Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

365 days with Ida

6/30/2010

guess what


i can

bored

coconut

Elämä on varsin ihanaa, koska:

- ötököiden pistot ja puremat ovat alkaneet haalistua
- isi osti mulle eilen kookosmehujään ruokakaupasta ja säästin sen täksi päiväksi
- mulla on kaks vapaapäivää peräkkäin
- huomenna meen kesäteatteriin Laurin ja hänen perheensä kanssa
- mulla on oranssit kynnet
- mulla ei ole huono omatunto vaikka lähes koko vapaapäivä kului laiskotellen
- äiti on tehnyt superhyvää jääteetä
- sain tänään postissa varsin mieluisan paketin
- oon saanut viime aikoina superkivoja kommentteja teiltä
- varasin stockalta laukun jota oon ihastellut loppukeväästä saakka, nyt olen varma että se on the bag
- aion katsoa tänään jonkun leffan headweb:stä
- meillä on vieläkin mun laivalta tuomia salmiakkikarkkeja jäljellä!

Tunnisteet: , ,

something new

arskat

headbands

Olin viime sunnuntaina ekaa kertaa Tampereen Ikeassa ja ostin mm. nuo kuvissa näkyvät korit, joista yhteen laitoin hiuspannat ja toiseen aurinkolasit - yksi on vielä tyhjillään, mutta enköhän mä sillekin jotain täytettä keksi! Mulla on noita samoja koreja isompinakin, niiden kätköistä löytyy hiustenlaittomönjät, hiusharjat, kiharrin, suoristusraudat ja hiustenkuivain.

Ikeasta löytyi myös kokonaan valkoiset lakanat, joista oon ehtinyt haaveilla jo monta kuukautta - ellen sitten jopa vuosia, en oikein muista enää. Nyt ne pitäisi pestä jotta pääsisivät käyttöön :- ) Kun Ikeassa kerran oltiin, olihan sitä pakko popsia lihapullat ja vetää jälkkäriks superhalpaa pehmistä. Joko te ootte käyneet tsekkaas Tampereen Ikean? Tarttuiko jotain mukaan?

Tunnisteet:

6/29/2010

baby went to Amsterdam


2

1

Mitäs sanoisitte, jos ottaisin itseäni niskasta kiinni ja kuvailisin kaikkia myytäviä juttuja ja klikkailisin ne sitten myyntiin huuto.nettiin? Ylemmissä kuvissa olis pientä esimakua myyntiin tulevista jutuista :- )

Tunnisteet: ,

6/28/2010

Tu es le plus cool so what the fuck


tumblr_l4hyr9NWyP1qa6ntuo1_500_large

tumblr_l3vkivdSHN1qazq41o1_500

tumblr_l494868XY31qbwe0oo1_500_large

tumblr_l4944h4bAK1qbwe0oo1_500_large

tumblr_l4hybuGZhR1qbwpw9o1_500_large

Supermakeita kuvia we ♥ it:sta. Vika kuva saa mut kaipaamaan suoraa otsista ja toka kuva pohtimaan, mistä löytäisin coolin eläinpään tai -naamarin, sellaiset ovat aivan mahtavia - joskin hieman pelottavia. Mietin koko ajan oman hiusvärin kasvattamista, mutta tiedän sen olevan melko tylsä, etenkin kun miettii, miten kivoilta punertavan ruskeat hiukset näyttää mulla (tuo vika kuva ei yhtään edistä oma väri takaisin- projektiani). Voishan sitä hiusta sitten raidoittaa tietysti, jolloin väri ei näyttäisi niin tylsältä ja harmaalta. Pitää katsoa, pitää katsoa! En kai mä ole ainoa, joka miettii oman värin kasvattamista ja värjäysrumban lopettamista?

Tunnisteet:

6/27/2010

did I say too much did I say enough

Huhh huh, mök(e)iltä selvitty hengissä! Oli huippukiva juhannus, joka sisälsi mm. saunomista, syömistä, latodiskon ja pöydällä (?) tanssimista! Näin sammakon, kiiltomatoja ja mulla on pelkästään jaloissa vaatimattomat 113 hyttysenpuremaa, kädet ja kasvot ovat sitten asia erikseen.... En oo ikinä nähnyt missään niin paljon hyttysiä kuin Eräjärvellä! Katsotaan saanko baremineralseilla peittävää jälkeä aikaan, olisi nimittäin lähdettävä ihmisten ilmoille näistä paukuroista huolimatta, yhyy. Kädet ja jalat saa onneksi peittoon vaatteilla, mutta nuo kasvot... Näyttää lähinnä siltä kuin murrosikä olis iskeny päälle yhdessä yössä :-( Hydrocortisonia tulee kulumaan...

En oo saanut juhannuskuvia käsiini vielä Miinalta, laitan niitä sitten kun olen käynyt ne läpi:-D En oo varma onko siellä mitään julkaisukelpoista, heheeh. Nämä seuraavat asukuvat ovat Lindan ottamia alkukesästä, siirsin ne muistitikulleni ennen neidin lähtöä maailman ääriin!

a

b

c
Oon innostunu lilasta vaatteissa, tuo mun lila tikkilaukkukin on aivan mahtava! Pitääkin ottaa se tänään käyttöön. Onko teidän juhannuksen vietto sujunut hyvin ja onko kukaan muu joutunut hyttysten hyökkäyksen kohteeksi? :D

Tunnisteet: ,

6/25/2010

Cooler cooler whatever


being

Kirjoittelin hetki sitten yksivärisen huivin metsästyksestä ja voin tyytyväisenä todeta metsästyksen olevan ohi - eipä tarvinnut monessa kaupassa juosta kun sopiva huivi jo löytyi ;-) Elinan vinkistä lähdin käymään Selectedissä ja sieltähän se huivi löytyi. Se on kevyt, iso, yksivärinen ja asettuu todella kivasti. Hieman epäröin vaalean persikan ja lilan välillä, mutta persikka oli liian keltainen tuon trenssin kaveriksi, joten valitsin sitten tuon kylmään taittavan lilan - ja olen oikein tyytyväinen valintaani!

going

Nyt jatkan pakkailuja ja kuten kuvasta huomaa, juhannusvaatetukseni ei ehkä oo sitä ominta minua (ainakaan enää) - kaivoin jopa puukkohupparini kaapin kätköistä, mökillä on kuulemma tuhottomasti hyttysiä. Kaupassa ei ollut enää yhtäkää hyttysmyrkkyä tai -savua, mutta kai mä pärjään ;-) Terkkuja vielä Iidalle joka myi mulle tänään kirsikoita<3!

Np.



Tunnisteet: , , ,

6/24/2010

I still run this thing like a dancehall queen

flowaa

down down

salad

bbab

hueee

p

bow

k

all

Kuvia kuluneelta kesäkuulta: laukontorin eväsretkeltä, Lindan läksiäisistä, uusista jutuista ja kauniista puistosta. Näitä kuvia katsellen on hyvä aloittaa juhannusvapaat, aiai!
Taidanpa ottaa kaiken ilon irti tuosta upeasta säästä ja mennä ulos nauttimaan jääteetä. Superhyvää juhannusta kaikille, munkin suunnitelmat ovat vihdoin selvät: lähden keskelle ei-mitään viettämään leppoisaa juhannusta kivojen tyyppien kanssa! ♥

Tunnisteet: , , ,

baby oil & rapid clear treatment

Mulla on muutamia suosikkituotteita mitä kosmetiikkaan tulee, mutta useimmiten ostan uuden tuotteen kokeiluun, kun edellinen loppuu. Joskus innostun myös jostain aivan uudesta ja hyvä niin, sillä muuten en olisi varmaankaan ostanut baby oilia ihan vain kokeillakseni, miten se toimii. Olin kuullut sen auttavan mm. kuiviin sääriin kosteusvoiteita paremmin ja päätin kokeilla sitä - ja kyllä, se toimii!

Image and video hosting by TinyPic

Kun iho tuntuu erityisen kireältä tai siinä on kuivia läiskiä, sivelen tätä pumpulilla puhdistetuille kasvoille ennen nukkumaan menoa ja aamulla iho on sileä ja hehkeä. Öljyä käyttäessäni en laita päälle yövoidetta, sitä ei yksinkertaisesti tarvitse. Ennen ylppäreitä sivelin tätä myös sääriini ja kyynärpäihin, jotta jalat ja kädet olisivat sievässä kunnossa ja olivathan ne, kun kuivat kohdat olivat kadonneet. Baby oililla lähtee myös meikki, mutta siihen tarkoitukseen sopisi varmaan ihan perusoliiviöljykin - oliiviöljyä en viitsisi levitellä kasvoille ihan jo sen tuoksun takia...

Image and video hosting by TinyPic

Toinen tuote, johon olen ollut tyytyväinen, on Neutrogenan visibly clear-sarjan Rapid Clear Treatment-aine, joka lupaa vähentää punoitusta ja epäpuhtautta jopa 8tunnissa. En tiedä kauanko tuotteen vaikuttamiseen menee aikaa, mutta olen todennut tämän toimivaksi, sillä tämä ei kuivata ihoani! Lähes kaikki vastaavat tuotteet kuivattavat ihoa ikävästi, jolloin harmi yhdestä näpystä ikään kuin tuplaantuu - näppy saattaa kuivahtaa hieman, mutta iho sen ympärillä kärsii pahasti ja näyttää huonolta meikin kanssa. Tämä tuote on siis ollut oikein hyvä mun kuivahkolle ja herkälle iholle, johon välillä kuitenkin ilmestyy ärsyttäviä näppyjä :-( Mun iho reagoi kovasti mm. apteekeista saatavaan Basiron-geeliin punoittamalla ja ärtymällä, mutta tämän tuotteen kanssa ei ole vastaavia ongelmia ollut.

Tunnisteet: ,

6/22/2010

lights will guide you home


ida

Olen kovasti kuunnellut suosittelemaanne musiikkia ja täytyy sanoa että teillä on hyvä musiikkimaku! Olen löytänyt pari biisiä tehosoittoon ja muutamille olen hyvää vauhtia lämpeämässä. Suurin osa biiseistä on kuitenkin vielä kuuntelematta, joten saan vielä nauttia mulle uudesta musiikista. ;-) Tässä on tän hetken soitetuimmat biisit, lista on lyhyt, mutta mielestäni sitäkin parempi - toivottavasti joku teistäkin löytää soittolistoilleen uusia tuttavuuksia!

Tunnisteet: ,

6/21/2010

trench coat

yeZ

Eräs asu Tallinnan reissulla - kun pukee päälleen trenssin, ei juuri tarvitse välittää muusta vaatetuksesta, riittää että asusteet ovat kivoja. Asustin trenssini Topshopin ballerinoilla ja laukulla sekä leopardihuivilla. Olin näemmä vetänyt huivin melkoisen tiukalle kaulaa vasten, merituuli osaa olla kylmä, vaikka aurinko muuten lämmittäisikin!

Oon koettanut etsiä vaaleaa puuterisävyistä huivia, joka mätsäisi trenssiin ja olisi tarpeeksi iso, juurikin tuon leopardihuivin kokoinen olisi sopiva. Mun kaikissa huiveissa on joku typerä juju (paljetteja, eläinkuosia, kukkia...), joten mua häiritsee suunnattomasti pukea vaikkapa raitapaita ja kukkahuivi, vaikka takki olisikin kiinni... Hahah :-D Pitäisi siis löytää edes yksi yksivärinen ja helposti yhdisteltävissä oleva huivi! Onko vinkkejä sen suhteen, mistä semmoisen voisi löytää? Tuntuu että kaupat ovat pullollaan kukkia, raitoja, leopardia sekä villejä etnokuoseja.

Tunnisteet:

6/20/2010

my heart is beating like a jungle drum

dear

Vietimme eilen rakkaan tätini 50v.-kemuja, eikä musta vois vähempää tuntua, että hän on jo sen ikäinen. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakin - ainakin tämä 50-vuotias on varsin nuorekas, muodikas ja raikas ikäisekseen.

Mulla oli juhlissa päällä Selected Femmen puuvillamekko, joka on ihanan hulmuava ja ihanan iso. Olo oli noin runsaassa mekossa varsin vapautunut, vaikka aluksi tuntuikin vieraalta pukea päälleen jotain noin runsasta - kuten ehkä olette saattaneet huomata, viihdyn aika kapeissa ja usein myös vyötäröä korostavissa vaatteissa. Mekko on täydellinen juhliin, jossa saa syödä mahansa täyteen herkkuja, vaikka saapuisikin paikalle noin viisi tuntia myöhässä suoraan töistä... :-D Töissä pitää olla hiukset kiinni, joten oli loogista jättää ne nutturalle juhliinkin. Mekon kaula-aukon yksityiskohdatkin pääsevät oikeuksiinsa kun hiukset ovat ylhäällä. Tykkään tosi kovasti tästä mulle hieman erikoisemmasta mekosta!

Tunnisteet: ,

6/18/2010

No, it'll never stop, my hands are in the air, yes I'm in love.


streets

vapiano1

dress

mm

vapiano

valkosipalileipä

im not a

Kuten jo kirjoitin, matka oli aivan loistava ja ehkäpä kuvatkin kertovat jotain. Sen verran täytyy mainostaa, että jos ette ole koskaan käyneet Vapianossa, niin käykää ehdottomasti ensi kerralla! Se löytyy aivan Foorum-kauppakeskuksen läheltä ja ruokailu oli edullista - kaikkein kivoin oli kuitenkin ravintolan toimintamalli! Sisään tullessa asiakkaille annetaan paikan "luottokortti", tilaukset tehdään itse pasta-, pizza- tai salaattilinjastolta ja ruuan hinta kirjataan luottokortille - myös baari- ja jälkiruokatiskit ovat erikseen. Ruokailun jälkeen luottokortti luetaan ja sille kertyneet ostot maksetaan poislähtiessä. Kätevää ja kivaa vaihtelua ;-)

Mun uusi kukkamekkokin näkyy kuvissa, onneksi siitä saa olkaimet pois, se on siten paljon kivempi. Ikävää että tänään on niin kovin viileä ilma, muuten pukisin tuon mekon päälleni kamun läksiäisiin. Tai ehkä uhmaan viimaa ja puen sen silti - vaikkapa sitten sukkahousujen kanssa.

Tunnisteet: , , , ,

6/17/2010

limonaatilla kamun kaa!

YYyeeyejd

urudkxdjuyrur

Oi miten mukava vapaapäivä, taas kerran! Jotenkin sitä osaa ottaa vapaapäivistä ilon irti moninkertaisesti silloin kun niitä on harvakseltaan tai pitkän työrupeaman jälkeen - jos vapaapäiviä sattuu viikolle useampi parin päivän välillä, saattavat ne kulua nukkumiseen ja turhaan haahuiluun, mikä sinänsä kyllä ajaa vapaapäivien tarkoituksen, ei sillä, mutta näin on parempi.

Päivä kului keskustassa haahuillen Lindan seurassa, syötiin ja käytiin parilla, kun kerrankin paistoi aurinko kivasti terassille. Otin mun clubmaster-henkiset arskatkin käyttöön, ne löytyivät kirpparilta jokin aikaa sitten, tykkään näistä kovasti! Ne sopivat mun kasvoille huomattavasti paremmin kuin Saltopepparilta saadut turkoosit versiot klassikkolaseista. Ylemmässä kuvassa näkyy muuten yksi Tallinna-reissun ostoksista, kukkatoppi ihan liian isossa koossa - täydellistä! Onko huolestuttavaa, että 2/3 mun ostoksista sisälsi kukkia...?

Tunnisteet: , ,

kotona taas

carry carry carry

boost

Terveisiä Tallinnasta! Miniloma tuli tarpeeseen, nyt on onnellinen olo, sillä reissu oli varsin onnistunut :- ) Shoppailtiin, kierreltiin vanhassa kaupungissa ja syötiin hyvin (kiitos Katri ruokapaikkasuosituksista, Vapianon konsepti oli ihana!)

Hassua sinänsä, että Laurille löytyi enemmän vaatteita kuin mulle, mutta ehkä ihan hyvä niin. Löysin kesäisen kukkamekon, kuten haaveilinkin, joten olen erittäin tyytyväinen! Lisäksi mukaan tarttui pari yläosaa, joten nyt mun vaatekaapin yläosavaje alkaa täyttyä, jee. Ja pitihän sitä taas käydä Boosteilla, kuten kuvasta näkyy, hehee. Lisää myöhemmin, nyt on pakko purkaa laukku ja miettiä jotain yöhousuja fiksumpaa päällepantavaa. See you later!

Tunnisteet: , ,

6/15/2010

Tallinna kutsuu!

On hassua hihkua ja haikailla kesäloman perään huhtikuussa, kun tietää ettei kesällä juuri lomailla, vaan ollaan töissä. Onneksi tähänkin kesään mahtuu myös vapaapäiviä - nämä pari peräkkäistä lomapäivää hyödynnämme Laurin kanssa lähtemällä Tallinnaan minilomalle!

Mun mielessä on tietysti shoppailu, kiertely vanhassa kaupungissa ja edulliset kotiinviemiset - toivottavasti löydän jotain kivaa, Tampereen shoppailutarjonta nimittäin tuntuu nykyisin kovin suppealta. Miksei meillä ole Zaraa, Mangoa tai Dinskota? Monkista ja Weekdaysta nyt puhumattakaan. Kuka on se ihminen, jolle nämä toiveet voisi esittää? Ai niin ja kuka on vastuussa Zaran (huhutusta) nettikaupasta, koska se aukeaa?! Ei ole oikein että lähimpään Zaraan on Eniron mukaan 178,1km kotioveltani....

hardest part


Onneksi välillä pääsee paremmille apajille, tässä tapauksessa katsastamaan tarjontaa Tallinnan puolelle. Toiveissa olisi löytää kiva kesämekko, jonka kaveriksi voisi pukea bikerjacketin viilentyviin iltoihin (mun kesämekkovalikoima on kovin suppea, tarkemmin ajateltuna taidan omistaa vain yhden kesämekon!?). Kaupunkikiilakorot ovat olleet etsinnän alla keväästä, valikoimastani puuttuu kuositon vaalea huivi (iso) ja joku suloinen playsuitkin olisi oikein tervetullut täydentämään kesävaatevalikoimaani.Toivotaan että jotain löytyy! ;-)


yellow


Onko joku muu tamperelainen sitä mieltä, että tänne kaivattais uusia vaateliikkeitä?! Pakko mainostaa sen verran, että Linda on laittanu huuto.nettiin taas satsin vaatteita ja ilmeisesti Juttakin on laittamassa piakkoin, kantsii tsekata!

Tunnisteet: , ,

6/13/2010

kesäpäivän lemppariruoka

nammii

Rakastan erilaisia salaatteja, etenkin kesäisin, ja etenkin, jos niitä voi kutsua ruokaisiksi salaateiksi. Ne ovat sopivan täyttäviä ja tyydyttävät suolaisen himon ilman että olo tuntuu raskaalta helteelläkään.

Kuvassa näkyvä kanapekoniparsasalaatti (kiva sanahirviö) nousi heti yhdeksi lemppareistani: siinä on jämäkanafileiden ja jämäpekonin lisäksi parsaa, basilikaa, fetaa, sipulia, rucolaa, tomaattia, salaattia, parmesaania ja totta kai oliiviöljyä, valkoviinietikkaa ja pippuria. Nammm! Koska rakastan ruokaisia salaatteja, en panisi lainkaan pahakseni jos jakaisitte mun kanssa omat suosikkinne?

/edit. Oli superhassua lukea eilen Jennin samankaltainen postaus, kun tiesin että tämä on tulossa ajastuksella... :-D

Tunnisteet:

6/11/2010

musicless = without music

sunshowers

Voi miten mä kaipaankaan sitä tunnetta kun löytää uuden biisin, artistin tai albumin, joka kolahtaa. Viimeksi niin taisi käydä kun löysin Miike Snow:n- olin pitkään tiennyt monen samanhenkisen ystäväni kuuntelevan kyseisen artistin musiikkia, mutten vain koskaan ollut perehtynyt hänen musiikkiinsa sen kummemmin. Onneksi tutustuin, ai että!

Hetkeen en ole kuitenkaan löytänyt uusia kivoja tuttavuuksia, tai totta kai semmoisia pieniä, mutten mitään tajunnanräjäyttävää - uskoisinkin, että teillä kivoilla lukijoillani olisi mielessä biisejä, joista minä voisin tykätä, ehkäpä kokonaisia soittolistojakin? Ainakin Spotify-soittolistojani tilaa useampi tyyppi, joten veikkaisin etten ole yksin musiikkimakuni kanssa. Olisin superiloinen jos jaksaisitte jakaa lemppareitanne kanssani, mulla on hirveä hinku kuunnella mulle uutta musiikkia! Ja jos ei muut, niin Jenni, auta edes sinä ja linkitä pari kivaa biisiä!;--) ♥

Tunnisteet: ,

An anchor made of gold

Image and video hosting by TinyPic
kuvat: we heart it

Näissä kuvissa on paljon mun tän hetkisiä lempparijuttuja:
- Kukkakuosiset bikinit ja kukkakuosiset paidat
- Korkeavyötäröiset shortsit (metsästyksen alla!)
- Huivi pääpantana (kuuluu lähes päivittäiseen pukeutumiseeni ihan jo töiden puolesta:-D mutta miellyttää siis muutenkin!)
- Marjat ja hedelmät jätskin kera nautittuina (kermavaahtokin käy)
- Luonnolliset hiukset (oon päättänyt lopettaa värjäämisen, se on niin turhaa. Toivottavasti onnistun yrityksessäni! Raidat on silti sallittuja. )
- Vastavaloon otetut kuvat

Tunnisteet:

6/10/2010

talking talking

down

jorden
Juuhel ja meitsi

tididii
Juuhel ja Liihel

ambitions
Parasta jätskiä mitä on, kookosmehujää! Mmmm♥

now

kirjoitettu keskiviikkona 9.6.2010

Mun vapaapäivä on ollut kerrassaan ihana! Kuvat kertovat enemmän, mutta piknikin jälkeen suunnattiin vielä Lindan kanssa hurvittelemaan huvipuistoon! Half Pipe taitaa edelleen olla kovin laite, vaikka Motogee:kin otti kivasti mahanpohjasta - sen sijaan Tyrsky ja Take Off olivat niin lällyjä meille, ettei edes (ihan kamalasti) kiljuttu ;-D Voi että, tämmöisinä päivinä sitä vaan niin rakastaa elämää ja ystäviään. Jokos siellä on tehty jokavuotinen huvipuistoreissu?

Tunnisteet: , ,