Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

365 days with Ida

10/31/2010

theme party

Olin eilen kreiseissä elukkabileissä Jeminan luona. Teemana oli eläimet ja mauttomuus, mutta mä taisin toteuttaa vain tuota eläinteemaa (tai no onhan mun paita aika mauton sillä siitä näkyy rintsikat läpi, IIKS mautonta!!!!), sillä vielä eilen luulin meneväni ihan toisiin kemuihin, eikä mulla ollut aikaa metsästää mitään kreisiä eläinpukua - korvat sentään ehdin askarrella äidin kanssa! Oon vieläkin aivan innoissani muiden asuista, ihania!:---D

hcmuijat

lala

UUU!!

seksii

hello!!!

aa

some sexy lady

some random chicks

amppari

krazy_girLz

YEEES

no m atterrrr

Rakkaat ystävät, kertokaa jos haluatte kuvanne pois! Yritin valita kivoimmat :- D 
ja SUURkiitokset Jeminalle kemuista♥


Onko teillä ollut tänä viikonloppuna Halloween-kemuja tai muita hauskoja teemabileitä näin Halloweenin kunniaksi? Mä niiiin rakastan teemakemuja, on kiva laittautua eri kaavan mukaan mitä normaalisti, etenkin jos vain on aikaa. Ja on ihanaa, jos kaikki panostavat tavallaan, vaikka sitten vain vähän :- ) Kertokaa mulle mitkä on kivoimmat teemabileet joissa ootte ollu? Haluun laittaa ylös hauskimpia teemaideoita tulevaisuuden varalle.... ;-)

Tunnisteet: , , ,

10/29/2010

red lips & stripes


mattahhh

k


Kokeilin heti meikkipaketin saapumispäivänä paria meikkiä ja heti ihastuin, nimittäin Oriflamen veryme- sarjan lip stain:iin, aivan loistava tuote! Huuli"kiilto" joka ei kiillä eikä tahmaa, mutta pysyy ja siinä on reilusti väriä. Tämä on tuotteena jotain huulipunan ja huulikiillon väliltä, en oo koskaan aiemmin törmännyt vastaavanlaiseen koostumukseen, sillä väri on huulilla aivan mattaa kuivahtaessaan levityksen jälkeen - oon   innoissani! Ei muuten lähde pois syödessäkään, pussailusta puhumattakaan, hah hah. Kuulostaa läpinäkyvältä mainostukselta, mutta kuten ehkä tiedätte, en mainosta juttuja joista en oikesti tykkää ihan superpaljon. :--) Tämän jälkeen odotukset ovat aika korkealla muiden tuotteiden suhteen... Eyeliner vaikutti testikokeilun perusteella hyvältä, huulipunat ovat vissiin jokainen pikemminkin kiiltopunia ja ripsivärin & meikinpoistoaineet & rasvat otan kokeiluun vasta edellisten loputtua - niistä mahdollisesti lisää myöhemmin.

Harmillista, ettei tuota lip stainia saa kuin kahdessa värissä - punainen ja vadelma (miksei mansikka ja vadelma, häh?), olisin niiiiin valmis tilaamaan oranssinpunaisen ja vaaleanpunaisenkin, jos sellaisia vain olisi valikoimissa. Onko kukaan teistä törmännyt vastaavaan, eri merkiltä? Jos olette, niin kertokaa, mä haluun muitakin sävyjä, oon aivan myyty tuolle koostumukselle!

Tunnisteet: , ,

10/28/2010

YOU part 005

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic


Nimi: Emma
Nimimerkki: empu
Blogin osoite: http://myscooone.blogspot.com


Image and video hosting by TinyPic 



Kuvat (=esittelyt) puhuu puolestaan, ei voi kuin todeta että mullapa on söpöjä lukijoita!♥

Tunnisteet: ,

10/27/2010

testiin: Oriflame

Heräsin tänään ovikellon soittoon ja kirjasin unenpöpperössä Oriflamen paketin saaduksi. Oriflame otti muhun yhteyttä jokin aika sitten ja sain nyt testattavakseni järkyttävän ison läjän meikkejä. Mulla ei oo ikinä ollut näin paljon erilaisia huulikiiltoja, kiiltopunia, luomivärejä tai rajauskyniä! Kiitos vain Oriflame ja Emilia!

huomenta 

tämä eka kuva menisi kuvapostaukseenkin kuvasta "juuri heränneenä"
make up
lempparei


Kassillinen kosmetiikkaa! En ole tietääkseni aiemmin testaillut Oriflamen tuotteita päivittäisessä käytössä, mutta jonkin verran tiedän kuitenkin heidän tuotteistaan. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan erilaisia tuotteita, mm. eyelinerit, ripsiväri, lip stainit ja kuultopunat näyttävät houkuttelevilta. Laitoin siskonkin koekaniiniksi, sillä teen meikkipohjani mineraalimeikeillä, joten noille meikkivoiteille ja puutereille ei mulla oikein ole käyttöä - vaikkakin puuteri tekisi mieli ottaa käyttöön pelkästään tuon söpön meikkivipan takia :--D 

Millaisia kokemuksia teillä on Oriflamen tuotteista, onko jotain ehdottomia lemppareita?

Tunnisteet: ,

10/25/2010

how does it feel to hear your songs on the radio

yy

Asu parin päivän takaa. Ylipolvensukat on supersöpöt hameen kanssa, mutta mulla on pari muutakin yhdistelyvisiota niiden varalle, playsuit ja eräs mekko ainakin pääsevät testiin ;- ) Jalassa mulla oli korolliset nauhanilkkurit, mutta aion käyttää noita myös saapikkaiden kanssa.


Huh, takana on ihan superhulvaton viikonloppu, näin pitkästä aikaa rakasta Kaipsua, dj soitti pyynnöstämme Passion Pitiä ja tutustuin uusiin ihmisiin. Ei mahduttu yöbussiin kun se oli niin tupaten täynnä, mutta sillä kertaa se ei harmittanut, kun meillä oli kavereita läheisessä pizzeriassa, haha! Nyt pakkailen niitä huuto.net -vaatteita ja kiiruhdan postin kautta töihin. Kivaa maanantaita!


Ps. Katsoin eilen kaksi jaksoa True Bloodia enkä osaa päättää mitä mieltä olen siitä :--D Toisaalta se on ihan hyvä ja toisaalta hieman naurettava.........? Jos taas vertaa Twilightiin niin se voittaa 6-0, mutta Twilighthan ei ole kovin hyvä vertailukohde :--D



translation: Outfit from last week - I really like my over the knee socks! They make a perfect match with lace up heels, but I will wear them with my suede over the knee boots too. Last weekend was great, even though I don't know if I like True Blood or not...... do you like it?:-- D

Tunnisteet: ,

10/23/2010

kuvapostaus osa 1

Eka osa toivomistanne kuvista:

itidii2
yksi kivoimmista esineistä mun huoneessa

tidii
kesken oleva kirja (Erlend Loe - Supernaiivi)

kynsilakat
lempikynsilakat (ja oikeastaan ne ainoat käyttökelpoiset muutenkin)

huone
lempipaikka kotona & minne meen jos oon surullinen

356
paikka jossa on tapahtunut jotain 'sairaan kivaa'


namii
 joku herkku ( omenauunijäätelöä, mm!)

boksi

korviksia
lempikorvikset: kultaiset rusetit zirkonilla, timanttikorvikset & helmikorvikset

Tunnisteet: , , , , , ,

10/22/2010

100% wool



YEsssssupsidedown



Syksyn saavuttua olen käyttänyt vain yhtä neuletta, tätä Vero Modan Gosha-malliston villatakkia, sillä se on 100% villaa ja mielettömän lämmin. Se, että käytän vain yhtä neuletta, kertoo jotain vaatevarastostani: loput neuleet ovat auttamatta liian ohuita syksyiseen viimaan! Olisi siis parasta löytää toinen lämmittävä neule, jottei tuo kulu puhki päivittäisessä käytössä... :-D Surettaa, että suurin osa kauppojen tarjonnasta on 100% akryyliä tai sitten hintalaput näyttävät kolminumeroisia summia. Tuo neuletakki on superhyvä kirppislöytö, maksoin tuosta alle kympin, joten nuo kolminumeroiset summat hirvittävät ihan syystäkin... Huh! Onko teillä tietoa, mistä voisi löytää alle satasella laadukkaan ja nätin villatakin? Olisin vinkeistä erittäin kiitollinen!

Tunnisteet: ,

10/20/2010

meil on bileet kaikki sileeks

02

19

55

16

31

40

22
kuvat lainattu: http://mikkopylkko.1g.fi/kuvat/


Sen erään hulvattoman viikonlopun kuvasaldoa, kiitos Mikko
Kuvat puhuu puolestaan - oli ihan mielettömän kiva viikonloppu.

    

JA HEI, mun huuto.net kohteet sulkeutuu tänään (osa ihan justiinsa), 
kipin kapin huutelemaan jos mielitte jonkin huudon voittaa! :-- )

Tunnisteet: ,

10/19/2010

Lanvin for H&M campaign preview

Image and video hosting by TinyPic

Ahh, eka mainoskuva Lanvin for H&M -kampanjasta näyttää hyvältä! Erityisesti tuosta etualalla olevasta yksiolkaimisesta mekosta tulee mieleen Lanvinin edeltävät mallistot - ja sehän on tietysti erittäin hyvä asia ;- ) Olen melko innoissani tästä mallistosta, sillä voin hyvin kuvitella, että löytäisin siitä itselleni jonkin kivan juhlamekon syksyn ja talven juhliin. 
Mitäs te tuumitte, miltä näyttää?

Image and video hosting by TinyPic



ensimmäisen kuvan lähde: fashin

Tunnisteet: , ,

10/18/2010

information&inspiration


i love love
we heart it, littlecigars, courdelapin

Huh miten kivoja inspiskuvia olenkaan tallentanut koneelle, tässä pitkästä aikaa tän hetken lempparit. Haluisin oman pupun ja punertavammat hiukset sekä halauksia ja viikonloppureissulle Tukholmaan.

Ilmoitusluontoista asiaa: lisäsin huuto.nettiin pari juhlamekkoa, chanel-henkisen villakangasjakun ja neuletakin. Käykää kurkkaamassa, kohteet ovat auki enää kaksi päivää  :- )

Nyt kipaisen suihkuun, meen tekeen ruokaa ja kirjotteleen kirjettä ja sitten kutsuukin työt. Kivaa alkanutta syyslomaa teille, jotka saatte semmoisesta nauttia :-- ) ♥

Tunnisteet: ,

10/17/2010

It's never been like that


THRTNHRT

TIFDIDIDI

hEISSUN hei toverit!
Kuten arvelin, viikonloppu oli ihan huippukiva - tosin mitä muutakaan, jos viikonloppu koostuu shoppailusta, hyvästä ruuasta, musiikista, tanssimisesta, big popista sekä huipputyypeistä? Ai että miten oon vieläkin ihan superiloinen, tämmöiset viikonloput ovat ehdottoman parhaita.

Kuvissa näkyy viikonlopun vaatetus josta tykkään itse melko kovasti - kerrankin sain laitettua hiuksetkin kivasti! Se tosin ei enää ehkä tule ilmi näistä tänä iltana otetuista kuvista, nuttura taisi olla hitusen hienompi eilen kotoa lähtiessäni :- D Täytyisi todella opetella laittamaan hiuksia, sillä näköjään melko pienellä vaivalla ja läjällä pinnejä saa jopa tämmöinen tumpelo aikaiseksi kivannäköisen kampauksen. Onko teillä suositella jotain blogeja/youtube-kanavia tms, joista voisi saada hyviä kampausvinkkejä? Ranna vinkkasikin jo tästä, aion ehdottomasti kokeilla ainakin lettikruunua!

Mitäs teille kuuluu, oliko haipakka viikonloppu?:-- )

Tunnisteet: ,

10/16/2010

*BILEET*!!!!

Heissan toverit! Aavistelen että tästä viikonlopusta tulee aika kreisi ja hulvaton, sillä eräs neiti on matkalla luoksemme.....

höröhörö

Nyt olis pakko laittaa hiukset edes jotenkin ja sitten kiiruhtaa Miljuria vastaan Jutan ja Lindan kanssa. Iiiks ihan superkivaa!! Viettäkää tekin hulvaton viikonloppu ♥


Ps. mun oli tarkoitus laittaa huuto.nettiin pari vaatetta myytäväksi, mutta en ehtinyt naputella myynti-ilmoituksia kuin noille kolmelle. Laitan loput myyntiin huomenna, mutta voitte jo kurkata nuo ekat täältäEDIT. MEKOT LISÄTTY! :-- )

ja heitelkää lisää kuvausideoita! Kiitos:- )

Tunnisteet: ,

10/15/2010

Bang you're dead dead, alouette, here's your silhouette


ahaa

ehee
eilinen asu: (noiden lisäksi päällä oli flanellinen ruutupaita) 
mekko: urban outfitters, sukkikset: h&m, ylipolvensukat: asos



Heippa hei tovrut! 
Ajattelin pitkästä aikaa tehdä kuvapostauksen teidän kuvatoiveista, oon toteuttanut näitä livejournalin puolelle ties kuinka monta ja varmaan jonkun setin puukkohupparityttöihinkin..... Eli, kertokaa mitä haluaisitte mun kuvaavan niin kuvailen sitten kivoimpia ehdotuksia, mieleni mukaan tietysti. ;-- ) Laittakaa toiveita&ideoita tulemaan!


ps. Olen kertakaikkisen rakastunut noihin ylipolvensukkiin, ahhh!


translation:  I'll make a picture post of things you want to see! So tell me what you want me to photograph :- ) 
 

Tunnisteet: ,