous Mira kirjoitti...

Onko sulla jotain erityisen hyviä kirjoja suositeltavaks, kun kaipais vähän lukemista näille tappavan kuumille kesäpäiville? :-D

Ite en osaa suositella mitään kirjoja vaan oon aina kavereiltakin kyselemässä, että mitä seuraavaks voisin alkaa lukea.

 
14. heinäkuuta 2010 klo 14.07 , Blogger Ida kirjoitti...

Seini, siltä se vaikuttaakin, aloitin sen eilen!:-) en oo lukenut, sitä ei ollu kirjastossa, mutta sekin on jo mun "pakko lukea"-listalla!

eve, siltä vaikuttaa!:-) Oma taivas-kirjaa on kanssa suositeltu aiemmin, leffaa en ole vielä nähnyt. Ja tuota Aikamatkustajan vaimoa ei oo ollu kirjastossa kertaakaan kun oon etsiny sitä! Pitäis varmaan varata se :-D Ja Oksasta pitäis lukea ihan jo yleissivistyksen kannalta. :-) Kiitos vinkeistä ja jep, tykkäsin siitä;-)

r-ii, hyvä!:-) odotan siltä aika paljon kun oon kuullut paljon kehuja :-D ja kiitos blogikehuista!

Petra, kuulostaa hyvältä :-D Ja leijapoika on listalla!;-)

aeb, jee, kuulostaa vakuuttavalta kun kaikki tähän mennessä ovat kehuneet kyseistä kirjaa :-D

Hahaa, ihanaa että vihdoin löysit sitä! Mä niiin tykkään siitä, etenkin kun se alkaa vähän sulaa, mmmm! Söin sitä taas pitkästä aikaa eilen:-D hihii

Jenna, hyvä tietää!:- )

Emma, cool! :- )


Anonyymi, kyllä ihoa kesälläkin saa kuoria, kosteusvoiteetkin imeytyy paremmin kun kuollutta ihosolukkoa poistuu. Ei se kuollut ihosolukko siinä pinnassa niin paljoa suojaa, aurinkorasvat pitää olla käytössä joka tapauksessa! Eihän ihoa muutenkaan suositella kuorittavaks turhan usein, mutta siis kyllä sitä kesäisinkin saa kuoria:-D

sannero, teit hyvän valinnan silloin siis :-) se on kyllä kiinnostava kirja, en malttanut ollenkaan lopettaa eilen kun alkuun pääsin!

Mira, mussa on vähän sellainen vika, että unohdan helposti kaikki lukemani kirjat ja elokuvat! Siis oli ne hyviä tai huonoja niin harvat pysyy pidemmän päälle muistissa... Ainakin Erlend Loen Muleum, Doppler & Volvon kuorma-autot ovat hyviä, samoin Martina Haag:n meidän kotona, jos haluaa jotain kevyempää lukea. Tuhat loistavaa aurinkoa vaikuttaa superhyvältä myös. Harmittaa vähän etten ikinä kirjoita hyviä kirjoja muistiin, pitäisi tehdä niin jatkossa :--s täällä kommenttiboksissa on nyt aika paljon kivoja ehdotuksia, kokeile niitä!;-) AAH ja Kostajattaret (Jo Rees) oli loistava kesäluettava!

 
14. heinäkuuta 2010 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oih, Oma taivas on yksi ehdottomista lempikirjoista! Luin sen joskus vuosia vuosia sitten ja nyt taitaisi olla aika hakea se kirjastosta iltalukemisiksi uudelleen.

Kuulinpa muuten huhua, että kirjasta olisi ihan lähiaikoinan tehty elokuvakin. :-O

 
14. heinäkuuta 2010 klo 18.46 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, jep, oma taivas kuulosti mun korvaan leffana tutummalta kuin kirjana, mutten kuitenkaan ole kyseistä filmiä nähnyt :-) Ensin kirja, sitten leffa;-)

 
14. heinäkuuta 2010 klo 20.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä olen lukenut Tuhat loistavaa aurinkoa sekä Oman Taivaan, huippu kirjoja molemmat :) Hyvä valinta!

 
15. heinäkuuta 2010 klo 0.43 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, jee, mä oon niin vakuuttunut noista kirjoista ja ennen kaikkea teistä lukijoista, vähän siistii että mulla on noin hyvän maun omaavia tyyppejä täällä seurailees blogia!:-D

 
15. heinäkuuta 2010 klo 17.25 , Anonymous Katri kirjoitti...

Tuhat loistavaa aurinkoa herättää kyllä ajatuksia! Kantsii lukea myös Kamila Shamsien (muistankohan nimen oikein...) Poltetut varjot, jos ekasta tykkäät.

 
15. heinäkuuta 2010 klo 21.57 , Blogger Ida kirjoitti...

Katri, ooh kiitos vinkistä! Tuhat loistavaa aurinkoa vaikuttaa tosi hyvältä, tosin oon vasta kolmasosan lukenut, mutta kyllä sekin jo jotain kertoo ;-)

 
16. heinäkuuta 2010 klo 15.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuhat loistavaa aurinkoa on valtavan hyvä! :----)

 
16. heinäkuuta 2010 klo 22.20 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, niin on, aiaiii! Luen sen varmaan tänä yönä loppuun :D tai tarkemmin ajateltuna toivottavasti en, koska mulla on aikasin töitä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu