Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Because we own the sky

11/12/2010

Because we own the sky

feeeeeeling

meeeeehhh 

Mulle kuuluu hyvää, uusi asunto tuntuu kodilta ja kaiken tekemisen vuoksi olen erittäin hyvällä tuulella. Tykkään järjestellä asioita uudessa kodissa, suunnitella kaikkea, siivoilla ja jopa tiskaaminen on mukavaa (vielä.....)! On ihana käydä itse kaupassa, pestä pyykkiä ja miettiä miten tästä saisi meidän (lue: mun, mulle on annettu vapaat kädet, hurraa!) näköisen kodin pienillä valinnoilla - mihinkään ihmeelliseen sisustamiseen ei tietenkään ole varaa, mutta totta kai kaikella on pikkuisen väliä. Suurin osa tärkeimmistä tavaroista on nyt hommattu, mitä nyt olohuoneesta puuttuu kattolamppu (hyvä tekosyy siihen, että jokainen ateria on romanttinen kynttiläillallinen) ja vielä on selvittävä ainakin viikko ilman imuria - onneksi on rikkalapio ja luutu, muuten tulisin hulluksi!:-- D

Nyt rentoudun viikon ainoan vapaapäivän kunniaksi glögin ja kirjeen parissa, kynttilän valossa, kuinkas muutenkaan ;- ) Ihanaa viikonloppua kivat tyypit!


Ps. Siitä lamppuasiasta sen verran vielä, että tietääkö kukaan teistä mitään kivaa & kohtuuhintaista liikettä/nettikauppaa, mistä löytäisin hienon kattolampun? Kaikki tavalliset lamput tuntuu supertylsiltä ja vähintäänkin kliinisiltä, ja tämä lamppu taasen ei sovi meidän olohuoneeseemme, vaikka siitä muuten pidänkin. Makuuhuoneessa on minikattokruunu, joten toista samanlaista en halua. Sitten ne, jotka ovat ihan kivoja (1,2), eivät todellakaan mahdu budjettiini, hoh hoi... En tiedä mitä teen! Onneksi kynttilät ovat edullisia ja ainahan voin ostaa esimerkiksi jalkalampun tuon pallopöytälampun kaveriksi.

Tunnisteet: , ,

18 kommenttia:

12. marraskuuta 2010 klo 20.38 , Blogger Noora kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja täydellisen kattolampun metsästykseen! :)

 
12. marraskuuta 2010 klo 20.38 , Blogger Henje kirjoitti...

äää mäki haluan omaan kotiin! mun sisustusvimmaan ei riitä tän oman pikkuhuoneen järjestely! no, ehkä ensi keväänä kun lukio loppuu =D

ps. http://regrets-none.blogspot.com/
aloitin tämän kaverin kanssa, voi jäädä seurailemaan miten päästään alkuun ja kommentoida (=

 
12. marraskuuta 2010 klo 20.49 , Blogger Anniina kirjoitti...

hei onnea uuteen kotiin! mites ois riisipaperilamppu, nehän on edullisia? urban outfittersiltä tai indiskasta saattais bongata kivoja :-)

 
12. marraskuuta 2010 klo 20.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anttilan sivuilla on tosi hienoja lamppuja! Ja esim. elloksen. :)) Kannattaa etenkin anttilan tsekata!

 
12. marraskuuta 2010 klo 20.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja k-raudassakin on ihania! Ne tosin on jo heti hintavampia:)

 
12. marraskuuta 2010 klo 21.01 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Noora, kiitos superisti!

Henje, mä niiiin ymmärrän!;-D lukioaika kyllä kantsii asua kotona, ja miksei sen jälkeenki, jos ei tarvii töiden/opiskeluiden takia muuttaa, mutta on tää oma rauha sen rahanmenon arvoista :-D

JEEES i'll check it out!!

anniina, kiitos! riisipaperilamppua oon miettiny, mutten tiiä sopisko se olkkariin, jotenkin miellän sen makuuhuone- lampuksi, tiedä sitten miksi :- D mutta se on tosiaan yksi vaihtoehto jos en mitään muuta keksi. jees, uo:n ja ikean valikoimat kartoitettu, indiskassa voisinki käydä, kiitos ;-)

Anonyymi, molemmat oon kyllä katsonu, mutten löytänyt mitään, möö!! oon nirso:-D

Anonyymi, hahaa, no sieltä vois käydä kurkkaa ja varmaan jonku perus prismanki..

 
12. marraskuuta 2010 klo 21.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla on kotonani http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-riippuvalaisimet-norm-lamppu-medium-p-2819.html tämä lamppu. Kokoaminen oli yhtä tuskaa, mutta se on maailman kaunein varsinkin silloin, kun valo on päällä.

 
12. marraskuuta 2010 klo 22.52 , Blogger ritu kirjoitti...

Mä löysin ihan sattumalta Kodin1:stä sellaisen lampun, jossa on tän varsinaisen lampun ympärillä varjostimena pallo joka on mustaa pitsiä. Se oli PAKKO ostaa, siihen asti mullakin oli ongelma olkkarin lampun kanssa. Miksi melkein aina kaikki hienot maksaa n. kymmenen kertaa mun budjetin verran ja ne hinnaltaan sopivat on muuten vaan kamalia? Onnea metsästykseen! :D

 
12. marraskuuta 2010 klo 23.17 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Anonyymi, haa, toi näyttää hauskalta, mutta se ei vaikuta meidän olkkarin lampulta :-- ) valo siivilöityy tossa varmaan melkoisen nätisti!

ritu, oivoi, onnea todella kaivataan!:- D sun löytämäs lamppu kuulostaa kivalta, ehkä mun pitää lähteä käymään kodin1sessä, koska tuskin netissä koko valikoimaa on :--) on outoa, etten ikeastakaan löytänyt mieleistä!:-D yleensä siellä kumminkin on vähän jokaisen makuun jotain. tai no makkarin lampun siis joo, mutten olkkariin!

 
12. marraskuuta 2010 klo 23.36 , Blogger Emilia kirjoitti...

Sokoksella on kivoja ja halpoja!

 
13. marraskuuta 2010 klo 10.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikka mä oon asunu jo muutaman kuukauden tossa omassa kämpässä, en vieläkään ihan tiedä mihin kaikki pikkutavara kuuluu :D ne vähän vaihtelee muutaman päivän välein..

ja hei meille saa kyllä tulla tiskaan jos se kerran on mukamas kivaa! :D

 
13. marraskuuta 2010 klo 15.50 , Anonymous ellu kirjoitti...

Mikä tämän blogin malli on? Täydellinen, sillä itselläni on todella typerän näköinen.

Ps. paras blogi, jota olen lukenut puukkohupparityttöjen alusta saakka. :>

 
13. marraskuuta 2010 klo 15.59 , Blogger Elinakui kirjoitti...

mulla on ollut haussa jo varmaan kolme vuotta lampunvarjostin... täällä ollaan elelty pelkkä lamppu katosta roikkuen mutta käy se näinkin! :--) sopivaa odotellessa.


ja pst. toi kynttilänjalka perfect!

 
13. marraskuuta 2010 klo 17.01 , Blogger Roosa kirjoitti...

jos mun pitäis sanoo ihanin blogi mitä on vastaisin: 365 days with ida:- )

 
13. marraskuuta 2010 klo 17.38 , Blogger riikka kirjoitti...

Oi minäkin haluan oman kämpän. :---)

 
14. marraskuuta 2010 klo 12.22 , Anonymous Eeva kirjoitti...

Kirppareilta löytyy vaikka mitä kattovalaisimia. Tietty jos haluaa minimalistisen, ei niin retron valaisimen, ei kirppiksillä aina löydä haluamaansa.

 
15. marraskuuta 2010 klo 14.14 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

emilia, ooh, kiitos tiedosta! Täytyy käydä kurkkaamassa!

Petra, YÖk ei toisten astioiden tiskaus oo koskaan kivaa, hahaha:D:D omat astiat pesee ihan mielellään kun tietää mitä niistä on syöty yms..

juuh kuule täälläkin vaihtuu vielä aika monen jutun paikat :-D

ellu, kiitos kovasti, kiva että seuraat!:- ) mulla ei ole mitään valmista mallia tässä, oon itse muokannut tän mulle sopivaksi :- )

Elina, menee se noinkin!:-- D toivon nyt että joku kiva lamppu löytyis, täällä on vähän hämärää... :- D ja SE ON, hae omasi;-)

Roosa, voi että, sulosuus kiitos ♥!

RIIKKA, i feel u!:- D

Eeva, en tiedä vielä varmaksi millaisen haluan, mutta tiedän millaisia EN halua:D kirppareilla ei oo vielä tullu kivoja vastaan, jatkan etsintöjä :- )

 
15. marraskuuta 2010 klo 14.15 , Blogger Katja kirjoitti...

meillä on olohuoneessa läpinäkyvää pleksiä oleva "kattokruunu". se on vähän sellainen kaksiulotteinen(?)ja 'kristallit' on semmoiset kristallin muotoon leikatut pleksin palat. se on ainakin minimalistinen ellei muuta ja irtosi aika halvalla anttilasta, muistaakseni 10€ maksettiin:-) sitä ennen meilläkin oli olohuoneen-lamppu-kriisi, mikään vain ei tuntunut sopivan niin suureen tilaan:s

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu