Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

wishes

3/04/2010

wishes

WHAT I WANT
1,2,3,5,6,7,9,11,13 zara, 4,8,10,14 pull&bear 12 new yorker


Palasin juuri hetki sitten Tallinnasta ja sähköpostien lisäksi tarkistin tietysti blogiin tulleet kommentit. Huomasin, että oli unohtanut julkaista yhden valmiin postauksen, joten se tulee tässä, tosin tekstit piti kyllä vaihtaa nykyhetken mukaisiksi. Tallinnaan lähtiessä oli toiveissa löytää jotain ylläolevan kollaasin sisällöstä, tai jotain sen tapaista. Suurimman osan kollaasin jutuista näin livenä, mutta esimerkiksi noista ihanista farkkushortseista ei ollut enää mun kokoa! :--( Muuta kivaa kyllä löytyi, kivoimmat löydöt varmaan tulevat näkymään myöhemmin blogin puolella.

Kollaasin jutut ovat muutenkin sellaisia, mitä haluan löytää kevääksi ja kesäksi: tyttömäisiä hameita, nahkainen biker jacket, korkeavyötäröiset farkkushortsit ja korsettimainen yläosa. Tallinnan loskasään jälkeen lumen keskelle paluu tuntui ankealta (vaikka kotiinpaluu muuten olikin ihanaa), sillä se loska oli jo lupaus keväästä! Nooooh, kai se sieltä tulee. Nyt meen nukkumaan kun tuntuu ettei tästä kirjoittamisesta tule yhtään mitään.


Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

5. maaliskuuta 2010 klo 9.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IHANIA vaatteita! Noi Zaran hameet ovat erityisen ihania:-)

 
5. maaliskuuta 2010 klo 9.40 , Anonymous Maunu kirjoitti...

Kettu mä haluun ne hamett ja pari huivia - suutun jos oot ostanut ne!!!!!!

 
5. maaliskuuta 2010 klo 10.25 , Anonymous papitsu kirjoitti...

ei prkle kilppu isi on käärmeissään jos et tuonu tulkkareiks noita farmarishortseja!!!! ne passais niin kivasti miun hawai-teepparin kanssa mikä ostettiin viime vuonna kanarialta :):)

 
5. maaliskuuta 2010 klo 10.33 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, No niin on! Tosin hameet oli osa livenä trikoota, ei niin kiva....

Maunu, hahaha saat hameet ja huivit, ei ollu hyviä livenä!!:-D

papitsu, ei piru vieeee, en tuonu ku koko 40 ois ollu liian iso sulle myööös!!! olin vihainen kun oli vaan niin isoja kokoja:( noi oli livenä vielä kivemmat......... pyh

 
5. maaliskuuta 2010 klo 11.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

fergegerge

 
5. maaliskuuta 2010 klo 11.53 , Anonymous -eeva kirjoitti...

Kiva toi 10. ootko siis ostanu sen, vai haaveissa vain?

 
5. maaliskuuta 2010 klo 12.07 , Blogger Ida kirjoitti...

-eeva, haaveissa vaan. Kaupoissa olleet takit oli muovia eivätkä nahkaa :-( Ja ainoa nahkatakki ei ollut edes hieno.......

 
5. maaliskuuta 2010 klo 13.16 , Anonymous mariya kirjoitti...

aaaaaaaaa mitä vaatteita ja mikä kevätfiilis mulla on. vaikka vetäsin just villapaidan päälle :(:( joka on kuitenki kiva mut kun tuntuu, että mun kaikki vaatteet on tosi tylsiä eikä innosta, vaikka mun lattia pursuu vaatteita. mä niiiin ootan että pääsen tallinnaan ja ehin pull&beariin koska se on ihana ja bershka mmmmm<3

 
5. maaliskuuta 2010 klo 14.32 , Blogger Ida kirjoitti...

mariya, no niinpää! Tuolla oli kaupat täynnä ihanan keväisiä vaatteita, ahhh! Ostin jo pari kivaa kevätjuttua, esim housut joita en vielä voi säiden puolesta käyttää, harmi vaan :-( muuten hyvä!:- )

 
5. maaliskuuta 2010 klo 16.07 , Anonymous Liina kirjoitti...

Noi hameet (varsinki kukallinen) on ihania! :) oliks se trikoota? :(

 
5. maaliskuuta 2010 klo 18.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis OH MY effing GOD : DDD !
noi farkkushortsit!
et tiedäkään, miten monia iltoja oon miettinyt korkeevyötäröisiä farkkushortseja saamatta unen päästä kiinni ku oon kelannu kaikkia asuja mihin ne vois yhdistää kesällä ja miten niitä vois keväällä käyttää baarissa.
damn, onkohan noita suomen zarassa.. tai siis turun.

-evuu

 
5. maaliskuuta 2010 klo 19.02 , Blogger Ida kirjoitti...

Liina, on! Mutta joo, ne mitä mä näin, olivat kaikki trikoota:-(

evemb, NO NIINPÄ!? Ja just tummat olis tajuttoman käytännölliset:-D Ja kultaset napit edessä, mmmm<3 Noi oli livenä vielä hienommat, tai sit ne oli eri, mutta toivottavasti noita ois Suomessaki! Hitto silloin ärsytti, etten ole kokoa 40:-D !!! Raah

 
5. maaliskuuta 2010 klo 20.41 , Blogger Rosa kirjoitti...

ohh, i want nr. 3 ! :)

 
6. maaliskuuta 2010 klo 20.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tsahaa mulle varmaan menis aika hyvin koko 40 tai sitten 38 unelmissani XD
pakko, siis aivan PAKKo mennä huomenna tsiigaa näkyiskö noita turun zarassa ku mennään eevan kaa leffaa ja syömää..

t. lj-evemb

 
7. maaliskuuta 2010 klo 11.16 , Blogger Ida kirjoitti...

Rosa, mee tooo!

evemb, Aaaaaaahahah VISSII :-D ei hittooo, toivottavasti löydät noi, tai jotkut vastaavat yhtä makeet! Tosin jos löydät, nii oon sit PIKKURIIKKISEN kade:-( mut ei se mitää, haha!

 
8. maaliskuuta 2010 klo 15.12 , Anonymous kastis kirjoitti...

piti kysyä, että miten tuohon kollaasiin tehdyt reunukset (esim. 7,11) saadaan, kun reunoille tulee taustaakin? ainakin photoshopilla kun ottaa kuvan valkoisesta taustasta niin reunat menevät ihan vaatteen reunojen mukaisesti eikä tarkkuutta muuttamalla siihen saa n. sentin reunuksia, mitkä haluaisin saada. (jos vaikka tekee kollaasia harmaalle pohjalle ja haluaa vaatteille valkoiset reunukset :D) toivottavasti ymmärsit sekavan kysymykseni, blogisi on ihana! :)

 
9. maaliskuuta 2010 klo 14.20 , Blogger Milla kirjoitti...

Oon kans kuolannu tota Zaran raitahametta. Aivan ihana! Toimiiko sulla muuten Zaran nettisivut? Mulla ei ole moneen päivään toiminut (en ole ennen edes yrittänyt) ja pikku hiljaa alkaa usko loppumaan...

 
9. maaliskuuta 2010 klo 15.54 , Blogger Ida kirjoitti...

kastis, noissa se johtuu täysin siitä, että noiden vaatteiden kuvat on harmaalla pohjalla -leikkasin ne vaan hieman kauempaa. Ei niitä siis mitenkään ole "tehty" sen kummemmin:-)

Milla, jep, toimii kyllä! http://www.zara.com/ "This site requires Flash 9 Player", eli lataa toi, siitä se varmaan on kiinni;-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu