Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fav dress

11/15/2010

fav dress

Lempimekko ansaitsee ikioman postauksen, varsinkin siksi, että mun blogini on ollut viime aikoina kovin höpöttelypainotteinen, täällä vallitsee vaatevajaus!

lempimekko2

lempimekko

Mun lempimekko on pohjaväriltään tummansininen, se on täynnä pikkuisia punaisia ankkureita ja selässä on punainen nappirivi. Se on kiva sellaisenaan, mutta sen vyötärölle sopii vyökin ja kerrankin se on tarpeeksi pitkä! Mun kohdalla ei juuri pituudesta puhuta kun senttejä löytyy 159, mutta useimmat mekot tuppaavat silti loppumaan vesirajalle. Olen kaivannut arkeen mekkoa jota voi huoletta käyttää ylipolvensukkien kanssa näyttämättä halvalta ja nyt se on löytynyt! Mekko on oikea aarre ebaysta, siinä oli hintalaput paikallaan ja ostin sen murto-osalla sen alkuperäisestä hinnasta. Lempimekko on pelastanut monet ei-mitään-päälle-pantavaa -päivät, sillä se on sellaisenaan tarpeeksi kiva. Onko teillä lempimekkoja / -vaatteita, jotka pelastavat huonot päivät? :---)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

15. marraskuuta 2010 klo 14.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I H A N A mekko! Apua, oon hieman kade:D

 
15. marraskuuta 2010 klo 14.45 , Blogger Thelma kirjoitti...

aivan tajusöpö!!

 
15. marraskuuta 2010 klo 16.34 , Blogger jea kirjoitti...

ui miten söpö! :>

 
15. marraskuuta 2010 klo 16.38 , Blogger Ada kirjoitti...

Nykyään on kyllä todella vaikeaa löytää kivoja, arkeenkin sopivia mekkoja, jotka olisivat myös jotain kivaa materiaalia ja tarpeeksi pitkiä. Varsinkin kun pituutta löytyy 175 cm...

 
15. marraskuuta 2010 klo 19.31 , Blogger veera kirjoitti...

AAAa miten ihana !

 
15. marraskuuta 2010 klo 19.31 , Anonymous mariya kirjoitti...

onpas söpö, ihan sun tyylinen. mä tartteisin useemman arkisen mekon jonka vois vaan vetästä päälle. yks mulla on tarpeeks pitkä, mutta se on vähän liian kesänen välillä eli siis valkonen, haluisin jonkun tumman nyt talveks. mulla on musta mekko josta tykkään muuten mut se on liian lyhyt kun nostaa kädet:( vähän virhe ostos, en tajunnu kaupassa jotenki, se ois ihan mun lemppari muuten.

 
15. marraskuuta 2010 klo 20.12 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, voi ei, älä ole! :-D metsästä oma lempimekko jostain!;- ) topshopilla esim on supersuloisia!

Thelma, hihii eikö ookki!!

jea, jee kiitos, niin mustaki!:--D

Ada, no on varmasti, etenkin kun pituutta löytyy. Niin usea mekko on mullekin ihan superlyhyt, että huh huh ja materiaaleista ei luonnollisesti tarvitse edes puhua...

veera, eiks ooki!!!:-D

mariya, hihii kiitos! ja höh voihan nenä, sun pitää pukea sen mekon alle semmoin kiree bodycon-mekko niin voit käyttää sitä sitten, ellei se sit näytä ihan hölmöltä niin... mutta american apparelin sillä kireellä trikoomekolla on pelastunu liian lyhyiden mekkojen/tunikoiden käyttämättä jääminen!

toivottavasti löydät jonku arkeen&talveen sopivan mekon:--) mekot on ihanan helppoja!

 
15. marraskuuta 2010 klo 21.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oh wonderfull dress *.*

 
15. marraskuuta 2010 klo 22.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla ku on kokemusta paljon monista eri mineraalimeikeistä, niin aattelin esittää pari kysymystä niistä! (: Ihan lyhyet vastaukset kuiteski siis riittää... Oon ymmärtäny et sulla on melko kuiva iho, niin mikä noista kuivattaa kaikista vähiten ihoa? Ja mikä peittää punasuutta ja epäpuhtauksia parhaiten? (:

 
16. marraskuuta 2010 klo 11.00 , Blogger Ida kirjoitti...

sugarfreecupcake, thanks, i love it too!

Anonyymi, kantsii lukea nämä:

♥ http://ida365.blogspot.com/2010/10/mineraalimeikit.html

♥ http://ida365.blogspot.com/2010/08/lily-lolo-bad-skin.html

♥ http://ida365.blogspot.com/2010/05/bare-minerals.html

Tuolta löytyy sulle kattavat vastaukset, jos nyt vastaisin erikseen tähän, tulis taas samanlainen kilometrivastaus :-D jos jokin jää noiden jälkeen mietityttää, laita sähköpostia!:- ))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu