Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

365 days with Ida

12/30/2010

uusi vuosi, uudet kujeet


Huomenna on se jännä päivä, kun blogini siirretään Indiedaysin puolelle - laitan nyt kommentointimahdollisuuden pois päältä, jottei vaivalla kirjoitetut kommentit hukkuisi bittiavaruuteen. Nähdään ensi vuonna uudessa osoitteessa - jonne pääsee kyllä tämän vanhankin osoitteen kautta.


!!!

Ihanaa vuodenvaihdetta pupuset, olkaa kiltisti ♥

Tunnisteet:

statement necklaces @ asos SALE

Image and video hosting by TinyPic

1. £ 16 2. £ 14 3. oops, sold out? 4. £ 32.5, kaikki ASOS


Heii tyttöset, oletteko huomanneet, että Asoksella on monta sievää statement necklacea alennuksessa? Uuden vuoden karkeloihin nuo eivät enää ehdi, mutta ensi vuoden kemuihin kylläkin! Tuo neljäs kaulurityyppinen koru näyttää ihanalta, mutta koska mulla on jo yksi tuon tapainen, jätän sen muille ;- )

Huh, mulla on aikalailla tasan kaksi viikkoa aikaa löytää kiva kemumekko, mutta vaikka oon nyt lähes kaksi viikkoa sellaista etsinyt, en ole kelpuuttanut mitään! :- D Uskomatonta... lisäksi on alkanut mietityttää, kannattaako Briteistä edes yrittää tilata mitään, jos posti ei tulekaan ajoissa?

Tunnisteet: ,

12/29/2010

perfect gifts



muesli

coffee

Sain (ja saatiin Laurin kanssa) joululahjaksi aivan supereita joululahjoja, sillä suurin osa niistä ilahduttaa mua ja meitä joka päivä; uudet pyyhkeet, uudet puuvillasatiinilakanat, tulevasta matkasta haaveileminen, mun lempparimysli sekä uudet ihanat astiat.

Olen aivan myyty Marimekon siirtolapuutarha-sarjalle (ja osalle räsymatoista sekä kippiksistä), josta nuo matalat teekupit ovat mun ehdottomat lempparit! Kahvi maistuu niistä paljon paremmalta, kuin lainakahvikupeista, joita voisin vähitellen alkaa palautella äidin ja isän luo... Tuo lautanen on myös aivan superi, ja jossain vaiheessa voisin täydentää astiakaappiamme siirtolapuutarha-lautasilla, kippis-mukeilla ja Oiva-teekannulla. Saatiin tuparilahjan osana ashacucuilta kippis-servettejä, aiai, ne tietää mistä mä tykkään! ;-- ) Että kiitoksia vain joulupukin apureille  ♥

Tunnisteet: ,

12/28/2010

aattoillan asu

marie cherie 

Joskos sitä viimein palaisi normaaliin päivärytmiin kun työtkin jatkuvat tänään - unirytmi on kyllä vallan sekaisin, joten saa nähdä mitä tästä tulee.
Vielä hetki jouluisilla jutuilla, nyt aattoillan vaatetusta. Tuo mekko on löytö Selected Femmen kesäaleista, ja vaikken ehtinyt sitä käyttää kesällä kuin yhdissä juhlissa, tykkään siitä ihan superisti! Onneksi tajusin että tuo sopii talveenkin "enkelimekkona", tummien läpikuultavien sukkisten kanssa. Maailman paras juhlamekko, sillä mistään kohdasta ei kiristä tai hankaa, söi kuinka paljon tahansa! :- D Korkkarit on supervanhat kirppiskorkkarit, jotka olin unohtanut kotikotiin - hyvä niin, muutoin olisin hipsutellut menemään ilman kenkiä. 

Vaikka ollaankin lähes poikkeuksetta jouluaatto ihan vain oman perheen kanssa kotona, on meillä aina ollut tapana laittaa siistit ja juhlavat vaatteet päälle - ei joulu tuntuisi joululta kotivaatteissa. Vai tuntuuko, miten teillä? :- )

Tunnisteet:

12/26/2010

christmas eve


pipareita

kristallit

christmas

my moon

jälkkäri

light

Mun jouluaattoni oli aivan ihana - nukuttiin pitkään, syötiin riisipuuroa (minä vein mantelin, jes!!!!), kokkailtiin ja koristeltiin pipareita, käytiin joulusaunassa kynttilän valossa, syötiin, herkuteltiin, avattiin lahjat ja pelattiin lautapelejä monen monta tuntia. Täydellistä :--) Paras lahjoista olikin jo tiedossa: matka New Yorkiin! En saanut yhtäkään huonoa lahjaa, vaan jokaikinen tuli tarpeeseen ja jokainen oli enemmän kuin mieluinen - kiitos ihanat rakkaat ihmiset ♥

Tykkään hirveästi joulutunnelmasta ja kerrankin aattokin oli täysin kiireetön. Unelmien joulu parhaassa seurassa. Toivottavasti teillä oli yhtä mukava joulu!

Tunnisteet: , ,

12/24/2010

merry christmas

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
kuvat: we heart it


Superihanaa joulua ihanille lukijoilleni! 
 
Rentoutukaa, syökää hyvin, nauttikaa muiden seurasta ja unohtakaa kaikki murheet edes hetkeksi. Toivottavasti ootte olleet kilttejä ;-- ) Nyt jatkan joulukoristeiden parissa, laters!

Tunnisteet:

12/23/2010

pipareita ynnä muuta


piprui 

Ihanaa, että suurin osa teistä on kovin kannustavaisia ja iloisia mun puolesta. Mitä teidän loppujen kommentteihin tulee, niin en oikein tajua, miksi te luulette mun blogin muuttuvan. Oon bloggaillut vuodesta 2007 asti, eikä mun jutut kovin radikaalisti ole koskaan muuttuneet - miksi ihmeessä ne nyt muuttuisivat? Se, että siirryn Indiedaysille, ei tarkoita sitä, että mun blogi tulisi täyteen "kattokaa miten uppeet hammastikut sain ilmaseks"-tyyppisiä postauksia, sillä enhän mä tällä hetkelläkään kirjoita kuin murto-osasta tuotteista, joita saan! :---D Te vaan ette tiedä sitä, koska valikoin aika tarkkaan, mitkä jutut ovat tarpeeksi kivoja,  jotta kirjottaisin niistä. Ei mun, tai kenenkään muunkaan ole missään nimessä pakko osallistua mihinkään kampanjaan, niihin ilmoittaudutaan itse. Joten turha huolehtia, osaan kyllä valita ne, jotka ovat mulle sopivia, jos sellaisia tulee. Sitä paitsi, kuinka moni blogi teidän mielestänne on oikeasti muuttunut Indiedaysiin siirryttyään? En keksi kovin montaa :-D Kampanjat ja sivuilla olevat mainokset ovat toki osa Indiedaysiä, mutta ei ne mainokset kenenkään muun blogeissa mua häiritse, ja kuten sanottu, kampanjat eivät todellakaan ole pakollisia kenellekään. 

Nyt vähän joulumieltä sinnekin suuntaan ;---) Vielä vika työvuoro ja sitten pari päivää lomaa, aiaii<3

Tunnisteet: , ,

12/22/2010

ida365 + indiedays

muutto
kuva: hersleepingforest / we heart it


Juhuu, vuoden alusta alan bloggailla osoitteessa 

ida365.indiedays.com!


Ai että oon innoissani tästä muutosta, toivottavasti tekin ootte mun puolesta :-) Ainoa asia, joka tulee konkreettisesti muuttumaan, on se, että blogin sivuille tulee mainoksia. Olen harkinnut mainosten laittamista useasti aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen diili, jossa tiedän, ettei mainokset ole aivan huruja. Muusta ei sitten tarvitsekaan huolehtia! Mutta nyt vielä bloggerin puolella tämän kuun loppuun saakka, hihii, jänskää!

Tunnisteet:

12/21/2010

four christmases

Oon fiilistellyt joulua katsomalla vanhoja joulukuvia koneelta. Minun jouluaattoni alkaen vuodesta 2006, olkaapa hyvät: 


 2006

2006

Ohhoh, olipa meidän joulukuusi harvan näköinen tuolloin!:- D Kamerakin oli tuolloin vielä aavistuksen verran nykyistä surkeampi pokkari, siksi nämä radikaalit muokkaukset. 

 2007



2007

Hups, pieni huijaus, tämä kuva on nimittäin joulupäivältä. Sain edellisenä päivänä tämän nykyisen järkkärini ja näemmä en ihan heti osannut käyttää sitä - olin ottanut kaikki ekat kuvat salamalla ja ne olivat  muutenkin.... taiteellisia :-----)

 2008

2008

2008-!

Aiai, näistä kuvista tulee nälkä! En oo mikään jouluruokien ystävä, vaikka lähes kaikki meneekin alas. Mun jouluruoka voisi silti olla mun puolesta vain juustoja, saaristolaisleipää, glögiä, pipareita ja punaviiniä! 

 2009

2009

2009_1

Viime joulu ja meidän kaunein joulukuusi ikinä. Suloinen pikkusisko jakamassa joululahjoja jouluruuan jälkeen. Tänä vuonna tuskin saan kovasti lahjoja (vaikka oonkin ollut tosi kiltti!!!), sillä tarkoituksena on lähteä reissuun hiihtolomalla ja oon muutenkin saanut hirmuisen paljon lahjoja omaan kotiin muutettuani. :- ) ♥ Voi että mä jo odotan jouluaattoa: joulusauna, joulupuuroa, glögiä, herkuttelua, lautapelien pelailua, oman perheen seuraa.

Tunnisteet: , ,

12/20/2010

pyjamabileet



miinukki

ruokaa

IIkksss


gonna get some


trii
1-3 mä, 4-5 micco pylccö

Viime viikonloppuna veri lensi, kun Miina leikkas terävällä veitsellä kolmeen sormeensa......... Onneksi ei käynyt vakavammin, selvittiin säikähdyksellä ja Miina sai hienon sidepaketin pahiten telottuun sormeen (kuva 1). Illalla Jutta räppäsi meille (kuva 3), oon hihitellyt yksikseni kun oon katsonut noita koneelta löytyviä videoita. Tehtiin myös pari musiikkivideota M.I.A.:n Jimmy-biisille, vähän niin kuin ysiluokalla, kun tehtiin Abban biiseille tansseja mun huoneessa :- D Mikon ottamat kuvat ovat vanhoja jo, mutta kerrassaan upeita - kuvissa karate kid (kuva 4) ja mä Kaisana, eli Kaisan rillit päässä (kuva 5) !!!

HUH, nyt on viime viikon 7/7 työvuoroa ohi ja mulla on pikkuisen vapaata  ennen aatonaaton työpäivää - pyykkäsinpä heti pari koneellista pyykkiä, tiskasin eiliseltä jääneet tiskit ja ajattelin muutenkin olla ahkera tänään. Ahkeraa maanantaita teillekin! ;-- )

Tunnisteet: , ,

12/18/2010

joulukoristeita

jinglebellllss

Olen pitkään katsellut joulukoristeita sillä silmällä, mutten aiemmin löytänyt mieleisiä. Valikoimaahan on vaikka kuinka ja voisin kuvitella monet koristeista joulukuuseen, mutta sellaista ei tänne meille tule, niin joulukoristelukin on hieman erilaista. Pari päivää sitten iskin silmäni uusiin kristalleihin ja löytyipä vihdoin mieleiset! Noita isojakin mulla on kaksi kappaletta, toinen roikkuu jo omalla paikallaan. Mietin että noita vois laittaa ikkunaankin roikkumaan siiman avulla, mutta sitten tarvisin noita vielä pari lisää - tai jotain samanhenkisiä. Hihii, minusta nämä ovat melkoisen kivoja! Mites te muut kuusettomat koristelette kotianne joulun alla? :- )

Tunnisteet:

12/17/2010

slippin

gon

Hups vain ja viikon ainoa vapaapäivä muuttuikin vapaaksi aamupäiväksi ja illan olinkin taas töissä. Ei se mitään, onneksi mulla on huipputyöpaikat, muuten tuskin jaksais olla seitsemää päivää viikosta töissä :- D Ens viikolla sitten taasen rauhoittuu tämä meno (.......ehkä). Nyt tortillaa nassuun ja toka jakso How I Met Your Motheria pyörimään, saas nähdä mitä mieltä aion olla tuosta sarjasta. Eka jakso ei aivan täysin vakuuttanut, mutta toisaalta, enhän mä True Bloodistakaan hirveästi ekojen jaksojen perusteella innostunut ja silti oon katsonut jo kaks tuottaria:--D

Tunnisteet: ,

12/16/2010

birdy

Arvatkaa mitä löysin kirpparilta pari päivää sitten?

hirputin

Maailman söpöimmän hirputtimen!!! En tykkää sisutuksessa ylimääräisestä krääsästä, elleivät ne ole joko osa ihanan boheemia sisustusta tai sitten tarkoin harkittuja yksityiskohtia. Turhat kuivatetut pellavat kipossa ja vähän jouluvaloja siinä päällä ja tosi upeet lasikoristerykelmät ja ikkunassa roikkuvat lasiset enkelit eivät ole lainkaan mun juttu - sen sijaan tuommoiset pienet suloiset jutut ovat ihania. Erityisen kivan tuosta mun lintuhirputtimesta tekee se, että sillä on käyttötarkoitus - se on pullonavaaja! Aiai, olen iloinen löydöstäni.

Tunnisteet:

12/15/2010

feelings



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat: we ♥ it

Kun ulkona on -20, on parasta käpertyä sohvalle murun kainaloon ja fiilistellä talvea sisältä. Nyt juustoa, suolakeksejä ja jokin hyvä sarja pyörimään :-) Puspus!

Tunnisteet: ,

12/14/2010

kosmetiikkavinkki!

Jatketaan kosmetiikkalinjalla...

Klikkailin eilen minitilauksen Everyday Mineralsille, sillä mun Lily Lolon Blush Away alkaa vedellä viimeisiään. Tilaus lähti EDM:lle ihan puhtaasti hinnan vuoksi, sillä Mint Color Corrector on nyt tarjouksessa! Mulla on aiemminkin ollut kyseinen tuote, tosin testikoossa. Pidin sitä ihan hyvänä, mutten mitenkään ihmeellisenä - nyt Lily Lolon vastaavaa käyttäneenä en ole järin suurta eroa tuotteiden välillä havainnut. Katsotaan, muistanko väärin, vai onko tämä ihan hutiostos :-D Ei ainakaan ole hinnalla pilattu ja on näistä kuitenkin jonkin verran hyötyä ainaiseen punoitukseen.


Image and video hosting by TinyPic
kuva: everyday minerals
edit//
SHIT, menin sitten infoomaan teille oikean alekoodin mutta VÄÄRÄÄN paikkaan........ hohh hoi, anteeksi sekaannus. Olen joululoman tarpeessa, selvästikin :-- D

Tunnisteet: ,

12/13/2010

hyväksi todettu: volume million lashes

Kosmetiikan, kuten monen muunkin jutun suhteen, en ole kovinkaan merkkiuskollinen - mieluummin ostan eri tuotteen kokeiluun vanhan loputtua, ellei aiempi ole ollut ihan super. Nyt musta kuitenkin tuntuu siltä, että tähän ripsariin palaan uudelleen - kyseessä on  L'Oréalin Volume Million Lashes. Se tuuheuttaa, pidentää ja erottelee, eikä ripsiväri ole kuivunut eikä loppunut lähes kolmen kuukauden käytön aikana. Miinukseksi tosin lasken sen, että pullean harjan käyttäminen oli aluksi outoa ja tein sillä paljon sotkua, mutta nyt, kun siihen on tottunut, se toimii loistavasti. Harjaan tulee sopivasti väriä, ei liikaa, joten ripsistä ei tule kökköisiä. Ripsari kestää koko päivän, mutta illalla se saattaa sohvalla nyhjätessä alkaa varista alaluomille - tosin niin tekee lähes kaikki kokeilemani ripsivärit, joten se ei ole iso miinus. Yhdenkään juhlaillan jälkeen ei ole tarvinnut katsoa peilistä alaluomille varisseita ripsivärejä, joten olen varmaan itse hinkannut silmiäni niinä iltoina, kun ripsari on alkanut varista.

mascaraa

halfnhalf
meikkaamaton vs meikattu silmä, pelkkä ripsiväri

with mascara

Mun mielestä ero on aika suuri, sillä mun ripset ovat melko vaaleat ja lyhyehkötkin. Tätä ripsiväriä aion todella ostaa jatkossakin, sillä sen hinta-laatu-suhde on loistava. Hieman hintavampihan tämä on markettiripsariksi, mutta aika usein näitä on näkynyt kanta-asiakastarjouksissa, jolloin hinta jää vähän reiluun kymppiin. Seuraavaksi testiin pääsee Oriflamen ripsiväri, joka näytti harjansa perusteella lupaavalta. Jos se ei vakuuta, kipaisen ostamaan uuden Volume Million Lashesin, mutta ei tässä vielä kiirettä ole, sillä nyt käytössä oleva väri ei ole osoittanut mitään loppumisen merkkejä... :-D

Tunnisteet: ,

12/12/2010

layers

Kun mittari näyttää -14, ei auta kuin kerrospukeutua:

colddd

Töihin käveleminen kestää puolisen tuntia, eikä silloin merkkaa mikään muu, kuin se, että on lämpimästi päällä. Kaksi neuletta, joista päällimmäinen on 80% lampaanvillaa, takaa että pysyn lämpimänä parkatakin alla. Nyt kipin kapin töihin, näillä pärjään tämän päivän!

Tunnisteet:

12/10/2010

idag


aamupalaa

LLOiun

paketoidut 

Päivä on kulunut mukavissa merkeissä - olen heräillyt rauhassa, käynyt Ikeassa ostoksilla, syönyt hyvää eiliseltä jäänyttä chilitomaattisoija-kastiketta fetalla (tai siis salaattijuustolla...), treffannut kahta tyttöystävääni pullakestien merkeissä ja paketoinut joululahjoja.

Mun joululahjahankinnat ovat viime silausta vaille valmiit, yksi juttu on tulossa postissa ja pari lahjaa odottaa vielä paketoimista - tajusin nimittäin että multahan puuttuu täältä teippi! Tuon yhden paketin sain paketoitua tarrojen avulla, mutta taidan ostaa ihan kunnon teippiä huomenna, ettei tarvitse turvautua kaapista löytyvään leukotapeen... Ihan kivasti onneksi pärjää, vaikka aina silloin tällöin huomaa puutteita kodin tarvikkeissa - hyviä pullia tuli, vaikka kaulimena käytinkin viinipulloa :-- D

Tunnisteet: ,