Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

100% wool

10/22/2010

100% woolYEsssssupsidedownSyksyn saavuttua olen käyttänyt vain yhtä neuletta, tätä Vero Modan Gosha-malliston villatakkia, sillä se on 100% villaa ja mielettömän lämmin. Se, että käytän vain yhtä neuletta, kertoo jotain vaatevarastostani: loput neuleet ovat auttamatta liian ohuita syksyiseen viimaan! Olisi siis parasta löytää toinen lämmittävä neule, jottei tuo kulu puhki päivittäisessä käytössä... :-D Surettaa, että suurin osa kauppojen tarjonnasta on 100% akryyliä tai sitten hintalaput näyttävät kolminumeroisia summia. Tuo neuletakki on superhyvä kirppislöytö, maksoin tuosta alle kympin, joten nuo kolminumeroiset summat hirvittävät ihan syystäkin... Huh! Onko teillä tietoa, mistä voisi löytää alle satasella laadukkaan ja nätin villatakin? Olisin vinkeistä erittäin kiitollinen!

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

22. lokakuuta 2010 klo 12.14 , Blogger Annika kirjoitti...

i really like your style <3

 
22. lokakuuta 2010 klo 13.38 , Blogger Irina kirjoitti...

kirppareilta löytää varmaan parhaiten:) ostin eilenki Peakin villasen villatakin, makso euron. pitää vaan jaksaa ettiä:-)

 
22. lokakuuta 2010 klo 13.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

luin tota sun tyylinkehittymispostausta äsken, ja alko kiinnostamaan toi et millanen on liian asiallinen tyyli sun mielestä?

 
22. lokakuuta 2010 klo 17.06 , Blogger Mariia kirjoitti...

Voi että kun muakin ärsyttää kun kaikki suht edulliset neuleet on 100% akryyliä! :<

 
22. lokakuuta 2010 klo 22.50 , Blogger Ida kirjoitti...

Annika, oh, thanks!:--D

Irina, no totta, mutta tein tänään niiiiiiin huipun löydön ettei mitään rajaa!!!!! kävi jotenki niin etttä ku olin manannut ettei mistään löydy hyviä matskuja edullisesti niin sit semmonen tuleeki heti vastaan, AH :-D

Anonyymi, hahaha hyvä kysymys! Mun omassa pukeutumisessa "liian asiallinen" tarkoittaa sellaista vaihetta, jolloin käytin (nyt omasta mielestäni) tylsiä vaateyhdistelmiä, jotka kumminkin olivat asiallisia....ei siis mitään särmää/söpöä/tyttömäistä vaan asut oli farkut+perustoppi+neuletakki+helmet+laadukas nahkalaukku+saapikkaat. Asiallinen mutta BOOOORING!!:-D Ah, olipa ihana avautua aiheesta!

Mariia, voi että, ihanaa että sinäkin siis tiedostat akryylineuleiden huonon laadun!!! musta tuntuu ettei monikaan katso mistä materiaalista vaatteet on valmistettu...... D:

 
23. lokakuuta 2010 klo 13.37 , Blogger Ranna kirjoitti...

Zarasta sai ainakin vielä alkusyksyllä ihan mahtavia 100% kashmirneuleita alle seitsemälläkympillä. Omani on kestänyt lähes päivittäistä käyttöä erinomaisesti ja materiaali on superlämmin, muttei lainkaan hiostava.

 
23. lokakuuta 2010 klo 15.41 , Blogger Mariia kirjoitti...

Hahah, joo mä aina katson ostaessa mistä materiaalista neuleet on valmistettu, silti ärsyttävän 'usein' tulee ostettua neuleita missä on akryyliä, vaikka on tullut huomattua mitä mun parille akryylineuleelle on tapahtunut.. Ehkä mä vielä jonain päivänä pystyn välttämään kaikkia söpöjä akryylineuleita :-D Mun budjetti ei vaan oikein salli kovin kalliita villaneuleita..

 
23. lokakuuta 2010 klo 17.33 , Blogger Eeva kirjoitti...

Rannan tavoin suosittelen Zaraa, sekä myös Stockmannia. Siellä on monesti tosi kohtuuhinnoilla hyvistä materiaaleista valmistettuja perusvaatteita, jos ei kaipaa mitään supertrendikkään säväyttävää ;)

Itse olen ollut tosi tyytyväinen kaikkiin Filippa K:n villavaatteisiin myös, ne on toki vähän kalliimpia, mutta aleista voi niitäkin löytää alle satasella.

Kirppikset on myös ihan mahti paikka löytää laadukkaita villavaatteita, ennen tehtiin parempia :)

 
24. lokakuuta 2010 klo 15.09 , Blogger Anička/Rozárka kirjoitti...

i love it, you're so cool!

 
24. lokakuuta 2010 klo 17.42 , Anonymous helen kirjoitti...

No ainakin Friendtexillä on 100% villaa oleva villakangastakki, 85 euroa hinta. On ihana<3

 
24. lokakuuta 2010 klo 21.05 , Blogger Ida kirjoitti...

Ranna, no niinpä tietenkin, Zara ei tullut ekana mieleen kun sinne on niin pitkä matka! Täytyypä pitää vinkki mielessä, sieltä voisi tosiaan löytää kohtuuhinnalla hyvää laatua ja materiaalia :- ) kiitos!

Mariia, huh, voin kyllä kertoa, että ei niiden akryylineuleiden kauppaan jättäminen tunnu yhtään niin pahalta kuin se, että ne on muutaman pesun jälkeen karseassa kunnossa ja vitsi miten ne sähköistävätkään hiuksia ja...... hyh :-D kyllä kaupoissa hyviäkin matskuja on, niitä vaan on paljon harvemmassa :--) kyllä se siitä, pian et enää halua akryylineuleita;-)

Eeva, totta, bongasin Stockalta ihanan merinovillaneuletakin viidellä kympillä, mutta kökkö kun ei ollut enää oikeaa kokoa jäljellä ja siinä oli kyllä epäilyttävä yksityiskohtakin,mutta se tosiaan todisti Stockan pontentiaalin!:-) Ja Zarassa pitää kyllä piakkoin päästä poikkeamaan.

Mulla on muuten myös ikivanha Benettonin villatakki, joka on kestänyt ja kestänyt. Veikkaan että sekin on lähtenyt alle satasella, että ehkäpä muutes käyn siellä myös.

Filippa K:n vaatteista oon kuullut paljon hyvää, mutta ne on juuri niitä joiden suhteen pitäisi olla valppaana alennusmyynneissä, normihinnat ovat hieman liian korkeita minulle. :- )

Kiitos vinkeistä!

Anička/Rozárka, haha thanks: -D

helen, aijaa, en ole itse olleskaan tietoinen tästä friendtexistä! :- ) taitaa olla joku semmoinen oriflame-tyyppinen, mutta kosmetiikan sijaan jälleenmyydään vaatteita?

 
25. lokakuuta 2010 klo 20.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Viime talvena Vilan mallistoissa oli ainakin perusvillatakkeja joissa oli muistaakseni n. 70 % merinovillaa ja se 30 % jotain sekoitetta, ei kuitenkaan akryyli-kakkaa. Hinta oli jossain 55e paikkeilla, äitini on omaansa käyttänyt säännöllisesti ja kyllä on kestänyt:) en tosin tiedä onko niitä tänä vuonna...

Ja loppuun EN mainitse miten olisin keväällä löytänyt ylläolevaa mallistoa villatakin kirppikseltä mutta aloin pihistelemään 6 e hintaa... Ei kaduta ei...

Tosin voi sitä onnen päivää ku kirpparilta löyty mustavalkoraidallinen neuletakki mikä oli 80% silkkiä :D

 
26. lokakuuta 2010 klo 13.32 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, ohoh, eli niitäkin kantsii pitää siis silmällä :o selected femmellä oli muutes 80% villaa sisältävä neule, semmosta pippurilankaa, "pilkullista", tiiätkö?:-D se oli supersöpö mutta auttamatta liian iso mulle:s se oli muistaakseni maks 50e, eli kantsii sun kattoo se jos et oo siitä tienny:--) täytyypä siis poiketa vilaankin taas joku kerta jos uskallan... :- D AHH voi että, silkkiset kirppispaidat, AARTEITA!

 
16. marraskuuta 2010 klo 12.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinasinkin juuri sano, että Selected on paras paikka =) Mutta mainitsitki jo siitä.. Jos vaan raaskisin 60 e neuleesta maksaa, niin ostaisin sieltä ainakin kolme ihanuutta!

 
16. marraskuuta 2010 klo 16.17 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, no niii-i :--D tosin 60e ei oo paljoa, jos neule kestää vuosia ja lämmittää aina :- )

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu