Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

how does it feel to hear your songs on the radio

10/25/2010

how does it feel to hear your songs on the radio

yy

Asu parin päivän takaa. Ylipolvensukat on supersöpöt hameen kanssa, mutta mulla on pari muutakin yhdistelyvisiota niiden varalle, playsuit ja eräs mekko ainakin pääsevät testiin ;- ) Jalassa mulla oli korolliset nauhanilkkurit, mutta aion käyttää noita myös saapikkaiden kanssa.


Huh, takana on ihan superhulvaton viikonloppu, näin pitkästä aikaa rakasta Kaipsua, dj soitti pyynnöstämme Passion Pitiä ja tutustuin uusiin ihmisiin. Ei mahduttu yöbussiin kun se oli niin tupaten täynnä, mutta sillä kertaa se ei harmittanut, kun meillä oli kavereita läheisessä pizzeriassa, haha! Nyt pakkailen niitä huuto.net -vaatteita ja kiiruhdan postin kautta töihin. Kivaa maanantaita!


Ps. Katsoin eilen kaksi jaksoa True Bloodia enkä osaa päättää mitä mieltä olen siitä :--D Toisaalta se on ihan hyvä ja toisaalta hieman naurettava.........? Jos taas vertaa Twilightiin niin se voittaa 6-0, mutta Twilighthan ei ole kovin hyvä vertailukohde :--Dtranslation: Outfit from last week - I really like my over the knee socks! They make a perfect match with lace up heels, but I will wear them with my suede over the knee boots too. Last weekend was great, even though I don't know if I like True Blood or not...... do you like it?:-- D

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

25. lokakuuta 2010 klo 12.32 , Blogger Mari K. kirjoitti...

Ihana asu ! :-)

 
25. lokakuuta 2010 klo 13.21 , Anonymous vivi kirjoitti...

mistä oot löytäny noi ylipolvensukat ? oon ettiny jokapaikasta mut kaikkialla on vaan polvisukkia.. =(

ps. söpö asu ja passion pit on loisto!

 
25. lokakuuta 2010 klo 13.55 , Anonymous kati kirjoitti...

haha kannattaa jatkaa true bloodin katsomista, se paranee edetessään! Itsekkin kieriskelin myötähäpeässä ensimmäisten jaksojen ajan, mutta lopulta juoni vei mennessään ja nolot kohdat alkoi vähentyä, tai ehkä niihin vaan tottui :D mutta siis hyvä sarja, koukuttava. Ei siis kannata katsoa mitenkään kauheen tosikkona, niin saa enemmän irti.

Ihana blogi sulla, jatka samaa rataa :)

 
25. lokakuuta 2010 klo 14.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo siis kannattaa jatkaa sen True Bloodin katsomista! Itse katsoin alkuun yli viisi jaksoa ja olin ihan, että hyi hitto kun on surkea sarja.. Sitten aloin myöhemmin katsomaan uudestaan ja nyt olen niiiiiin koukussa ja katsonut kaikki jaksot :)))

 
25. lokakuuta 2010 klo 14.34 , Blogger sofia kirjoitti...

kiva asu?

mut heei milloin lisää you-juttuja? odottelen innolla! :)

 
25. lokakuuta 2010 klo 14.40 , Blogger Ida kirjoitti...

Mari K, kiitos!:- )

vivi, Asokselta tilasin, ei ollu paha hintakaan, eli sieltä siis sitten tilausta tekemään :- )

ja kiitos ja niin on!:-)

kati, hahah selvä pyy, ehkä minä sitten jatkan pidemmälle :--D myötähäpeä noista ekoista jaksoista tuli, mutta onneksi se mummeli on niin symppis :'-)

kiitos:-))

Anonyymi, hahaha selvä, jatkan siis sarjan katsomista! Niin moni hyvän maun omaava on tätä kehunut, että ihmettelen jos ei muutu paremmaksi tai jotai:-D

sofia, kiitti! niitä tulee aina välillä :--)

 
25. lokakuuta 2010 klo 15.47 , Anonymous miina kirjoitti...

Hahahaha mä katsoin kerran yhden jakson Natin kanssa True Bloodia ja naurettiin katketaksemme :-DDD
mut myöhemmin katsoin toisen jakson enkä enää muuta kuin hymähtänyt kaikista nolostuttavimmissa kohdissa!
(niissä kun ne vampyyrit näyttelee niiden hampaita ja sihahtelee...lol)
Kantsii katsoa pidemmälle, mäkin ajattelin ehkä ladata sitä.....Ja mä sentään yleensä inhoon kaikkia vampyyrijuttuja yms!

 
25. lokakuuta 2010 klo 16.18 , Blogger nauroora kirjoitti...

Hahahah, mä oon ollu alusta asti vannoutunu trueblood fani! siinä on jotain niin mustaa huumoria, mikä nappaa. jututhan menee välillä vähän överiks mut mä rakastan överijuttuja jos ne on hyvällä maulla tehtyjä :D oon nauranu niin kippurassa ku se on niin sairas sarja mut makujuttuhan se on, suosittelen silti kattoo pitemmälle :)

 
25. lokakuuta 2010 klo 18.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kati, hahah selvä pyy, ehkä minä sitten jatkan pidemmälle :--D myötähäpeä noista ekoista jaksoista tuli, mutta onneksi se mummeli on niin symppis :'-) se mummeli murhataan parin jakson päässä :(

 
25. lokakuuta 2010 klo 19.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Öö, ei True Blood oo mitenkään naurettava. Tai en mä ainakaan oo huomannu. Just sopivan överi mun makuun :---) Kantsii kattoo ainakin niin kauan että hottis Eric tulee mukaan kuvioihin <3

 
25. lokakuuta 2010 klo 20.20 , Anonymous fartti kirjoitti...

mun mielestä twilight on iha super eli en tajuu mitä wittuu!!!!!!!!! älä urppaa ku oot sitä paitti alkoholistiki nii!!! ps näytät vähä edwardilt :PPP

 
25. lokakuuta 2010 klo 20.22 , Anonymous se sama fartti taas *wirn* kirjoitti...

ps se oli siis kehu et älä luule et dissasin tai mitää
pps kiva blogi mut sun kieli on liia lyhyt :)

 
26. lokakuuta 2010 klo 13.31 , Blogger Ida kirjoitti...

miina,hahahha I FEEL UUUU!!!! juurikin noi kohdat aiheuttaa pientä myötähäpeää. Oon nyt katsonut kolme jaksoa enkä vieläkään tiedä miten suhtautuisin, mutta oon päättäny antaa tälle mahdollisuuden!

nauroora, totta toikin, överi toi ainaski osittain on ;--D hahah, kyllä mä vielä aion tälle antaa mahdollisuuden!

Anonyymi, EIIIIIIi et olisi kertonut!!!!!!!!!!!>:--((

Anonyymi, haha mun mielestä on, ekat jaksot ainakin hieman...... :-D ehkä tää paranee tai sit totun tän tyyliin!:-D

fartti, mie ku luulin et lauri oli se jolla on eetvartin leukaperät!!!! :PP mut kai mieki sit .. :P en paa pahakseni, komeeja kaikkee, ite taidat olla tää: http://fansdetwilight.unblog.fr/files/2009/02/bellaswanasavampirebellaswan27655871024768.jpg XDD hEHhehe WIRN waa itelles!!!! nih!!!

 
29. lokakuuta 2010 klo 20.09 , Blogger veerra kirjoitti...

söpö asu ja oon samaa mieltä true bloodista, aina kun katon sitä en osaa päättää onko se ihan tosissaan tehty vai joku parodia vai ironinen läppä vai mitä : D ja silti koukutuin siihen joksikin aikaa.. :P

 
11. marraskuuta 2010 klo 19.19 , Blogger Liisa kirjoitti...

hei mist toi sun hame on ! (: se on ihana!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu