Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ULTRA RICH FACE CREAM

3/17/2010

ULTRA RICH FACE CREAM

l'occitane

l'o

Oon löytänyt taas aivan täydellisen yövoiteen pintakuivalle iholleni. Kuten oon jo aiemmin kirjoitellut, tarvitsen talvisin tuhdin yövoiteen, jotta ihon pintakuivuus pysyisi kurissa. Lushin voiteen loputtua olen käyttänyt kevyempiä ja todennut, etten pärjää ilman paksua voidetta. Asia onneksi korjaantui Tallinnan reissulla, ostin nimittäin L'occitanen shea butter- voiteen, joka on aivan huippu! Koostumuskin on ihanan tuhti, lähes voin tapainen - ei mitään kevyttä kosteutusta vaan tehokosteutusta :-D Kaiken lisäksi nuo L'occitanet ovat käsittämättömän nättejä vanhahtavan tyylinsä vuoksi.

Huh, nyt on kaksi kirjoituskertaa tältä erää ohi, ensi viikolla sitten seuraavat kaksi. Oikeastihan mä olen jo voiton puolella kun syksyllä tuli kirjoitettua kaksi ensimmäistä. Enkku ei onneksi ollut mitenkään hirvittävä, kokeesta jäi ihan hyvä fiilis. Ainakin parempi mitä kuuntelusta jäi - siinä tuntui olevan monessa kohtaa kaksi hyvää vastausvaihtoehtoa joiden välillä joutui arpomaan, sen sijaan tuntuu että kirjallisessa kokeessa ei ollut niin paljoa tuollaisia pikkutarkkoja vastausvaihtoehtoja. Mitäs mieltä muut enkun kirjoittajat olivat kokeesta? :--)

Nyt vihdoin uusimman Olivian kimppuun ja sitten tallennettua Gossip Girliä!

Tunnisteet:

11 kommenttia:

17. maaliskuuta 2010 klo 20.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

enkku oli helppo, aineen aiheet vaan oli tosi huonoja plaah.

 
17. maaliskuuta 2010 klo 21.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Enkku oli just ihan kamala!:o Luetut oli hankalia samoin monivalinnat...

 
17. maaliskuuta 2010 klo 21.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juu tuntui helpolta, vaikka itselläni tavoitteena vaan A tai B.
Mitä sä kirjotit syksyllä ja millä arvosanoilla? Ja mitä kirjotat nyt keväällä, ja mitkä on tavotteet? Sori kauhee kuulustelu, mut oon utelias kun samassa veneessä kellutaan:D

 
17. maaliskuuta 2010 klo 22.12 , Blogger Sanna kirjoitti...

Myydäänkö tota merkkiä Suomessa missään? :) Kun merkki ei kuulosta tutulta, mutta toi ulkoasu on kyllä tosi söpö :-)
Niin ja kirjotin kanssa tänään enkun, ja tuntu että meni yllättävän hyvin :>

 
18. maaliskuuta 2010 klo 11.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin myöskin enkun, tuntu ihan ok helpolta, mutta ne AINEEN AIHEET.. Kirjoitin varmaan huonoimman aineeni ikinä, en saanu niistä mitään irti :/.

 
18. maaliskuuta 2010 klo 15.46 , Blogger Reetta kirjoitti...

Heeei luin just ton sun kuivashampoo-vertailun ja päätinkin vinkata sulle vielä yhdestä eri tuotteesta. Joo se Nelliinan suosittelema on myös varmasti hyvä (ja paljon edullisempi kuin Tigi..). Itse en kyennyt käyttämään tigiäni loppuun, haju on niin järkyttävä. Sen sijaan ostin juuri KC:n hiuspuuterin, joka siis käytännössä ei ole puuteri vaan suihkutettava kuten kuivashampookin. Paras jota olen kokeillut!

 
18. maaliskuuta 2010 klo 19.51 , Blogger linnea kirjoitti...

enkku oli kyllä aika helppo :)) toivottavasti tulis hyvä arvosana! ja toi purkki näyttää niin söpöltä että pakko varmaan itsekin hankkia kuivalle iholle.

 
18. maaliskuuta 2010 klo 21.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Enkku oli kyllä melko helppo, tosin kun joku kysyy miten meni oli melko vaikee antaa hyvää vastausta, aika avoin tunnelma :D mitä sulla viellä edessä?

 
19. maaliskuuta 2010 klo 14.04 , Blogger Ida kirjoitti...

Anonyymi, aineet oli kieltämättä vähän booring:--S

Anonyymi, ei se mun mielestä ihan kamala ollut, tosin se yksi luettu oli hankala, se paasilinna-teksti!

Anonyymi, kirjoitin syksyllä ruotsin ja terveystiedon hyvillä arvosanoilla, mutta ymmärrät varmaan etten halua niitä kertoa täällä sen tarkemmin :-) nyt äidinkieli, matikka, psyka ja enkku. Tavotteita en edes halua ajatella, ette pety ihan kamalasti tai muuta. Parhaani koitan tehdä :-D

Sanna, mä en oikein ole varma, mutta veikkaisin että myydään! Olisinkohan mä Sokoksella nähnyt? Tästä kaipaisin itsekin lisätietoa kyllä!

Hyvä sitten!:-)

Annika, Voieii, toivottavasti se ei ihan niin huonosti mennyt! Aiheet oli vähän booooring joo, mutta koitin änkeä sinne s-passiivia ja linking wordseja :-D


Reetta, ooh, kuulostaa aika hyvältä! Poistaako se rasvaisuutta näkyvästi? Se nimittäin on mun päätoive kuivashampoolta :--) Ja minkä hintainen kyseinen tuote on?

linnea, noi on kyllä tosi sulosia ja ne myymälätkin, ohh! :-) Enkku kyllä tuntui menneen ihan mukavasti:-)

Runotyttö, vielä matikka ja psyka! Onko itselläs vielä jäljellä jotain?:-)

 
20. maaliskuuta 2010 klo 19.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

juu on taino uskonto oli perjantaina ja myöskin vielä psyka edessä :) on siis joku muukin sitä tekemässä :D

 
23. maaliskuuta 2010 klo 11.24 , Blogger Ida kirjoitti...

Runotyttö, voi kyllä:-D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu