Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

meikkipussin vakiosisältö

2/25/2010

meikkipussin vakiosisältö

Ajattelin esitellä teille mun meikkipussin sisältöä, kun tiedän että tämmöset jutut aina kiinnostaa - mua ainakin, jos ei muita! Blogeissa olevien meikkipostausten perusteella arvelen, että paria muutakin ehkä....
Alkuun kerrottakoon, että mun meikkipussin sisältö harvoin pysyy samana, tykkään testailla uutuuksia ja kokeilla muiden kehumia tuotteita. Nyt esittelen teille kuitenkin ne tuotteet, jotka siellä ovat pysyneet ja tulevat pysymään.


vakkarisisältö1. Cliniquen Redness Solution Daily Protective Base peittää punaisuutta tehokkaasti ja luo hyvän pohjan meikille. En käytä tätä päivittäin, mutta tämä on varsinainen pelastus niinä päivinä, kun iho helottaa jo aamusta. Pienet virheet ihossa tasoittuvat tämän ansiosta myös varsin helposti.

2. i.d. BareMineralsit ovat korvanneet Lancomen meikki- ja peitevoiteen mun meikkipussissa, vaikka vielä hetki sitten uskoin, etten koskaan löydä Lancomen tuotteita parempia! Sain Get Started Kitin jokin aikaa sitten ja olen aivan myyty. Olin hieman ennakkoluuloiden näiden peittävyyden suhteen, mutta siitä ei kyllä ole huolta - ja jälki on ihanan luonnollista. Ihon virheet peittyvät ja Fair-paketin sävyt ovat mulle tarpeeksi vaaleita. Oon todella tyytyväinen ja musta tuntuu, että näille ei tuu löytymään korvaajaa ihan helposti;-) Ja nää ovat semmoinen juttu, josta taidan höpötellä lisää myöhemminkin!

3. Rimmelin Glam Eyes eyeliner on paras budjettieyeliner minkä tiedän. Oon käyttäyt tätä monta vuotta, välillä kokeillen muita edullisia vaihtoehtoja, mutta yksikään ei ole ollut yhtä hyvä. Pysyvyys, ohut sivellin ja nopea kuivuvuus ovat ehdottoman tärkeitä mulle ja tämä täyttää kaikki nämä vaatimukset. Tällä hetkellä mulla on käytössä ruskea, mutta tuon loppuessa siirryn kyllä takaisin mustaan.

4. Bepanthen-voide korjaa lähes kaiken. En voisi elää ilman tätä, koska tarvitsen tätä mun kuiville kyynärpäille, ihon kuivimpiin kohtiin, huulille, nenän alle flunssasta kärsiessäni ja kynsinauhoille. Tälle vitosen voiteelle en edes halua etsiä kilpailijoita, sillä en usko että mikään voi voittaa tätä:-D

Maailman suloisin meikkipussi on synttärilahja tädiltä♥ Mites on, onko teillä samoja vakkareita meikkipussissa?

Tunnisteet: ,

29 kommenttia:

25. helmikuuta 2010 klo 14.23 , Blogger Riikka kirjoitti...

Pitääkin ehkä testata tota Rimmelin eyelineriä. Oon koittanut tosi monia, mutta kaikki on ollut vaan ihan ok, sellasia että loppuneen tilalle olen aina ostanut uudenlaisen kokeiluun.

Ja mä ainakin tykkään tällaisista, saa kivasti vinkkejä!

Mulla toimii bepanthenin tilalla hyvin elisabeth ardenin eight hour cream, suosittelen :)

 
25. helmikuuta 2010 klo 14.27 , Blogger Inka kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
25. helmikuuta 2010 klo 14.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans ollut aina tota Rimmelin eyelineriä, en oo koskaan edes suostunut kokeilemaan mitään muuta :--D!

 
25. helmikuuta 2010 klo 14.38 , Blogger ainoelina kirjoitti...

Minua aina niin kovasti hellyyttää se, kuinka uskollinen olet Bepanthenille :------D Ja oo, tuota Cliniquen voidetta täytyy kyllä koittaa, vaikuttaa täydelliseltä minun punakasvoille!

 
25. helmikuuta 2010 klo 14.56 , Blogger noora kirjoitti...

toi sun meikkipussi on tosi sulonen! =)

 
25. helmikuuta 2010 klo 15.08 , Blogger Kinja kirjoitti...

Kuulostaa lupaavilta kaikki noi sun lempparit. :)

Toi meikkipussikin on kyllä kateuden kohde..

 
25. helmikuuta 2010 klo 15.25 , Anonymous eeva- kirjoitti...

Bebanthen korjaa kaiken,totta kuin rotta. :D

 
25. helmikuuta 2010 klo 15.43 , Blogger Irina kirjoitti...

miten oot muokannu ton keskimmäisen kuvan tosta meikkipussista? se on tollanen haalee. Kukaan ei ikinä suostu kertomaan miten tollasen saa aikaan:D

 
25. helmikuuta 2010 klo 15.48 , Anonymous Idu kirjoitti...

Hei joo kerro ihmeessä joskus lisää i.d. BareMineralseista, mun kiinnostus heräsi ainakin välittömästi!
Voitko kuitenkin nyt nopeesti kertoa, että mistä noita saa ja paljonko ne kustantaa? (:

Ps. Huippua kun pistit oman blogin pystyyn!

 
25. helmikuuta 2010 klo 16.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

etkö käytä ripsarii ollenkaa??

 
25. helmikuuta 2010 klo 16.46 , Blogger iida kirjoitti...

paljon toi Cliniquen Redness Solution Daily Protective Base suunnilleen maksaa? Vois kokeilla sitä mun feissiin ku se helottaa aina. :D

 
25. helmikuuta 2010 klo 17.01 , Blogger juuli kirjoitti...

oo vitsit, oon miettiny tota baremineralssia itekin aiemmin mut oon tullut siihen tulokseen ettei niillä _voi_ olla tarpeeks vaaleeta sävyä, mutta kiitos sun yhtä vaalean hipiän mäkin voisin nyt harkita ton hommaamista :--D

 
25. helmikuuta 2010 klo 17.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muakin kiinnostaa aina hirveesti nää meikkijutut :D pinnallinen puoleni..

 
25. helmikuuta 2010 klo 17.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

levitetäänkö toi Cliniquen rasva siis koko kasvoille (: ?

 
25. helmikuuta 2010 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten söpö meikkipussi! ah

<3: eve

 
25. helmikuuta 2010 klo 18.07 , Blogger Tanni kirjoitti...

Paljonkohan tuo Cliniquen voide maksaa? Mä niin tarvitsisin sitä vihreän raskaan meikkivoiteen sijaa. s:

Kiitos muuten vinkistä! Taidankin käydä tässä joku päivä hakemassa tuon Rimmelin eyelinerin. (:

 
25. helmikuuta 2010 klo 18.24 , Blogger Emma kirjoitti...

Tosi söpö meikkipussi! :-)

 
25. helmikuuta 2010 klo 18.55 , Anonymous Annie kirjoitti...

Tämmöset kaikki esittelyt on tosi kivoja! Varsinkin kun itekin tykkään kokeilla uusia tuotteita usein, erityisesti muiden kehumia sellaisia. :)

 
25. helmikuuta 2010 klo 19.01 , Blogger linda kirjoitti...

Ooo nyt vasta löysin tän sun oman blogin! Ja voi toi koko banneri on niin söpö :) Mun mielestä sä et oikeen "sopinu" entisen blogin teemaan :D tai siis muitten tyttöjen postaukset oli vaan jotenki niin erityyliset ku sun.

Ja asiasta makkarankuoreen (:D)
Miten ton yliviivauksen saa tohon otsikon päälle? Vai onkohan sillä jokin oikeekin nimi :D No kuiteskin toi mustapalkki tossa otsikon päällä.. "Kaikilla" on sellanen joten sen on pakko olla joku tooosi yksinkertane juttu, mutta meitsi ei vaan keksi, tai sitten se tulee valmiina jossain blogipohjassa...

p.s. lisää juttua noista i.d. BareMineralseista! :)

 
25. helmikuuta 2010 klo 19.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoo vähä enemmä siint rasvast? :(

 
25. helmikuuta 2010 klo 21.54 , Blogger Happy Place kirjoitti...

Bepanthen on kyllä aivan ykköstuote! i.d. BareMineralsit kiinnostavat minua kovasti, niin paljon tuotteita ollaan kehuttu.

 
25. helmikuuta 2010 klo 22.09 , Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Hei paljon tuo Cliniquen puteli maksaa? Käytän päivittäin mus:in easy cover rediä, mut välillä jos heti suihkun jälkeen pitäis meikata niin mun punanaama helottaa kilometrien päähän :D Toi kuulostais unelmatuotteelle.

 
26. helmikuuta 2010 klo 12.52 , Blogger ANNI kirjoitti...

Pitäis varmaan testata tota Rimmelin eyelineriä, itekin etsin jotain hyvää, mutta aina sattuu löytymään vaan jotain huonompia yksilöitä. :)

 
26. helmikuuta 2010 klo 14.05 , Blogger Ida kirjoitti...

Riikka, kannattaa, suosittelen;--) Esim Lumenen eyelinerit on paljon kehnompia tuohon verrattuna, tossa on hirmu hyvä sivellin, jolla saa tarkkaa jälkeä :-)

Mustakin nää on kivoja, tulee innostus testata uusia tuotteita! Haa, eight hour cream on varmasti hyvää, muttei mun budjetille sopivaa, kun läträän ton bepanthenin kanssa niin kovasti:-D

Petra, no munkaan ei olis kantsinu kokeilla muita ikinä, kaikki muut on ollu ihan kakkoja :-D Se Rimmelin normieyeliner, missä on paksumpi sivellin ei sekään oo mun mielestä yhtä hyvä ku tää!

ainoelina, haha, meidän suhde on pitkä ja luottavainen<3 Se on kyllä hyvä voide, vaikka haju on epäilyttävä....

noora, eikö ookki! Se on ihana:-D

Kinja, hihii kiitos! C: mäkin tykkään hirmusesti. Mä oon niin nirso, että on ylipäätään aika upeaa, jos joku osaa ostaa mulle jotain mistä tykkään, ilman että oon vinkannu sen suhteen mitään. Tää oli täysi ylläri ja siksi normilahjaa kivempi kun oli niin onnistunu!

eeva-, no niinpä!:-D loistava tuote.

Irina, voiei, eikö kukaan suostu neuvoon sua!:---(( Oon muokannu sen laittamalla sen layerin opacityä pienemmälle, eli vaikka 40% kun se normaalisti on 100% :-) Photarilla ainakin onnistuu helposti. Auttoko tää yhtään vai otanko screenshotit sulle?:-D

Idu, kiitos kovasti!

Voisin tehdä näistä paremman jutun joskus, kun aika moni vaikuttaa kiinnostuneelta. Suomessahan nää on ihan ökyhintasia, 100euron paikkeilla toi Get Started Kit KICKSeissä, mutta toi mun oma paketti tuotiin mulle jenkeistä ja siellä se oli 60dollaria, eli jotain 45euroa muistaakseni. :-) Ei ollenkaan paha hinta siihen nähden, että toi paketti sisälsi 3 sivellintä, 2 meikkivoidetta, kiinnityspuuterin ja warmth all over face-aurinkopuuterin ja vielä meikinpohjustusvoiteen! Eli suosittelen ulkomaalaisesta nettikaupasta tilailua, mutta kantsii ottaa tullirajoituksista selvää,ettei tuu ylläreitä :-D

Anonyymi, no EN!!! Enkä myöskään kulmaväriä enkä kosteusvoidetta enkä hammastahnaa.........:( Ei tässä ollu mun kaikki meikit, vaan ne vakkarit, jotka ei vaihdu. Se kyllä tulee ilmi tekstistä:)

iida, se on muistaakseni n. 22euroa, puteli on oikeasti paljon isompi. Tuo mun oma tuli semmosessa Cliniquen kesäpaketissa, niitä myydään aina kesäisin jollain 10-15euron hinnalla, paketti sisältää muutaman minituotteen:-) On kestänyt mulla viime kesästä asti joka viikkoisessa käytössä tuokin kyllä!

juuli, no todellakin!:-D Mä olin ihan varma kanssa, mutta äiti bongas jenkeistä ton fair-paketin, siinä on kaks eri sävyä, jotka on just passelit mulle:--) Että varmasti sullekin olis hyvä!

Fenia, hahah samma här:-D

Anonyymi, varmaan sitä voi koko kasvojen alueellekin levittää, itse laitan nenälle, poskille, leualle ja hieman otsaan. :-)

 
26. helmikuuta 2010 klo 14.05 , Blogger Ida kirjoitti...

evemb, eiks ookkin<3! Ihan sairaan sulonen:'-)

Tanni, suosittelen ehdottomasti tota Rimmeliä;-) Edullinen ja loistava tuote, etenkin jos tykkää ohuesta siveltimestä.

Cliniquen rasva on muistaakseni jotain 22euroa, oikea tuubi on isompi, tuo mun pikkuinen on semmoisesta kokeilupaketista. Cliniquella on myös punaisuutta poistava puhdistusaine ja kosteusvoide, oon todennut nekin hyviksi:--)

Emma, kiitti!

Annie, niinpä, mäkin tykkään:-D!

linda, kiitti, kiva kun löysit tänne!:---) Tarkotat varmaan tota palkkia jossa otsikko lukee? Mä oon alunperin kikkaillu sen ite html-koodien kanssa, että en oikein osaa neuvoa, koska mä en oo mikään mestari noiden kanssa, kokeilemalla oppii :-D

Anonyymi, mistä?:-D

Happy Place, niin on! Ihan loistava:-) BareMineralseja ei kyllä oo turhaan kehuttu, mitäköhän te haluaisitte tietää niistä? Kerron mielelläni, koska oon niin tyytyväinen noihin!

Ystävällinen hei, täällä näyttäis että alkaen 26,9e postikuluineen, (http://www.vertaa.fi/kosmetiikka_naisille/clinique/redness_solutions_daily_protective_base_spf_15_40_ml_78269452/),mutta mun mielestä noi oli Lahden Sokoksella jotain 22e?:-D No anyway, alle kolmekymppiä, yli kakskymppiä näyttäis olevan. :-) Punasuus tasottuu kyllä huomattavasti kun tuota käyttää, etenkin jos käyttää saman sarjan kosteusvoiteen kanssa. Suihkun jälkeen meikkaaminen on kamalaa!:-D Siinä tarvis aina jonkun tunnin punaisuudentasottumisajan....

ANNI, no niinpä! Ei esim ikinä kannata ostaa Wet'n'Wildin eyelineriä, yöööök mitä kuraa!

 
26. helmikuuta 2010 klo 22.33 , Anonymous mariya kirjoitti...

Bepanthen <3 (ei tähän tartte sanoja)

mut ihanaaaa ku kirjotat omaa blogia ida hihhi!

 
27. helmikuuta 2010 klo 9.48 , Blogger Ida kirjoitti...

mariya, bepanthen-love<3 :-D hihii kiitos maria!

 
28. helmikuuta 2010 klo 10.45 , Blogger Isla S kirjoitti...

Bebanthen on kyllä niin ihana keksintö<3
Mimmosel kuvanmuokkaus ohjelmalla sä muokkaat noita kuvii tänne bloggeriin?

 
28. helmikuuta 2010 klo 11.29 , Blogger Ida kirjoitti...

Isla S, jep:-) Photarilla.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu