Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

PURE LUXE

4/02/2010

PURE LUXE


pure luxe

Tilasin muutama kuukausi sitten Pure Luxe Cosmetics:lta viisi samplea - neljä luomiväriä ja what red? -ihonsävyn tasoittajan. Koko tilaukselle tuli hintaa n. 6 euroa, joka on mielestäni todella vähän viidestä tuotteesta, vaikka ovatkin vain sample-kokoa. Maksoin tilauksen Paypalin kautta ja tilaus saapui muistaakseni reilussa viikossa jenkeistä asti. Postikulut määräytyvät tilauksen arvon mukaan, muistaakseni oma sample-tilaukseni meni ensimmäiseen kategoariaan ja postikulut olivat siten 3,5 usd, eli n. 2,6 euroa - not bad.

Pure Luxet ovat mineraalimeikkejä, kaikki ainesosat löytyvät täältä. En ole perehtynyt mineraalimeikkien saloihin sen kummemmin, enkä tiedä mitä aineita meikeissä tulisi välttää. Sen verran mineraalimeikeistä osaan oman kokemukseni perusteella sanoa, että ainakaan meikkipohjan tekemistä en halua enää tehdä meikkivoiteella nyt kun olen löytänyt baremineralsit! Eli ainakin oma ihoni tykkää mineraalimeikeistä kovasti. Mineraaliluomivärit levittyvät helpommin kuin "normiluomivärit", mutta toisaalta ovat myös sotkevampia meikin tekovaiheessa.

Sävyt tilasin summamutikassa, olo oli kuin lapsella karkkikaupassa, vaikken edes käytä paljoa luomivärejä:--D Mineraaliluomivärit kuulostivat hyviltä, sävyvalikoima oli laaja ja tilaaminen halpaa ja helppoa. Nettisivut eivät ehkä täysin vakuuttaneet ulkoasunsa takia, mutta esimerkiksi Aijan onnistuneen tilauksen vuoksi uskaltauduin itsekin tilaamaan. Tilasin seuraavat samplet:

sävyt

1. Eyeshadow "Dusk": Soft dove gray, completely matte.
2. Eyeshadow "
Vanilla": Soft creamy vanilla with subtle silk finish.
3. Eyeshadow "Cashmere"
: Medium mocha brown with a lighter beige pearl highlight.
4. Corrector "What red?":
Light mint green powder. Evens out intense redness or ruddy areas to normalize skin tone. Perfect corrector for rosacea and acne.
5. Eyeshadow "Serenity":
Delicate Ivory with a pearl finish.

glitterandmatte

Osa luomiväreistä oli todella kimaltavia (toki sen pystyi kuvista päättelemäänkin), esimerkiksi ylempänä näkyvä Serenity verrattuna täysin mattaan Duskiin, joka ei kyllä mielestäni taitu livenä yhtä paljon siniseen, vaan on pikemminkin tummanharmaa. Noissa ylemmissä kuvissa sen sävy on oikeamman sävyinen. Kimaltavat luomivärit eivät olleet lainkaan niin pigmenttisiä kuin tuo mattaluomiväri, mutta ovathan nuo kaksi sävyä muutenkin vaaleita. Cashmeren peittävyys on kuitenkin kaukana Duskin peittävyydestä. Toisaalta katsoin kyllä juuri jostain blogista Pure Luxen luomiväreillä tehdyn meikkitutoriaalin ja siinä olevat sävyt olivat kyllä oikein pigmenttisiä, mutta ehkäpä vika tosiaankin oli värivalinnoissani, eikä tuotteissa.

To sum up, olen erittäin tyytyväinen nettikaupan palveluun ja toimitukseen, samplet ovat laatuunsa nähden erittäin halpoja(samplet maksavat 1usd eli alle 75 snt). Tilaisin uudelleen, mutta seuraavalla kerralla koettaisin löytää mattasävyjä juuri sen peittävyyden takia.

Onko teillä kokemuksia Pure Luxen tuotteista tai houkuttaako tilaus?

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

2. huhtikuuta 2010 klo 23.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

O-ou, tuli kyllä himo tilata tommosia, törkeen edullisia! Noi näytepaketit kyllä useimmiten kestää aika kauan vieläpä :> Vois ehkä tilaa jonku hurjemmanki sävyn ku on niin edullisia;>

 
3. huhtikuuta 2010 klo 0.04 , Blogger laura kirjoitti...

Ohoh, tekis mieli kyllä tilata! Hirmusen halpoja kyllä. Hmm, mietin vaan tota maksupuolta.

Sulla on kyllä ihana blogi! Sulta saa hirveesti kaikkia kivoja vinkkejä, selkeitä kuvia ja kivoja vaatteita. =)

 
3. huhtikuuta 2010 klo 11.03 , Blogger Emma and Noora kirjoitti...

no ei oo kyl hinnalla pilattu, nyt alko hotsittaa toi tilaus! tiiätkö kultsi minkä kokosii suunnilleen noi samplet on? :o

/Emma

Ps. Oon nyt tykästyny ihan kauheesti sun blogiin jotenkin, oot ihana <3

 
3. huhtikuuta 2010 klo 14.28 , Blogger Jenah kirjoitti...

mun blogista löytyis pieni haaste sulle :) käy kurkkaamassa.

http://lipstickjungle8.blogspot.com/2010/04/miten-kayttaa-150n-lahjakortti.html

 
3. huhtikuuta 2010 klo 15.43 , Anonymous xx kirjoitti...

Mua kans houkuttais tilaus, vaikka nettisivut ei oo hirveen hienot :D (Pikkuasioilla on väliä!) Suurin osa vaikuttaa kyllä glitterluomareilta, hmm

 
3. huhtikuuta 2010 klo 15.58 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Anonyymi, no eikö!:--) Näytteet kestää kyllä, mä en ainakaan edes juuri huomaa noiden mun omien tyhjentyneen :-D

laura, no eikö! Paypalilla sujui maksu kätevästi, että siten maksupuoli ainakin hoituu helposti, vielä jos on rahoittaja selvillä, heh:-D

Voi että kiitos, ihana sinä!:--)) Tosi mukavaa että näistä on iloa muillekin.

Emma, no eik todellakaan!;- ) Noi sample-purkit on 3cm ulkohalkasijaltaan ja ne oli kaiketi puolilleen täynnä (ne pakataan painon/tilavuuden mukaan, eikä purkki täyteen -periaatteella). Itellä ainakin nää on kestäny tosi hyvin, joten samplet ei ees tunnu kovin pieneltä:-D Tiiätkö Make Up Storen pikkuluomivärit? Nää on suunnilleen samaa kokoluokkaa!

äääks ihana sinä<3! Ja mä teidän blogiin!

Jenah, kiitti! Vaikutti kivalta:--)

xx, Hahah true:-D Sivut ei nappaa, mutta toimitus ja paketin sisältö kylläkin:--) Mäki jättäisin ens kerralla glitterit vähemmälle.

 
4. huhtikuuta 2010 klo 15.27 , Blogger Aija kirjoitti...

pure luxe<3 mulla ainakin nuo samplet ovat niin riittoisia, että tuskin tilaan mistään sävystä sitä "oikean kokoista" purkkia :) niin ja muuten noitahan voi käyttää myös märkänä kun vaan kastaa vaikka aplikaattorin eka veteen niin väreistä saa voimakkaampia :)

 
4. huhtikuuta 2010 klo 19.35 , Blogger Ida365.fi kirjoitti...

Aija, no sama täällä, noilla taidan kyllä pärjätä tosi pitkälle:-D Heii en ollutkaan varma toimiiko noi märkinä, jes, hyvä tietää! Täytyy tosiaanki kokeilla :-) jee!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu