Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

365 days with Ida

11/30/2010

on your own

Uu, vanhoja syyskuvia arkistojen kätköistä! Näistä tulee hyvä mieli.

yyytr32

cccccccheccckk

uuu¨¨

translation: I really like these old pictures :- )

Tunnisteet:

11/29/2010

stay

Sain kerrankin kuvattua päivän asun kun ei ollut kiire mihinkään päivän ainoina valoisina hetkinä - mulla kävi täällä aamupäivällä kahvitteluvieraita :--- ) Näissä vaatteissa olen hiippaillut:

3

4

On pakko kehua hieman tuota neuletakkia, sillä se on 80% lampaanvillaa, loput nailonia ja aivan mielettömän lämmin! Olen valehtelematta käyttänyt sitä joka päivä ostopäivästä lähtien...... ja ostin tuon muuten viime kuun puolella. Minkäs teet kun neule on mielettömän lämmin, monikäyttöinen ja nätti. Tuollaisia neuleita tarvitaan ehdottomasti toinenkin, etten käytä tuota loppuun ihan heti :-- D Tuolla -19 asteessa ei oikein pärjää puuvillaneuleilla, joten ehkä on ihan ok että käytän tuota päivittäin...
Ei mulla muuta, nyt kipin kapin bussipysäkille, heipsun!


translation: I've been wearing this 80% lamb's wool cardigan since the day I bought it... and I bought it October! But I guess it's OK cause it's -19 degrees outside!


Tunnisteet:

11/27/2010

YOU part 006


Image and video hosting by TinyPic 

 
http://regrets-none.blogspot.com/

Image and video hosting by TinyPic 


Mulla on vieläkin teidän esittelyitä jemmassa, en vain ole hetkeen muistanut niitä julkaista. Oon edelleenkin superiloinen siitä,  millaisella innolla lähditte tähän mukaan! On kiva saada yhä esittelyitä, tiedoksi teille, jotka ette ole vielä mitään lähettäneet, vielä ehtii ;-- ) On myös hassua huomata, miten moni on päätynyt tekemään esittelynsä kollaasimuodossa - siksi onkin ilahduttavaa että joukossa on myös erilaisia toteutuksia, kuten tuo eka esittely tässä postauksessa!

HUH oon vaan ollut töissä ja töissä ja töissä ja menen huomennakin! Kivaa lauantaita, meitsi menee suihkuun ja sänkyyn lukeen kirjaa. Öitä ♥

Tunnisteet: ,

11/25/2010

It's better that way

Emmi haastoi mut kokoamaan mieleisestäni nettikaupasta kivan pikkujouluasun - päätin tarttua haasteeseen, mutta vähän soveltaen. Tänä vuonna en aio ostaa pikkujouluja varten mitään uutta vaatetta / asua, vaan aion hyödyntää vaatekaappini sisältöä - siksi en toteuta haastetta sen alkuperäisessä muodossa. Multa löytyy pari kivaa mekkoa / yläosaa, jotka toimivat varsin hyvin tänäkin vuonna, kunhan ne vain saavat kaverikseen jotain kimaltavaa ja näyttävää...
Image and video hosting by TinyPic
vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: 4 x asos, h&m, 3 x topshop, 2 x net-a-porter, asos

Nimittäin ison kaulakorun, "statement necklacen" tai erikoisen kauluksen, joita muuten löytyy nyt varsin kiitettävästi nettikaupoista! Mietin pitkään, että tuunaisin jonkin paidan tai neuleen strassikivillä, mutta tajusin että se olisi melkoisen työlästä, etenkin kun en tyytyisi mihinkään pieneen ripellykseen vaan haluaisin näyttävän koristelun. Suoraan vaatteeseen ommellut strassit ovat huono vaihtoehto myös siksi, että vaatteen peseminen olisi hankalaa, ja mikäli strasseja menisi rikki, näyttäisivät ne hölmöiltä ja vaate olisi käytännössä entinen. 

Olen siis erittäin iloinen, että löysin strassein koristellun statement necklacen koristamaan niin neuleita, mekkoja kuin erilaisia yläosiakin! Olipa kyseessä kimaltava kaulakoru tai jännä irtokaulus, se muuttaa vaatteen kuin vaatteen ilmeen ja tekee arkisestakin vaatteesta juhlakelpoisen - aion pukea oman koruni sekä pikkumustan että harmaan, ison, arkisen neuleen kanssa :-- ) Siinäpä minun pikkujoulupukeutumisvinkkini! Mitäs te olette suunnitelleet pikkujoulukautta varten?

Tunnisteet: , ,

Got you around my finger like a lonely lovers charm

Joku teistä kysyi multa taannoin miten hoidan meikkisiveltimiäni - täytyy tunnustaa, että vähän liian harvoin ainakin.........

Image and video hosting by TinyPic
1. Meikkisudit pitäisi kaiketi pestä 1-2 viikon välein, mä pesen siis vähän liian harvoin... Esimerkiksi nyt muuton keskellä pesuväli taisi pidentyä reiluun kuukauteen, upsis.
2. Pesen sudit Le Chat -marseillesaippualla, jota löytyy ihan tavallisista ruokakaupoista, saippuahyllyltä. Kyseinen saippua on superriittoisaa ja supertehokasta, olen pessyt sillä myös vaalean nahkalaukkuni pinnan puhtaaksi mustista jäljistä. Monet merkit tarjoavat omia liuoksiaan meikkisiveltimien pesuun, mutta niiden hinnat ovat huomattavasti korkeammat, joten minulle riittää tuo marseillesaippua varsin mainiosti - se sopii aitokarvaisille sudeille sekä synteettisille.
3. Kastele sivellin, pyörittele sitä saippuan pinnalla, kastele, puristele kevyesti ja toista niin useasti, ettei siveltimestä lähtevä vesi enää ole meikkipohjan värjäämää.
4. Aseta meikkisudit kuivumaan tasaiselle alustalle - ei mihinkään purkkiin  pystyyn, tällöin vesi saattaisi valua siveltimen sisäosiin ja lopulta haurastuttaa liimauksia. Kun siveltimet ovat kosteita, muotoile ne oikean mallisiksi. Meikkisutien kuivumiseen menee melko kauan aikaa, siksi pesenkin ne aamulla meikkauksen jälkeen - seuraavana aamuna ne ovat takuulla kuivat :-- )

That's  it, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Onko teillä jakaa jotain hyödyllisiä vinkkejä meikkausvälineiden huoltoa ajatellen? 

Tunnisteet:

11/23/2010

winter 2010

hhhhh


Oi miten ihanan kirpeä talvipäivä! Olen ottanut uuden talvitakkini käyttöön, se on odottanut kaapissani jo lokakuusta (vai syyskuusta?) asti. On hassua, miten tuo talvitakki piristääkin mua aina kun nään sen - puhumattakaan siitä, miten kiva fiilis tulee kun puen sen päälleni! Kuvasta ei ehkä näe, mutta siinä on huppu, se on sopivan kapea mulle, siinä on sopivan lyhyt helma joka kuitenkin peittää takapuolen, se on loistavan värinen ja se on muutenkin kaikin puolin täydellinen duffelitakki! ♥ Talvitakkiin panostaminen kannattaa, sillä se on vaate, jota tulee käyttämään talvella lähes päivittäin - tänä vuonna mun valinta on kyllä osunut aivan nappiin!:-- ) Parasta on, että mulla on myös maailman parhaat pitkät nahkahanskat ja maailman söpöin pullapitkoneulepanta, kyllä näillä tästä talvesta selvitään!

Tunnisteet: ,

11/22/2010

lounaaksi

herkkusalaatti copy

***


Uusin ihastukseni ruokarintamalla on tuo oranssi hedelmä, jolla on vissiinki ainakin viisi eri nimeä; sharon, kaki, kakiluumu, persimon ja persimoni - niin että kiitokset vinkkauksesta Ylöjärven suuntaan, nyt ei tekisi mieli muuta syödäkään! :---D Naposteltiin tyttöjen kanssa lauantai-iltana suolakeksejä, fetaa ja sharonia, mmm mitä herkkua. Kyseiset hedelmät taitavat olla juuri nyt parhaimmillaan, joten minä ainakin tiedän mitä hedelmää tulen syömään seuraavina viikkoina.

Tunnisteet:

11/21/2010

Dancing here with all the best

mitä tapahtuu mie Vaan kysyn..
photo by mikko pylkkö

Kiitos kuvasta mc_pylkkö joka et lähtenyt kanssamme zökö zököille eilen!!! (Kuva tosin on viikon vanha, Big Popeilta!) Siitäkin huolimatta eilinen oli superi, oltiin kuuntelemassa yo-talolla Tv-resistoria ja Magenta Skycodea, aiaiii. En tiedä missattiinko Tv-resistorin keikalta ne parhaat biisit kun tultiin paikalle hieman myöhässä, oisin halunnut kuulla Pong-A-Longin, Intiaanidiskon ja Serkut rakastaa paremmin, mutta jos missattiin ne niin oma hama...... Artistien välissä soitettiin mm. Lykke Li:n uusinta ja Phoenixia, aika siistiä sanoisinko! Oliko kukaan teistä paikalla, mitäs piditte? :-- )

Tunnisteet: ,

11/20/2010

voi ei, ei voi olla totta

Tän hetken haaveilluimmat jutut: 

I WANT

Aiaii miten ihania juttuja - en osaa edes valita kollaasista lemppareita, haluaisin ne kaikki! Tuo punainen clutch olisi täydellinen talven juhla-asuja piristämään, lomokamerasta on ihan turha kertoa enempää, tuo kolmikerroksinen tarjotin olisi superihana ja nuo mekot suorastaan huutavat nimeäni...... Vaalea läpikuultava paita olisi huippu pillifarkkujen kanssa, neuletakki näyttää superlämpimältä ja tuo jumpsuitti on ihan mahetsu - ja entäs noi kengät sitten?! Kumpa löytäisin jotain vastaavaa kirpparilta tai jostain :-( Urban Outfittersin 19e postarit ei kovasti innosta....

Tunnisteet: , , ,

11/19/2010

i'm here to believe you

easy like a  

Good morning sunshines!

Viime yö oli outo, en saanut nukuttua ja aamulla olin mörssännyt lakanani varsin tyylikkäästi yhteen isoon myttyyn. Kaiken kruunasi se, että illalla päässäni soi Ultra Bran He Kääntävät Tyynynsä, ihan kuin ei olisi jo tarpeeksi ärsyttänyt se pyöriminen ja peiton kääntely, piti sitten vielä päänsisäisen jukeboksinkin pilkata mua!!!! :-(

Nyt kahden kahvikupillisen jälkeen olen pirteääkin pirteämpi ja olen saanut aikaiseksi jo vaikka mitä! Olen etsinyt nettikaupoista sopivia joululahjoja, järjestellyt, aloittanut meikkaamisen, lukenut Aku Ankan ja koonnut uuden soittolistan, olkaa hyvät! Kyllästyin siihen loogiseen nimeämistapaani, minkä aloitin seitsemän soittolistaa sitten, jatkossa nimet olkoon hölynpölyä. Minä jatkan meikkaamista ja suuntaan sitten kirpparille, mukavaa perjantaita!

Tunnisteet: , ,

11/18/2010

pientä fiksausta

Eilen mulla oli ennen työvuoroa pikkuisen ylimääräistä aikaa, joten lankkasin mun talvikengät Kiwi shoe polish:lla - helppo tapa pidentää kenkien käyttöikää ja saada kengät näyttämään lähes uusilta!

before&after

Ero ennen ja jälkeen oli livenä ehkä huomattavampi, mutta nyt eivät kärjet enää näytä halkeilleilta ja kengät kiiltävät kuin uudet! Mun pitäisi vielä hommata mokkanahalle sopiva suojasuihke ja viedä ne over the kneet vihdoin suutarille, tuolla ulkona on nimittäin talvi! Miinusasteet tarkoittavat sitä, että voin ottaa mokkanahkaiset kenkäni vihdoin käyttöön - loskakeleillä se ei tulisi kuuloonkaan. 
Tamperelaiset huom, suositelkaa mulle hyvää suutaria, mielellään keskustasta? Oon ennen vienyt kenkäni Prisman suutarille, mutta nyt sinne menemiseen tarvittaisiin erillinen bussimatka, matka keskustaan sen sijaan taittuu kävellen :- ) Ja te muut, onko teillä mielessä muita hyviä kenkienhoitovinkkejä?

Tunnisteet: ,

11/17/2010

uusia reseptejä

Kotoa pois muuttaessa siskoni vitsaili (tai oli aidosti huolissaan...), että tulemme Laurin kanssa elämään pelkällä sosekeitolla, mikäli minä laitan ruokaa. Siskon puheissa saattaa olla perää, sillä sosekeitto on aina hyvää&halpaa, jonka vuoksi pyöräytän keittosatsin melko usein. Mutta johan mun on opittava muutakin tekemään, ettei aina tarvitse syödä vauvanruokaa :-D Viime viikolla vuorossa oli herkulliset pinaattilätyt! Jos olisi kesä, olisin tehnyt nokkoslättyjä, mutta pinaattilätytkin on hyviä, jos ne tekee itse. Tein letut Jennin ohjetta pohjana käyttäen ja lisäsin joukkoon sipulia ja hieman sovelsin jauhojen ja leseiden määrien kanssa. Huippuhyviä, eivätkä nämäkään kovin helposti voi mennä pieleen - suosittelen Jennin ohjetta lämmöllä :-)
nams
nam 

Pinaattilätyt, puolukkahillo & maito, aiaiii!

Tunnisteet:

11/16/2010

eräs yövieras


lispert

i

mm

tridii

Sain eilen yökamukseni erään kuvissa näkyvän Lindun ja teimme superhyvää iltapalaa! Harmi ettei meidän kanansiivet päätyneet kuviin asti, ovathan ne aika esteettisiä ja siten sopineet tänne hyvin.... Jälkkäriks tehtiin paras hedelmäsalaatti ikinä, mussutettiin sitä tuollaisen vaniljapäärynäkinuski-jugurtin ja kinuskikastikkeen kera, ahh! Alunperin oli tarkoitus tehdä hedelmärahka, mutta mulla ei ole tehosekoitinta kermavaahdon vatkaamiseen, niin keksittiin sit toisenlainen jälkkäri :-- D 

Omaan kotiin muuttaessa huomaa kaikenlaisten itsestäänselvyyksien puuttumisen melko konkreettisesti. "Raastoin" kerran porkkanan kuorimaveitsen avulla kun mulla ei ollut raastinrautaa ja saksien virkaa ekat päivät ajoi ruuvi - kyllä, sillä sai revittyä paketit auki melko näppärästi. Pakkasessa olevat avatut wokkivihannespussit oon sulkenut pitkällä palalla muovipussia, kun ei ole noita kumilenkkejäkään.... Ja kuka kaipaa elmukelmua kun hedelmäpussin voi sujauttaa ruoka-annosten suojaksi? Ootteko te tehneet yhtä näppäriä viritelmiä jonkin jutun puuttuessa? :-- D

Tunnisteet: , , ,

11/15/2010

fav dress

Lempimekko ansaitsee ikioman postauksen, varsinkin siksi, että mun blogini on ollut viime aikoina kovin höpöttelypainotteinen, täällä vallitsee vaatevajaus!

lempimekko2

lempimekko

Mun lempimekko on pohjaväriltään tummansininen, se on täynnä pikkuisia punaisia ankkureita ja selässä on punainen nappirivi. Se on kiva sellaisenaan, mutta sen vyötärölle sopii vyökin ja kerrankin se on tarpeeksi pitkä! Mun kohdalla ei juuri pituudesta puhuta kun senttejä löytyy 159, mutta useimmat mekot tuppaavat silti loppumaan vesirajalle. Olen kaivannut arkeen mekkoa jota voi huoletta käyttää ylipolvensukkien kanssa näyttämättä halvalta ja nyt se on löytynyt! Mekko on oikea aarre ebaysta, siinä oli hintalaput paikallaan ja ostin sen murto-osalla sen alkuperäisestä hinnasta. Lempimekko on pelastanut monet ei-mitään-päälle-pantavaa -päivät, sillä se on sellaisenaan tarpeeksi kiva. Onko teillä lempimekkoja / -vaatteita, jotka pelastavat huonot päivät? :---)

Tunnisteet:

11/14/2010

I SEE RED

Kyselin teiltä joskus heinäkuussa, että mitä mieltä olette siitä, että syksyllä ja talvella tullaan näkemään punaista ja viininpunaista - suurin osa sanoi jees punaiselle ja nou viininpunaiselle - yhäkö olette samaa mieltä, vai onko mieli ehtinyt muuttua?

Mä en vieläkään lämpeä viininpunaiselle, mutta myönnän, että se sopii joillekin tosi hyvin. Carlingsissa oli ylihieno ruutupaita pojille ja esimerkiksi tuon kollaasin keskimmäisin hame näyttää melko kivalta - tosin itselleni en sitä osaisi kuvitella. Punaisuusinnostus sen sijaan sen kuin kasvaa! Vielä ei ole löytynyt tarpeeksi kivaa punaista vaatetta, etsinnöissä hame, mekko tai paita. Punaiset korkokengät olisivat myös makeet ja itseasiassa melko klassisetkin, samaa voi sanoa punaisesta baskerista. Useat kaupoissa näkemäni punaisen sävyt vaan ovat olleet kovin oransseja ja etsin nyt tuollaista punaisenpunaista!

Image and video hosting by TinyPic 
kollaasin kuvat: net-a-porter, fashin, asos, topsho, runwaym


Etsinnät jatkukoon!

Tunnisteet: ,

11/12/2010

Because we own the sky

feeeeeeling

meeeeehhh 

Mulle kuuluu hyvää, uusi asunto tuntuu kodilta ja kaiken tekemisen vuoksi olen erittäin hyvällä tuulella. Tykkään järjestellä asioita uudessa kodissa, suunnitella kaikkea, siivoilla ja jopa tiskaaminen on mukavaa (vielä.....)! On ihana käydä itse kaupassa, pestä pyykkiä ja miettiä miten tästä saisi meidän (lue: mun, mulle on annettu vapaat kädet, hurraa!) näköisen kodin pienillä valinnoilla - mihinkään ihmeelliseen sisustamiseen ei tietenkään ole varaa, mutta totta kai kaikella on pikkuisen väliä. Suurin osa tärkeimmistä tavaroista on nyt hommattu, mitä nyt olohuoneesta puuttuu kattolamppu (hyvä tekosyy siihen, että jokainen ateria on romanttinen kynttiläillallinen) ja vielä on selvittävä ainakin viikko ilman imuria - onneksi on rikkalapio ja luutu, muuten tulisin hulluksi!:-- D

Nyt rentoudun viikon ainoan vapaapäivän kunniaksi glögin ja kirjeen parissa, kynttilän valossa, kuinkas muutenkaan ;- ) Ihanaa viikonloppua kivat tyypit!


Ps. Siitä lamppuasiasta sen verran vielä, että tietääkö kukaan teistä mitään kivaa & kohtuuhintaista liikettä/nettikauppaa, mistä löytäisin hienon kattolampun? Kaikki tavalliset lamput tuntuu supertylsiltä ja vähintäänkin kliinisiltä, ja tämä lamppu taasen ei sovi meidän olohuoneeseemme, vaikka siitä muuten pidänkin. Makuuhuoneessa on minikattokruunu, joten toista samanlaista en halua. Sitten ne, jotka ovat ihan kivoja (1,2), eivät todellakaan mahdu budjettiini, hoh hoi... En tiedä mitä teen! Onneksi kynttilät ovat edullisia ja ainahan voin ostaa esimerkiksi jalkalampun tuon pallopöytälampun kaveriksi.

Tunnisteet: , ,

11/09/2010

inside my bag

Laukun sisältö -haastetta kysellään aina välillä ja koska musta se on kiva haaste, nappasin parit kuvat.

laukku

sisältö

Käytössä oleva laukku: Cristelle & co.
Laukun sisältö: lompakko Cristelle & co, kännykkä, Muumi-kalenteri, ipod Asoksen kirjekuori-pussukassa, meikkipussi sisältöineen, kyniä, pinnejä, kurkkupastilleja, rakkolaastareita ja laastareita, lääkkeitä, avaimet, bussikortti, sateenvarjo... 

+++ 
kahvinsuodatinpaperi (!!! kyllä:-D), nenäliinoja, ikea-ostoslista, kulkukortit töihin, pumpulipuikkoja, hakaneula, käytetty leffalippu, hiuslenkkejä, puuteripaperit, juomapullo ja työpaita.


Onko teidän käsilaukkunne samanlaisia aarreaittoja? :--D Välillä tuntuu että kannan tuossa laukussa koko elämääni mukana, sillä sinne mahtuu tarvittaessa myös kamera ja vaihtovaatteet viikonloppureissulle.

Tunnisteet: ,

11/08/2010

hello hello

gif animation creator


Eilen olin tarpeeksi terve mennäkseni töihin, mutta se, että kymmenen tunnin yöunet tuntuvat liian vähältä, kertoo etten taida vielä olla ihan terve.... Tänään olenkin pitkään nukkumisen lisäksi ehtinyt selvitellä työvuoroja, tehdä sosekeittoa, nauttia kaksi kuppia kahvia, lukea Supernaiivia, käydä töissä, kävellä kotiin, sekä ihmetellä lunta. Nytkö se sitten alkaa, talvi nimittäin? En tahtoisi ihan vielä, sillä en ole ehtinyt käyttää suutarilla mun mokkaisia over the knee-bootseja uusien pohjien vaihdattamiseksi enkä ole käyttänyt taiteilijatakkia tarpeeksi! Tosin mulla on niiiin hieno talvitakki (suuri huppu suojaamaan viimalta, duffeli-napit, sopivan pituinen helma, istuva harteista...... täydellinen!), että ehkä talvi saa sittenkin alkaa ;- ) Hetken päästä. Talvi tarkoittaa glögiä, kynttilöitä, ahkeraa päiväkirjaan kirjoittamista, uusien tee-makujen maistelua, tyttöjen iltoja ja pulkkamäkeä, joten ehkei se talven tulo sittenkään ole ihan niin paha juttu.

Tein muuten jotain ihan hassua, tilasin H&M:ltä! En ole tilannut sieltä kertaakaan aiemmin itse, sillä olisihan varsin hassua tehdä tilaus, kun voi kävellä lähimpään hennesiin ja ostaa samat jutut mitä netistä, vieläpä sovituksen jälkeen, kun voi olla varma että vaate istuu. No, nyt tilasin, mutta tein tilauksen H&M HOME:n puolelta, joten ehkä se on ihan ok ;--) Helsinkiin asti ei kuitenkaan viitsi lähteä alle kolmenkympin ostosten takia...

Tunnisteet: ,

11/06/2010

last halloween

Tulin kipeäksi aivan kertakaikkisen vääränä päivänä, tänään olis ollut niin huippukivaa menoa tiedossa, että oikein surettaa, mutta ei voi mitään. Ei siitä olisi mitään tullut, etenkään aamuisissa oloissa - nyt jaksan jo hieman paremmin finrexinin, tyrninmarjojen, mustikkakeiton ja inkivääriteen avulla (ja ehkä lohtujätskikin auttoi vähän:-D). Itseasiassa olen juuri menossa nukkumaan, mutta ennen sitä viime vuotisten halloween-kemujen fiilistelyä:

1..

1111

11

1a 

Olen katsonut lähes kokonaan True Bloodin ykköstuottarin - noh, onhan sarja ihan koukuttava, mutta yhäkin mietin joissain kohdissa, että onkohan koko sarja tehty vitsillä :-- D Mutta ei siitä sen enempää, nyt hampaiden pesulle ja peiton alle lueskelemaan kirjaa. Öitä!

Tunnisteet: ,

11/04/2010

new home

nh

Mietin pitkään, kirjoitanko aiheesta ollenkaan, mutta tarkemmin asiaa mietittyäni tulin siihen tulokseen, että on helpompi kertoa - vaikka vain pikkuisen. Muutoin saisin vastailla tulevat kuukaudet samoihin kysymyksiin jokaikisessä kommenttiboksissa - nyt ihmetteleviä kysymyksiä ei toivon mukaan tule ihan jokaiseen postaukseen.

Joten: hiljaisuus blogin puolella on johtunut netittömyydestä, netittömyys sen sijaan muutosta. En muuttanut kauas, pois kotoa vain. Nyt jaan huoneet Laurin kanssa. :-)

Tunnisteet: ,

11/01/2010

things

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
littlecigars, spine, courdelapin




Tällä hetkellä mielessä: 
+ kattokruunu, haluan sellaisen!
+ tsekatkaa mun huuto.netissä olevat jutut, tyhjennän kaapeista käyttämättä jääneet jutut ja ne "on tälle vielä joskus käyttöä"-vaatteet
+ miten ihmeessä oon säästäny kaikkea superturhaa, kuten tyhjiä meikkipurkkeja, puoliks käytettyjä (surkeita) testereitä, kuivahtaneita kyniä, puoliks poltettuja tuikkuja, rikkinäisiä sukkiksia, kuitteja, monisteita......
+ graffiti-kynnet. Siis tykkääkö joku noista OIKEESTI vai tykkääkö kaikki noista siks, että ne on nyt NIIIN cool blogijuttu (tai siis oli.....)? :--- D en käsitä....
+ sivuotsis vai ei....... hoh hoi mikä ikuisuusongelma
+ miksi kotoa ei koskaan löydy mitään hyvää akuutin makeanhimon iskiessä?!!?


ei mulla muuta, mo.

Tunnisteet: ,