Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

365 days with Ida

2/28/2010

OH, HOW I MISS SUMMER


007041
001012064kesäkamut 039
073
006kesäkamut 02601806501706r4

Tunnisteet: ,

2/26/2010

And nothing else compares

Tänään oli harvinaisen kiva koulupäivä. Vaikka koulu on jo teoriassa ohi ja vietän lukulomaa, tarkoittaa se mun kohdallani kuitenkin sitä, että käyn vielä yhden kurssin takia koululla. Onneksi kyseessä on sentään valokuvauskurssi, muuten kouluun raahustaminen olisi takuulla tätäkin hankalampaa. Oltiin kuvailemassa Lindan kanssa koulun uppeella studiolla, joka siis koostuu tuommoisesta pienehköstä taustasta ja valoista, jotka on ihan kamalan voimakkaat, teki niille mitä tahansa kikkoja! Saatiin kuitenkin otettua kivoja kuvia ja ainakin yksi mun kuvistöistä on nyt hoidettu. Voitteko kuvitella, yksi valokuvaustöistä on nimeltään "Fashion in College" ja se meinaa siis päivän asu -kuvan ottamista koulun tiloissa:D:D Tuli jotenkin semmonen fiilis, että jos en muita, niin tän ainakin haltsaan, haha!

11

44

22

Illalla tyttöjen kanssa istumaan iltaa, nyt perjantaisiivous!

Tunnisteet: , ,

2/25/2010

meikkipussin vakiosisältö

Ajattelin esitellä teille mun meikkipussin sisältöä, kun tiedän että tämmöset jutut aina kiinnostaa - mua ainakin, jos ei muita! Blogeissa olevien meikkipostausten perusteella arvelen, että paria muutakin ehkä....
Alkuun kerrottakoon, että mun meikkipussin sisältö harvoin pysyy samana, tykkään testailla uutuuksia ja kokeilla muiden kehumia tuotteita. Nyt esittelen teille kuitenkin ne tuotteet, jotka siellä ovat pysyneet ja tulevat pysymään.


vakkarisisältö



1. Cliniquen Redness Solution Daily Protective Base peittää punaisuutta tehokkaasti ja luo hyvän pohjan meikille. En käytä tätä päivittäin, mutta tämä on varsinainen pelastus niinä päivinä, kun iho helottaa jo aamusta. Pienet virheet ihossa tasoittuvat tämän ansiosta myös varsin helposti.

2. i.d. BareMineralsit ovat korvanneet Lancomen meikki- ja peitevoiteen mun meikkipussissa, vaikka vielä hetki sitten uskoin, etten koskaan löydä Lancomen tuotteita parempia! Sain Get Started Kitin jokin aikaa sitten ja olen aivan myyty. Olin hieman ennakkoluuloiden näiden peittävyyden suhteen, mutta siitä ei kyllä ole huolta - ja jälki on ihanan luonnollista. Ihon virheet peittyvät ja Fair-paketin sävyt ovat mulle tarpeeksi vaaleita. Oon todella tyytyväinen ja musta tuntuu, että näille ei tuu löytymään korvaajaa ihan helposti;-) Ja nää ovat semmoinen juttu, josta taidan höpötellä lisää myöhemminkin!

3. Rimmelin Glam Eyes eyeliner on paras budjettieyeliner minkä tiedän. Oon käyttäyt tätä monta vuotta, välillä kokeillen muita edullisia vaihtoehtoja, mutta yksikään ei ole ollut yhtä hyvä. Pysyvyys, ohut sivellin ja nopea kuivuvuus ovat ehdottoman tärkeitä mulle ja tämä täyttää kaikki nämä vaatimukset. Tällä hetkellä mulla on käytössä ruskea, mutta tuon loppuessa siirryn kyllä takaisin mustaan.

4. Bepanthen-voide korjaa lähes kaiken. En voisi elää ilman tätä, koska tarvitsen tätä mun kuiville kyynärpäille, ihon kuivimpiin kohtiin, huulille, nenän alle flunssasta kärsiessäni ja kynsinauhoille. Tälle vitosen voiteelle en edes halua etsiä kilpailijoita, sillä en usko että mikään voi voittaa tätä:-D

Maailman suloisin meikkipussi on synttärilahja tädiltä♥ Mites on, onko teillä samoja vakkareita meikkipussissa?

Tunnisteet: ,

2/24/2010

Every little earthquake

Arvaatteko mistä tietää, että talvea on kestänyt ihan liian kauan? Siitä, kun sovittelee lähes poikkeuksetta iltaisin kesävaatteita ja mietii kivoja yhdistelmiä avokkaiden kaveriksi. Ja siitä, että käyttää uusia aurinkolasejaan sisällä, ihan vaan siksi, että ne ovat niin kivat.

kevätlipgloss

Ja minun tapauksessani keväänodotuksen huomaa myös siitä, että kokeilen kaikkea uutta - esimerkiksi huulikiiltoja! En oikeasti muista koska olisin viimeksi ostanut uuden huulikiillon ennen tätä, varmaan kolme vuotta sitten? Jannin innostamana ostin tuon kuvassa näkyvän modelsown huulikiillon. Siinä on kivasti pigmenttiä, eikä se tahmaa niin paljon kuin huulikiillot yleensä. Tai sitten vaan muistan väärin... juuri se tahmaisuus on ollut syynä siihen, miksi en huulikiiltoja ole käyttänyt aikoihin. Ehkäpä ne saavat tänä keväänä uuden mahdollisuuden!

Kevään varman - vaikkakin hitaan - saapumisen tietää myös siitä, että pupuneidin hedelmärakeita saa taas kaupoista♥

Tunnisteet: ,

2/21/2010

In perfect symmetry

Mä oletan, että kaikki tänne eksyvät eivät tiedä mua entuudestaan mitään kautta, joten ajattelin, että pikkuinen esittely alkuun on paikallaan. Tai oikeastaan tätä ei voi esittelyksi kutsua, mutta tän hetken lemppariasiat-listaukseksi kuitenkin. Ehkäpä nämä kertovat jotain minusta.




3 biisiä joita olen viimeksi kuunnellut:










Lempihajuveteni:

lempihajuvesi



3 tämän hetken lempiblogia:

hannamw-165-4
hannamw

22676_234342137445_539187445_3084920_8227309_n
Flora

4356749175_817cfce797
Niotillfem



Join viimeksi:

nams
maailman parasta aamumehua!



3 tämän hetken suosikki tv-sarjaani:

n2lpat



DesperateHousewives



Leffa jonka näin viimeksi:


the science of sleep



Suosikkilehteni:

magazines



Haluaisin matkustaa:





Kivoin levynkansi:

untitled
Remedy, Symmetry ja New in Town ovat soineet repeatilla viime aikoina...


Ilahduttavin tapahtuma:

4370426204_e768102b26_o
Miinan ottama kuva meistä - amisabit tai jotain?! Itse näytän Super Mariolta, mutta mikäs siinä, komea ukkeli
. Meitä saa äänestää täällä, 1&2 julisteet on meidän koulun abien tekemiä! Me oltiin kakkosessa, kuten viiksistä voi päätellä....


Tunnisteet: , ,

2/19/2010

START

Aloittaminen tuntuu hassulta, etenkin kun olen tottunut bloggailemaan vähintäänkin kaksin tai kolmisin - viimeksi jopa nelisin. Kaipasin kuitenkin omanlaisempaa blogia, johon tulisi vain sellaisia asioita, jotka täysin allekirjoitan. Meidän ashacucu-jengi on aivan mahtava, mutta omanlaisen blogin kirjoittaminen ei tuntunut onnistuvan ihan noin isolla porukalla. Jutta, Miina ja Linda jatkavat yhä ashacucu-osoitteessa, minä siirryin tänne. :-)


uiiulluiuio

Blogiani voi seurata blogilistalla tai
Bloglovinin avulla.
Tervetuloa seuraamaan!




Tunnisteet: ,